Ilublogijate kokkutulek 2018: kinkekott


Jätkame samal lainel, millega üle-eelmise postituse lõpetasin. Mis oli selles üliraskes kinkekotis, mille koju vinnamine võttis täitsa võhmale? Kohe saame teada. NB! Tegu on sisuliselt pildipostitusega ning osadest toodetest, mille kohta siin pikemalt ei ole muietanud, proovin lähemalt rääkida tulevastes postitustes :).

Kõige esiemese asjana jääb silma selleaastane uuendus - jutekott. See kord keskenduti ikka taaskasutusele ning keskkonnasäästlikkusele. Kott on valmistatud looduslikust džuudi kiust ning on boilagunev. Lisaks on see ka UV-kaitsega ning termokoti omadustega. Kannatab kuni 15 kg (mõnus!) ja kestab 2-4 aastat. Igati praktiline kott poodi, randa, turule, mänguasjade jaoks, piknikule, reisule jne.

Kõhutäide

Toredad sponsorid ei jätnud meid ka nälga! YumEarth Mahedad Sour Beans ja Mahedad kummikommid-puuviljasnäkid ning Puuviljamaitselised mahedad pulgakommid olid päris mõnusad ning need on valmistatud päris mahlast! Eriti meeldisid muidugi need hapukamad kummikommid :P. Maris Gildeni What the Fruit puuviljabatoon ootab veel maiustamist, kuid varasema kogemuse varal oskan öelda, et see on täitsa hea! Fazer kostitas Domino küpsiste ja "ahjusooja" Domino küpsistega piimashokolaadiga. Kuigi olen oma suhkrutarbimist aastatega päris palju piiranud, siis Domino armastus on ikka jäänud ning see rikkaliku Domino küpsise sisaldusega shokolaad on toredalt krõmpsuv (oeh oleks see veel tume shokolaad, siis oleksin seitsmendas taevas!). Salvesti Smushie püreede esimesed ampsud olid päris veidrad, kuid iga sõõm läks järjest paremaks. Alma toetas kreeka maitsejogurtitega ja -jookidega. Olen juba tükk aega kreeka jogurtite fänn ning need ei vedanud alt.




Dekoratiikosmeetika

NYX Professional Makeup oli kotti pannud kevad-suvist sädelust - kaunis fuksia toonis kott (oligi just uut vaja!!!), Makeup Metallic Glitter, Slip Tease huulevärv ja VIP kliendikaart, millega saab nende esinduspoest toodetelt -20%. Pixi'ga olen varasemalt kokku puutunud Lookfantastic beauty boxi kaudu, kui sain proovida nende ülimenukat Glow tonic'ut. Meeldib siiamaani ning kodus on ka täissuuruses toode. Nüüd saab lisaks sellele proovida ka nende Glow Mud sära andvat mudamaski ja Lip Icing sära andvat huuleläiget. Essence annetas Colour Boost vedela huulevärvi (punane toon "Bite me if you can"), Volume Hero ripsmetuÅ¡Å¡i ja Loose Glitters pulbri. Avon tegi ilublogijatele erilise kingituse ning meisterdas meile ripsmetuÅ¡Å¡ide potsiku, milles leidusid Big&False, Big&Multiplied ja Big&Daring ripsmekad. Lisaks oli juurde poetatud ka Perfectly Matte huulepulk. On, mida testida :). Revloni poolt olid Colorstay kulmupliiats (toonis "Dark brown" - kardan, et natukene liiga tume ainult), Ultra HD huulevärv (ilus kirgas punane toon "Fire Opal") ja 3 Colorstay Makeup jumestuskreemi testrit. Holika Holika toetas Lazy&Joy All Night Tint huulevärviga. Alguses olin suht segaduses, et mis see on, kuid potsikut avades sai pilt selgemaks. 







Juuksehooldus

Kinkekotist sai taas leida Tony&Guy Intense Softness shampooni ja palsami ning Sea Salt tekstuuri andva sprei. IBK17 kinkekotis olid nad ka esindatud.  Uue tulijana leidus kotis ka Sky High Volume Dry Shampoo kuivhampoon. Shampooni ja palsamiga olen igati rahul. Töötavad normaalselt ning juuksed saavad puhtaks ning see kestab minu rasuste juuste puhul umbes 2,5-3 päeva (isegi hea!). Kuivshampooni olen ka korra proovinud ning juuksed said hetkega esteetilisema välimuse. Ma eriline kuivshampooni fänn ei ole, sest ei meeldi midagi juustesse panna ning seda sinna jätta (eriti mingit "jahu"), kuid vahest hädajuhtudel olen nõus seda ikka kasutama. Tekstuuri andvast spreist ei ole ma veel sotti saanud. See vist minu sirgete tokkidega eriti koostööd teha ei taha.


Näohooldus

Pärast Lumi esindaja huvitavat esitlust oli hea meel leida kotist ka nende Antioksüdantidega päevakreemi. Esitluse käigus tekkis kohe suur huvi nende toodangut proovida. Mossa oli kotti poetanud Intense Rehydration Energising päevakreemi. Näopuhastuseks sain kasutamiseks Bioderma Sebium H2O purifying Cleansing Micelle Solution mitsellaarvee (olen mitmeid kordi kasutanud ja kiidan!) ja Lemongrass House Face Cleanser taimse näopuhastaja (tundub väga intrigeeriv oma koostise poolest - aloe vera, nõiapuu, jojoba õli, eeterlikud õlid - täitsa minule meeltmööda looduslikud (ja kergelt hääldatavad :P) koostisosad). Turblissiga olen juba varasemalt kokku puutunud ning võin kohe öelda, et nende bioaktiivne turbamask on väga hea! Holika Holika on kotti pistnud ka ühe huvitava kaheastmelise näohoolduse Gudetama All Kill Sheet - esimene osa on munakollase ekstraktiga näopuhastus ja teine etapp sisaldab hooldavat ja niisutavat kangast näomaski. Signe Seebid andis proovida Luksusliku näoõli normaalsele nahale (kahjuks mul on kombineeritud/rasune). Eks vaatame, kas annan sellele ka võimaluse või panen hoopis loosikotti.


Kehahooldus + Aksessuaarid

Dove hellitas meid kohe mitme tootega: Shower Mousse ehk raseerimisvaht kookosõliga (jee olingi just uue otsingul), Relaxing Ritual Shower Gel duššigeel lavendliõli ja rosmariini ekstraktiga, Restoring Ritual Body Lotion kookosõli ja mandlipiimaga ning Restoring Ritual Hand Cream kätekreem kookosõliga. Kehakreem ja kätekreem lõhnavad täiesti autentselt kookose järgi. Wow! Dušigeel on jällegi väga mõnusalt värske. GMT Beauty poolt oli Relaxing Anti Swelling Gel for Legs ehk Lõõgastav paistetusevastane jalageel. Ise veel kasutanud pole, kuid olen ainult positiivset sellest kuulnud. Üheks toredaks üllatajaks on Signe Seebid lavendliga kristalldeodorant - kaenlaalused püsivad tõesti pikemat aega värsked ning lavendli lõhn jääb ainult õrnalt tunda. Kuma üllatas kahtepidi kantavate liblikkõrvarõngastega. Feil on ainult selles, et mul pole kõrvaauke :D. Dr. Bronner's All-One Citrus-Orange Pure Castile Bar Soap seep kulub täiesti marjaks ära - viimasel ajal armastan just tükiseepe ning seda nii keha pesemisel kui ka meigipintslite puhastamisel. Holika Holika tegi ka ülihea üllatuse - ma olin just nende niisutavat aaloe geeli ostmas, kuid nüüd pole veel vaja :). Lõhn on ka sellel geelil lihtsalt imeline! Sandrelle Beauty lisas juurde törtsu roosamannat - kotist leidsin Rose Blossom suhkrutükikestega kehakoorija ja Virsik kehasuflee. Lõhnavad täpselt oma nimetuste järgi ning kehasuflee on nii õrna siidise tekstuuriga, et pea seda või ehtsaks söödavaks sufleeks! D Päikese poolt saime pisikese kotikese erinevate päevitust pikendavate või keha pruunistavate minipakikestega + ilupäevituse kuuri kupongi. Lisaks sai Iluguru ajakirja, kus sel korral laoti ritta 2018 iluparemik.





Selline siis see üüratu koti sisu oligi. Kardan, et selle prooviperiood venib päris pika peale, sest ma eriti ei tihka teha lahti toodet, millesarnane mul juba kuskil lahtisena laual vedeleb ja ootab lõpuni kasutamist. Eks tulevik näeb, kes, kuna ja mis ;)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram