New: Nonique // Palladio // Lumene // Organic // Nak // NOVExpert // Macadamia // SinfulColors // Jovely // Nurme Seep // Hask // Essence // Bell // Sparitual

Uut-uut, ikka uut-uut ;). Mõtlesin, et paneks kirja, mida uut minu vannitoast-meigikotist-buduaarilaualt (kui mul see viimane ainult oleks :P) leida võib. Vahepeal on pikk aeg tühjust olnud :). Iga kord, kui selliseid pilte tegema hakkan, siis on preili Dio ka platsis ning peab kõik üle checkima. Never know, kuna midagi söödavat võib leida :P!

HOIATUS: postitus tuleb pikk, pilte on palju ning keel ei püsi ka hammaste vahel :P!

Pakendeid "lõhnastamas" :D.

Tooteid on kogunenud palju - nii Ilu Sõnum Kevad 2015'lt kui ka tavapoodidest ning netipoodidest. Ilu Sõnumist ei hakanud eraldi postitust tegema, sest noh ega ma eriti midagi uut ja toredat ei avastanudki. Minu "parimad sõbrad" on Tradehouse ja Salon24, kes see kord esindatud ei olnud. Tore oli Stella intervjuud vaadata ning kuulata ja õnneks päris tühjade pihkudega messilt ei lahkunud :). Ahjaa sisse sain kutsega, mille Facebookist eelmine päev olin võitnud :P! Seega win mulle ja sõbrannale!

Nonique'i nime kluulsin esimest korda selleaastaste Buduaari Ilulemmikute väljakuulutamisel. Lugesin sellest palju head ning mõtlesin, et peaks endale ka hankima. Looduslikum ja ökom ja puha. Kätekreemi soetasin endale Osturallilt ning maksis 2,9 €. Näopesukreemi avastasin alles hiljuti Eedeni Maksimarketist (~4 €) ning ka praegu on seal veel soodushinnad kogu Nonique sarjale!


Organic toodetega soovisin juba pikemat aega tutvuda, kuid neid oli saada ainult Salon+ kodulehelt ning noh ega ma eriliselt vaimustuses postikulude maksmisest ei ole. Kuna soovisin ka juuksevahtu proovida, siis ootasin tükk aega, et seda re-stockitakse, kuid lõpuks väsisin ootamast. Praegu just vaatasin, et vahtu pole siiamaani :D. Kui mais SalonShopis kampaaniana tasuta tarne oli, siis otsustasingi, et nüüd on see aeg! Esmapilgul võib öelda, et shampoon on päris tore, viimistlupastat ei oska eriti hästi veel kasutada ning juustesse jäetav palsam ootab päikest.

Samad sõnad Palladio kohta! Olen mitu korda müügiletist mööda läinud, kuid pole osanud midagi valida, sest noh ma soovin enne googeldada ja endale sobivaima valida. Poodides ma testreid ei kasuta, sest neid on kasutanud nii mõned tuhanded teised enne mind! Tradehouse'il oli enne Ilu Sõnumit kampaania, kus kogu Palladio valik oli -50%. Loomulikult haarasin kohe võimalusest kinni ning valisin mõned tooted enda peal testimiseks. Ühe sain kingituseks ka :D. Nimelt käisin Cinamonis naisteõhtul ning Tradehouse'i järelloosimisel osutusin õnnelikus Baked Shadow Trio lauvärvi võitjaks :D!

NB! Vaatasin just järgi ning hetkel on Tradehouse'is kõik Palladio tooted jälle -50% all! Kiirematele parem valik!






Need kaks Nurme Seebi seepi sai samuti Osturallilt kaasa haaratud (mõnusalt 4 € soodusega). Ma kiindun järjest enam ökotoodetesse ning need seebid on lihtsalt jumalikud! Ei kuivata käsi ning võib rahus ka nägu pesta (eriti kitsepiima seebiga).

Haski maskid said mõni aeg tagasi Selverist soetatud. Hinda enam täpselt ei mäleta, kuid jäid kuskil 2 € juurde.

Jovely kätevõide soetasin juba tükk aega tagasi Paunvere laadalt. Tegelt võitsin selle seal loosiga, kuid see on nii ilus, et pole siiamaani raatsinud kasutama hakata. Ãœdini looduslik. Eks võtan südame rindu ja proovin mudima hakata (sest ainult niimoodi saabki seda kätele kanda :)). 

Belli Hypoallergenic puudri ostsin ainult häda pärast. Finantsi ei olnud, et kohemaid paremat hankida, kuid vaja oli. Põhimõtteliselt saabki kasutada nii põsepunana, puudrina kui ka kontuurijana. Hind jäi Selveris natukene alla 5 €.


Ãœks megahea pakkumine Ilu Sõnumilt :). Lumene arctic aqua deep moisture öökreem maksis umbes 5 € ja arctic aqua tooniv päevakreem äkki 3 €? Mälu hakkab vaikselt tuhmuma hindade koha pealt :). 


NOVExpert meigieemalduspiim on mul juba korra olnud, kuid osutus nii heaks, et otsa saades potsatas vannituppa uus tuub. Jällegi Osturallilt ning hinnaks 9,9 €. 


Nak kuivshampoon võlus oma parabeenide ning sulfaatide vaba koostisega. Muidugi lisaks asjaolu, et uut kuivshampooni oli vaja :P. Selver pakkus seda 9 €-ga.



Mina ja küünelakid. Oeh küll. Ma ostaks neid hordide viisi kokku ja vaataks siis neid jumaliku-süüdlasliku pilguga aeg-ajalt kapi peal :P. SinfulColors lakid jõudsid minuni Ilu Sõnumilt 1 € tükihinnaga. Wild & Mild must küünelainer maksis u 2 € (?). Sparitual küünelakk tuleb Tradehouse'i lõpumüügist ning hind oli 10 € asemel 3 €. Jeee :D! KUID kahjuks .. Sellest räägin tulevases postituses. 


Macadamia õliga immutatud kamm ning 10 ml õlipotska on pärit Fragrancedirectist. Sain need überhea diiliga - 3,2 € eest. Hea kamm ning hea õli! Vaatasin just, et enam seda diili ei ole. Nüüd on kamm üksi £4.

Eraldi pildina on välja jäänud Essence'i all about matt õli imavad paberid. Essence'it saab uudistada Rosalindist ning hästi varustatud Selveritest. Minu oma on pärit Tartu Anne Selverist ning hind oli midagi 2,2 € juures äkki (???).

Piltidelt on üldse välja jäänud Paul Mitchell'i Super Skinny shampoon, mille samuti Osturallilt kaasa vedasin. Ja veel viimase pudeli :P!!! Vedas! Hinnaks oli pandud 11 € (mis on umbes 5 € odavam kui RRP). Super Skinny seerum meeldib väga ning tükk aega olen endale ka shampooni ning palsamit nillinud. Mõlemat korraga ei raatsinud osta ning shampooni oli rohkem vaja.

Saigi pikk postitus läbi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram