Product review: Joico Vero K-pak Color Intensity

Alles oli Halloween ja ma olin püstihädas kostüümi leidmisega (mis siis, et olin hakanud selle peale mõtlema juba 3 kuud tagasi!). No ei leidnud kaltsukatest midagi odavat ja ägedat. Septembri lõpus skoorisin Humanast 3 €'ga ehtsast nahast manteljaki ning 2 € kunstnahast püksid, kuid need olid rohkem tagavaraplaaniks. Aeg lendas ruttu ja järsku oligi juba see nädal, kunas pidu toimuma pidi. Päev enne käisin vähemalt 85% Tartu kaltsukatest läbi ning ei leidnud ei endale ega ka Härrale midagi (muidugi Härra tahtis ühte hästi spetsiifilist seljasoojendajat). Samal päeval käisime koos ka Krissu kirbukas, kus tegelikult leidsin ühe imearmsa helesinise 2in1 kleidikomplekti. Oleksin saanud olla Elsa Frozenist. Aga ost jäi katki (sest kes ikka maani kleidiga vihmas linna läheb :D). 

Lõpuks otsustasin oma garderoobiga hakkama saada ning kuigi vahepeale tahtsin olla Selene Underworld'ist, siis lõpuks osutusin hoopis Van Helsingiks :D. Ainult amb oli puudu. Kahjuks jäi aega üliväheks ning õhtuses hämaruses ei tulnud ka pildid välja (khm udukogu). Seega saite ainult minu väikest hala lugeda, kuidas nii raske elu on :).
Halloween is behind us now, put sweet memories remain. I had so much trouble finding the right costume that finally I almost gave up. I visited almost every thrift store in my town but came out empty-handed. A month earlier I had purchased from thrift store a leather coat and fake leather pants with total amount of 5 €!! So in my desparate need I used them. In my imagination I wanted to be Selene from Underworld but insteed ended up being Van Helsing. Ups .. :D.

Do you notice the expression of distrust at Dios face?
Tegelikult soovisin selle postituse pühendada hoopis ühele tootele, mida kostümeerimisel kasutasin. Kuna nii Selene kui ka Van Helsing on tumedajuukselised ning mina teadagi kardulablond, siis tuli minu juuksetooni kuidagi "parandada". Pro Kosmeetikast leidsin endale hea lahenduse - Joico Vero K-pak Color Intensity kergvärvi mustas toonis, mis kulub 6-10 pesukorraga (sest tumedapealiseks ma jääda ei tahtnud). Muidugi ma ei mõelnud sellele, et mis värvi juuksed tooni mahakulumise vaheetappidel on. Ruttan juba ette ja ütlen, et tegelt mulle see mahakulunud värv meeldib ja palju rohkem, kui algne mustjas toon. Lisab elule vürtsi!
Okay I really wanted to talk about a product that I used to become more Selene/Van Helsing than I was before. I couldn't/didn't want to find a wig, so I got this crazy idea to dye my hair black (but just for a little while aka only with semi-permanent so I could wash it out really quickly). And the product mentioned is Joico Vero K-pak Color Intensity Semi-permanent hair color. I used black pearl to get maximum darkness. I was in a hurry and did not think about the aftermath when the color would be fading away. It was very amusing to see how it faded and what colors popped out (khm dominant green with a blue hint) -> very unusual colors for me, but I didn't mind and am quite pleased with the outcome.

Pealekandmine osutus natukene keerukamaks, kui arvasin. Eelkõige selle pärast, et ma pidin juuksed terves ulatuses üpris ühtlaselt katma. Varasemalt olen mökerdanud KC PRofessional Color Mask'iga, kuid siis olid mu juuksed juba algselt punased või oranzid. Siis sai maske juustesse lihtsalt sisse mökerdatud ja asi ants. Nüüd tuli appi võtta värvipintsel ja Härra ning sektsioonide kaupa kogu pea läbi käia. No nagu tõeline juuksevärvimine ikka!
Usage was a little bit trickier then I expected. As I have light hair with hints of potato and ash and wanted to get a good even coverage, I needed a little bit help from Mister with a paintbrush. I imagined that I could just put it in my hair like a shampoo or a color mask and after a while rinse it out, but oh well this is doable only on colored hair with similar shade. Technique was the same as with ordinary hair color.

10 minutes after rinse..
Tulemus? Pärast kõva 45 minuti (või rohkema, sest kes selle kiirusega enam aega jõudis jälgida) möödumist ja toote väljapesu jäid mu juuksed reaalselt ülitumedad. Peaaegu mustad, milles oli õrnalt näha rohekaid-sinakaid varjundeid. 17 tunni möödudes olid need juba palju rohekamad - sellised tumedad samblase varjundiga. Ja nüüd on juuksed hakanud pärast iga pesu järjest heledamaks tuhkjasroheliseks minema kuni lõpuks on heledat samblarohelist näha ainult otstes, kus kahjustunud ots värvi kõige rohkem sisse imas.
Results? After a long time (45 min to 1 hour) I washed my hair and got very dark, almost black (with a hint of green and blue) hair. After 17 hours the hair color just faded and was more like a dark moss green. After first wash it got a little bit more ashy green with hints of my own hair color and lots of blue pigments were lost (blue bathwater!). After third wash the color resembles more a light moss green with lots of light brown



Toodet on väga kerge välja loputada. Esimese asjana tuleb maha sinine pigment ning päris huvitav on sinises vannivees liguneda :P. Kuigi nii mõnedki kasutajad on kiitnud toote niisutavat komponenti, siis mina seda koheselt ei tundnud. Samas ei olnud juuksed ka täiesti takused ning ei olnud hullu, et palsamit ei kasutanud. Värvi sain enamvähem ühtlaselt peale. Eks enda kogenematus maksis juuste keskmises pikkuses kätte, kus on natukene rohkem juukse omavärvi näha kui mujal (hästi näha pärast esimest pesu). Otsad imasid tublisti ning nüüd ongi olukord selline, et otstest on täitsa roheline ning mujalt juba oma juus. Aga ega mul vahet ei ole. Päris huvitav toon on ikkagi ning mulle nii meeldib see hallikas varjund. Täiega punk!
It is very easy to rinse out the product. First pigments to wash out are the blue ones (hehe, blue bathwater :D). Although many others have praised how well the Color Intensity moisturises, I did not feel it. On the other hand, my hair wasn't dry either and a conditioner was not needed. Fortunately Mister is excellent at coloring hair, so I got an even color. My dry ends absorbed the product plentifully and are the last ones with green in them. I had a blast wearing this black/moss kind of green with ashy undertones. It was very much out of my comfort zone, but I am not regretting it and am already considering new tones to try ;)!

Dio uuris ka natukene elu ning arvas, et tema seda ei kasutaks :P.
Dio also examined the product and decided that she wouldn't use it. Just because :P!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram