Everything5pounds

Hei! Avastasin hiljaaegu, et minu 2 vana ustavat rihmikut hakkavad kohta üles ütlema. Eks aeg olegi küps juba, sest isendid on üle 2 aasta tagasi Everything5pounds'ist (lühidalt e5p) tellitud. Olin sel ajal ise agar hulgitellija. Võiks öelda, et isegi vaikselt sõltuvuses tellija. Kuid üks hetk tüdinesin nendest suurte tellimuste kokkuajamisest ära ning asi jäi soiku. Nii käingi suviti ikka veel oma selle aja "tagavaradega" :).
Hi there! I recently realized that my two loyal sandals aren't very young any more (read: are broken) and should be replaced. As I ordered the old ones from Everything5pounds and they were very loyal to me through the rough two years I exploited them, so it was an easy decision to order from e5p again. 

Kes veel e5p lehega kokku pole juhtunud, siis nüüd on tagumine aeg. Tegemist on lehega, kus reaalselt kõik tooted ongi £5. Valikus on nii jalanõusid, riideid kui ka aksessuaare. Algselt oli kaup suunatud ainult naistele, kuid nüüd leidub tooteid ka meestele. Riideid leidub nii peenematele reitele kui ka täitsa pluss suuruseni välja. Kvaliteet on seinast seina. Olen saanud endale tooteid, mis kohe teisel kasutamisel laiali lagunevad (ühed indiaanipärased saapad, mida siiamaani taga nutan .. niuks) kui ka täitsa vastupidavaid isendeid, mis seniajani kasutust leiavad. Kindlasti nüüd mõtlete, et asjal peab mingi konks ka olema, sest noh £5 juu?!? Eks väljaspool Suurbritanniat elavatele tellijatele ongi üks suur aga küljes ja selle nimi on postikulu. Sellepärast tehaksegi ühistellimusi, et hind ühe toote kohta mõistlik tuleks. Olenevalt tellijate hulgast jääb see tavaliselt 7,5 € (ülipalju tellijaid) ja 9 € (kuni kümmekond tellijat) vahele.
E5p is a website that offers high street fashion for just one price. Everything is £5, including shoes, clothes and accessories. At the beginning they only sold women's products but in time they added plus size and then men line too. Quality is as it is. It can be a lucky guess or a sharp eye that distinguishes a cheap one from a high-quality garment. I have obtained very classy items as well as low value cheap ones. Every day e5p has new arrivals and the best ones will sell out fast. For those who live outside Great Britain, it is a little bit tricky to order from e5p as delivery charges are determined on the weight of the entire parcel and the shipping prices for clients outside GB are pretty high. The best way is to make one huge order with lots of participants. 

Tundub, et viimasel ajal on e5p käpad löönud mitmete tuntud brändidega, kes siis oma laojääke nende kaudu edasi pakuvad. Kuna tellijad saavad pärast kommenteerida oma tellitud kaupa, siis nii mõnigi kord selgub, et tegemist ei olegi odava Hiina päritolu "kaltsuga", vaid täitsa bränditootega (nii mõnelgi artiklil on veel hinnasildidki küljes, mis tavaliselt reedavad palju kallimat väärtust). Nii olen endale saanud ühe Debenhamsi sildikestega pluusikese ning nüüd trehvasin peale Kanada päritolu Bata kingadele.
It seems that lately e5p has teamed up with well-known manufacturers worldwide who are able to offer them high street stock at a reasonable price. Every client can post a review about the products bought. That's one way to distinguish who is the manufacturer ((because usually it can't be seen on pictures and is not written in product details) and what quality are the articles. Sometimes customers find out that the products are well-known brands make and sometimes they have even price tags with them. Personally I have purchased one blouse with Debenhams tags and now shoes which have Bata labels.


Mõlemad on täitsa asjalikud ning olen nendega rahul. Rihmikutel on tald pehme ning paindub ilusasti. Nahka paitab sees pehme vooderdus. Kitsama liistuga. Kommentaariumis soovitasid mõned lausa 2 numbrit suuremad tellida, kuid ma jäin ikka oma tavalise UK 6 ehk 39 juurde ning jummala parajad on. Ei tea, mis käojaani nad küll ajasid :) (ok, äkki laiad jalad?). Jalanõud olid koos oma õige karbiga, mille peal btw oli hinnaks märgitud 39,99 €. Win missugune :D.
Both shoes are high quality and I am very happy with them. Sandals have cushioned insole and flexible sole for max comfort. They are slim fit. Though the reviews suggested to take at least 1-2 sizes bigger sandals, I still ordered my regular size 6 and they fitted perfectly. They came with a box where the price was marked as 39,99 €. I say win :D!


Platvormkingad on kvaliteetsed, kuid tundub, et need on mulle umbes pool suurust suured. Vot nende puhul aitaks nii 38 kui ka 39 jalga proovimine ja siis saaksin kindlalt oma kahtlused hajutatud, et kas oleks pidanud väiksema suuruse tellima või mitte. Kuid selle pärast uusi kingi küll ei telli :D. Eks siis pean leppima pikema proovijalutuskäiguga! Minu silmis on nende juures suureks plussiks madalam konts. Jalas on mugavad. Ka nende puhul kehtib 39,99 € tavahind.
Wedge sandals are almost perfect. I got them in 6 too, but fear, that they are a half size too big for me. They are a bit wider fit than standard. I have no idea if a size 5 would fit and I don't want to order that one too, so I just have to settle with a size 6. I love that they have a lower heel. Very comfortable. They came with a box too tagged with 39,99 € sticker. 


Kas keegi Teie seast on ka e5p'st tellinud? Positiivse vastuse korral võiks ka oma kogemusest rääkida ;).
Has anyone ordered from e5p? Have you been happy with the purchase?

2 kommentaari:

  1. pleasant post. stay aware of this fascinating work. It truly regards realize that this theme is being secured additionally on this site so cheers for setting aside opportunity to talk about this!
    cheap heels

    VastaKustuta
  2. The blog provides the definite and authentic information. I truly prefer your style and your authenticity has made up my mind to come again and read the blog to increase my knowledge.
    women's clothing stores near me

    VastaKustuta

Instagram