Jõulud 2014

Jõulud on selleks korraks möödas. Kui mõelda, siis tegelikult on need ikka päris lühikesed - kõigest 2-3 päeva (sõltuvalt inimesest :P), kuid selleks valmistutakse pikalt. Mulle isiklikult jõulud väga meeldivad, kuid kahjuks on need kuidagi liiga kommertslikuks muutunud. Pühendutakse eelkõige kinkidele, mitte saajale endale. Loomulikult mulle meeldib kingitusi saada. Peaaegu igale inimesele meeldib, kuid jah teate isegi .. See selleks. Siiski on hea, kui sind meeles peetakse. Mõni tiguposti teel saadetud kaart või väike originaalne kingitus. Näiteks on selle jõulude täheks väike armas "multitool", millega saab 14 erinevat asja teha (väike mõõdulint, poldikeeraja, saag jne üheskoos), teisele kohale jääb korgiavaja, mis kogub pudelikorke. Kas pole mitte huvitav idee!? Ei peagi mööda elamist korke taga ajama või avastama selle siis, kui peale astuda nagu lego jupigi :)!

Pildi pealt on mitmedki kingitused puudu. Shokolaadid, mis juba söödud, voodipesu, mis juba kasutusel, saapad, mis juba garantiis jne :P.


Mis siis jõulude ajal tehtud sai? Eks ma olin eelmine teisipäeval ka see tubli viimase hetke ostleja, kes siis poode ummistas. Õnneks oli vaja ainult ühte kinki veel juurde :P. Õhtuks veeresime koos härraga Jõgevale ema juurde ning sai heast-paremast kõhu täis süüa. Sel aastal olin mina see päkapikk, kes salaja söömaaja paiku pakid kuuse alla vedas. Kus need ikka krabisesid! Arvasin küll, et kohe on lapsed kohal ja õhtu mokas! Järgmine aasta peab ikka õigeid paberist pakkepabereid kasutama :)!

Ema kass Pätu oma kingitust uudistamas. 


Järgmine päev pidime jõudma nii sõpradele külla (õnneks elavad ka Jõgeva lähedal) kui ka Pärnusse härra pere juurde pidulauale. Vahepeatuseks oli Tartu, kus Dio ja Hati-Knat ootasid oma pidulaua katmist ning toiduga varustamist lähipäevadeks (jäid paariks päevaks üksi koju - õpetame isesiesvust :P). Seega sai korralikult ikka sõidetud ning Pärnusse jõudsime ikka alles õhtuks. Kui Tartust sõitma hakkasime, siis pööras ilm ka ikka korralikult ära (loe: hakkas tugevalt laia lund tuiskama) ning vahepeal pidime üpris aeglaselt sõitma, et teel püsida. Mida Pärnu poole, seda rahulikumaks kõik muutus ning kohale jõudes oli ilm ilus ning lund ainult mõõdukalt. Sama ei saa toidu kohta öelda. Õhtu lõpuks ägisesin diivani peal :D!

Selfie-time Pärnus!
Mainin veel ära, et neljapäev sai teleka tähe all õhtusse saadetud. Milline puhkus! Terve detsember oli üks hullumaja: pidevalt tööl, kinkide välja mõtlemine ning jahtimine jne. Dekoratsioonid sain kodus ka alles kuu keskpaiku üles ning sel aastal olid nad eriti tagasihoidlikud. Seega kulus üks korralik laisklemispäev koos jõulufilmidega marjaks ära. Well, eks tegelikult kõik ei olnud jõulude temaatilised aga ei vingu :P.

Aga mis ma siin ikka heietan :). Tänan kõiki, kes meeles pidasid ning loodan, et ka Teil oli toredad pühad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram