Ilublogijate kokkutulek 2016 // Part II - What was in my bag?


Käes on aeg avaldada Ilublogijate kokkutulekult saadud mega-giga-piraka koti sisu. Ausaltöeldes oli mul päris raske selle kotiga kodu poole astuda. Kaalus ta omajagu ning väikene hirm oli sees, et äkki põhi koduni ei kannatagi (oleks ma seda teadnud, et selles suures roosas kotis on ka Placent Activ'i kinkekotikene sees, siis oleks saanud koheselt raskusi jaotada!). Trammis oleks mitu korda uperkuuti ka selle kukutanud :P. 


Sponsoreid oli kokku 26 ning korraldajatele endalegi üllatuseks said kõik kotid nii triiki täis, et hea, et lõhki ei läinud :). Koti sisu on pisut varieeruv. On kindlaid tooteid, mis jagunesid kõikidele kingitkotikestesse, kuid on ka tooteid, mida said ainult näiteks pooled vms (nt Vestige Verdant tooted, KUMA liblikad). 

Sisust ka sõnaliselt:


* Suur valik huulepalsameid: Moshi, Nurme piparmündi, Sõsar kadaka meepalsam, 3x Blistex pulgad.


* Näopuhastusvahenditest olid esindatud: Lirene mitsellaarne näopuhastusgeel, Nurme sügavpuhastav näoseep, Puhas Loodus mitsellaarvesi, MOSSA mitsellaarvesi, Dr. Irena Eris Cleanology mitsellaarne näovesi.


* Keha- ja näohooldust saan teostada: Nurme orgaanilise sidrunheina ihupiimaga, Joik sidruni-vanilje kehakreem astelpaju ning jogurtiekstraktiga, Turblissi bioaktiivse rabatoonikuga, MOSSA mustika niisutava päevakreemiga ja Blistex kätekreemiga.


* Ehtida saan ennast KUMA türkiissinise liblikaga!


* Testpakikestena oli kaasas: ST. MORITZ isepruunistaja (medium), Lirene 2 niisutavate maskide ja 1 koorija minipakk, Dermix Absolute Dry antiperspirant märg proovilapikene ja Australian Gold päevitamist soodustavate kreemide testpakikesed.

* Paberi peal sai ka: MG Beauty kupongi 50% soodustuseks, Hairlook 10 € kinkekaardi, d-päikese poolt 5 minutit tasuta päevitust (ei jõududki sinna, kehtivus sai juba läbi) ning Ilu Sõnumi kutse. Ilu Sõnumit on mul ka see aasta plaanis külastada

* Musi sai magusaks Maiasmoka musta sõstra ning Tassikookide kommidega. Musta sõstra maius on mõnusalt hapu ning tume shokolaad annab hea tummise lõppnoodi!


Teazy poolt sai ka kaasa 14 päeva teatox teekuuri, et vähendada kevadväsimust ning parandada tervist ja enesetunnet :). Maitse on täpselt mulle mokkamööda!


Loomulikult ei puudunud ühelt korralikult fotoshootilt kass :D! Hati-Knat otsustas, et ka tema peab - maksku mis maksab - võimalikult lähedal olema. Ehk saab pildilegi :).

Olen toodetega väga rahul ning nüüd olen juba peaaegu kõiki ka katsetanud. Lähiajal proovin neid Teile ka natukene lähemalt tutvustada ;)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram