NOTD: Sally Hansen Sugar Coat in Sour Apple


Saage tuttavaks minu esimese tekstuurküünelakiga - Sally Hansen Sugar Coat toonis Sour Apple (600). Lakk jätab küüntele vinge magusana tunduva suhkruse kihi, mida saab iga kihiga "suhkrusemaks" muuta (kuigi 2 kihti on täiesti piisav). Kui potsikut vaadata, siis ei anna see mitte mingit vihjet sellest, et tegu on millegi enama kui tavalise tasapinnalise lakiga. 
Praegu olen seda kandnud 3 päeva ning näha on ainult minimaalne kulumine :). Lisaks ei ole mul kasutatud ei alus- ega ka pealislakki. Lakkimine oli imelihtne. Pintsel on ümar, kuid isegi värisevate kätega jõuab lakk õigesse kohta :D. Kuivab väga kiiresti ning kindlasti ei pea magama minnes muretsema, et hommikul vaatavad vastu linamustriga küüned (lakk on nagunii juba tekstuuriga :D).
Lakk ise on läikiv, kuid imepisikene suhkrune puru muudab selle matiks. Pealt katsudes on esimesel päeval tunne nagu kataks küüsi liivapaber :D. Ega see tunne edaspidigi kao.
Lõppkokkuvõtteks võib öelda, et mulle väga meeldib. Iga natukese aja tagant ikka ja jälle imetlen oma pisikesi sõrmekesi. Lisaks olen saanud ka väga palju komplimente.

Küünelaki tellisin fragrancedirect.co.uk-st ning hinnaks oli umbes 2,5 €. Hea uudis on see, et kui mina tellisin, siis oli saadaval ainult 4 tooni, kuid nüüd on olemas kaheksast 7 :D. Eestist võib seda leida näiteks Ideaal Kosmeetikast (hind on küll krõbe - 10,15 €). 

Meet my first textured nail color - Sally Hansen Sugar Coat in Sour Apple. This polish leaves a 3D sugary look on your nails. First feeling after applying it is like rubbing a sandpaper :D. The laquers bottle does not give any physicsal hint that it is different from others. So naturally I was a little bit sceptical about it, but after a good chat with my buddy google I decided to order it. A good thing I did it! First of all I like the color (very warm)! And of course the texture! It is amazing :D. Like millions of tiny granules itch my skin then touching. You have to apply only 2 coats to get a maximum effect and it dries quickly!  So many have complimented this polish! I am planning to order some more colors (Lick-O-Rich and maybe Sweetie :)). Btw I got it from  fragrancedirect.co.uk for only 2,5 €! That is a bargain!

Kuidas tundub? Kannaksite enda küüntel ka :D?
What do you think about textured polishes?


1 kommentaar:

Instagram