Vacuum cleaner vs Hatik-Nat

Mõtlesin, et tutvustaks Teile meie üliarmsat totut Hatik-Natti ehk Natit. Nati on enamvähem pooleteise-aastane kassipreili, kellele meeldib praetud kartul-muna, hapupiim ning eriliseks maiustajaks on jogurtiga. Samuti ei karda meie pesamuna tolmuimejat. Juba esimestest hetkedest peale said nad tolmariga hästi läbi ning kui  selle otsik liiga lähedale satub, siis võib tolmuimeja hoopis peksa saada :D. Kui masin teises toas tööle panna, siis on kassikene kohe platsis ning jälgib kriitiliselt toimuvat.
Kokkuvõtteks videost nii palju, et ühtki kassi selle käigus ei vigastatud ning Nati topibki pidevalt oma nina igale poole ette :). Algselt oli video tegemise mõtteks testida meie uut imelist Panasonic GH2-te.



Today I am going to introduce our little fella - Hatik-Nat or Nati - to you. Nati is one and a half years old and loves baked potato or egg, sour milk and her all time favorite is yogurt. As to point out to the video, Nati is not afraid of a vacuum cleaner. She is a obscure cat and if a vacuum cleaner is turned on, she comes instantly to the room and monitors the machine. Sometimes from a distance such as 1 cm :D.
In the making of this video no cat was injured and Nati is always sniffing and putting her nose everywhere.  Originally we took this video for testing our new amazing Panasonic GH2.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram