My first giveaway treasure chest // vol II

Nüüd siis võidulaeka kirjeldamise teise osani, kus juttu tuleb toodetest, milles ma pole päris kindel/olen kahevahel, mis mulle kahjuks ei sobi ning mis on sahtli nurka seisma jäänud. Postituse esimest osa saab lugeda SIIT.
Now to the second part of my treasure chest exploration. Today we are going to talk about products that were not suitable for me, left me indifferent or were just bad, very bad. The first part is accessable HERE.


3x Blistex huulepalsam 
3x Blistex lip balm 

Wow kohe 3 tükki! Kaks olid tavalised ning üks oli vaarikase limonaadi maitseline. Endale jätsin viimase ning tavalised jagasin emale ning härrale. Palsam lõhnab mõnusalt limonaadiselt, see libiseb üle huulte kergelt, kuid maitse on natukene mõrkjas/keemiline. Huulte peale jääb õhuke kilejas kiht, mis eriti mõnus ei ole. Tunnistan ausalt, et ega ma seda eriti kasutanud ei ole ja ei tiku ka, sest ega see palsam tegelikult eriti huuli niisuta, vaid jätab ainult näiliselt sellise mulje.
Not my cup of tea! Blistex raspberry balm glides easily and smells wonderfully, but it tastes horribly (I am not eating it, but it still slips in) and leaves a membranous layer on my lips which just stays there and does not moisture anything. I gave other two Blistex lip balms to my mother and Mister. I do not know what my mother did with it (used it I suppose :D), but Mister used it in random times and rarely.



Oriflame The One Volume Blast ripsemtušš
Oriflame The One Volume Blast mascara

Mul olidgi kõik ripsmetuššid otsa saanud selleks ajaks :D. Hari on mõnusalt kummine (muude harjade poole ma enam ei vaatagi!) ning lõhn on nagu kõigil ripsmekatel. Üldiselt jäin rahule, kuid natukene saab selle kallal nuriseda ka. Esimene kiht jäi väga ilus ning ripsmed tundusid ilusad pikad, kuid kuna tušš ei kuivanud väga kiiresti, siis kaardusid alati mitmete ripsmete otsad ära :(. Teine kiht andis natukene tummisust juurde, kuid samas ka klombistas. Kahjuks tervet päeva vastu ei pidanud ning vahel leidsin ennast nagu panda ringi käimas. Seega uuesti jahtima ei läheks.
It was the end of July and all my mascaras were almost out, so it was nice to get a new one :). Brush is nice with its rubber tentacles (my only choice these days) and smell is ordinary (same chemical). Overall it is a nice mascara but it got kinda smudgy when worn more than half a day or there was moist air. Not so reliable as my Max Factor mascaras. This mascara is not so volumizing as it is lenghtening. The panda eyes are a big issue though and so I wouldn't buy it again.

Avon Shine Attract Shimmers lipstick and Oriflame The One mascara


Avon Shine Attract Shimmers huulepulk
Avon Shine Attract Shimmers lipstick

Kahjuks ma ei oska huulepulga tooni öelda, sest sellel on ainult kirjas P104 ning seda googeldades ei saa mitte mingit tulemust. Ma ainult aiman, et äkki võib see olla Rose shimmer?? Igastahes on mul antud huulepulgaga armastan-vihkan-möh suhe. Huulepulk on 2-osaline: sees on värv ning selle ümber on läige+sätendus. Toon iseenesest on imeilus fuksialik erkroosa, kuid selle rikub ära kogu see glitter, mis ümber. Kuna ma ei salli eriti suurte tükkidega sätendavaid tükikesi huultel (meeldib varjatud sädelus), siis ei istu mulle kahjuks ka Shine Attract Shimmers huulepulk. Kasutan seda sellegipoolest ning proovin just seda keskmist osa kätte saada :P. Kui värvi kergelt panna, siis saab muuta huuled mõnusalt läbikumavaks. Värv püsib paar tundi ning kaob vaikselt. Kuna huulepulk on natukene kuiv, siis tasub ennem kasutada palsamit. Megasädeluse tõttu ise ei ostaks.
Unfortunately I do not have a clue what's the name of this lipsticks shade. I am only guessing it might be Rose shimmer?? Anyway I love and hate the lipstick at the same time. Why? Because it has 2 phases: the middle is a lipshade in fuchsia which is very beautiful and the outer layer is gloss with HUGE glitter pieces. I hate this kind of glitter, but love the color. The stay on power is few hours and as it is a little bit dry, a nice lipbalm would be recommended. I am still using the lipstick, but my main aim is for the inner phase. As I do not like glitter, I would not buy it .




Dermosil Deo Roll-on

Käsi kohe ei küündi selle järgi haarama. Kahjuks minu keha keemiaga ei sobi ning ebameeldivat lõhna eemal ei hoia. Sisaldab ka alumiiniumi.
No, thank you. It does not match with my body's chemistry and it contains aluminium.


Oriflame The One Colour Impact kreemjas lauvärv "Olive green"
Oriflame The One Colour Impact cream eye shadow "Olive green"

Ilus metallic-roheline. Pigment on keskmine, kuid kestvuse kohta ei oska midagi öelda, sest noh minu laud ei ole lauvärvisõbralikud :(. Proovinud olen ikka ning umbes tund aega püsis peal ning siis adjöö. Koostis on mõnus kreemikas ning annab hästi hajutada.
It is a pretty metallic-green color and pigmentation is average. Unfortunately my lids are impossible with eyeshadows or creams and due to that I have used it only once. So go try it yourself and tell me what you think!

Just a light touch

Figs&Rouge toitev ja rahustav huulepalsam "Cherry Blossom"
Figs&Rouge nourishing and soothing tinted lip balm "Cherry Blossom"

Ihkasin seda endale väga pikalt ning lõpuks sain :). Poole aasta jooksul olen seda siiski kasutanud ainult loetud kordadel, sest minu jaoks on koostis ja konsistents kuidagi eriti võõrad :(. Lõhn tundub natuke liiga keemiline, huulte peale on raske määrida (peab sõrmi kasutama, muidu laiali ei lähegi) ning pidevalt tunnen, et see on huultel (see tunne ei kaogi). Mitu kihti peale panna ei saa, et värvi intensiivistada, sest siis on kohe tunda eriti paksu ja rasket korda huultel (kuidagi eriti tihke konsistentsiga). Muidu teeb huuled ilusaks matiks ja poolpehmeks ning plusspunkte lisab 100% naturaalne koostis. Huulepalsami kohta tavapärasest natukene kallim (üle 4 €). Kahjuks uuesti ei ostaks.
Some time ago there was a big fuzz about Figs&Rouge lip products. It made me want to try them also and yay one was in my treasure chest :D. So is this product worth a big fuzz? No. I do not hate it but I'm not definitely loving it. It's heavy on my lips and a little bit sticky also. Smell is too chemical, it's too thick to rub with its tube and only one thin coat is allowed (put more and you get lips that are covered with thick jelly). The only positive things were that it was matte and made lips a little bit softer. Oh and all ingredients used in this lip balm are from 100% natural origin. But in general: no, thanks!


Dermosil kätepesugeel
Dermosil hand soap

Tõeline pettumus! Kuivatab meeletult. Proovisin igatpidi kasutada, kuid inimnaha pesuks on tegemist kõlbmatu tootega. Ainus, mis meeldis, oli dosaator ise - pigistad ja vupsti saab geeli kätte :).
Truely dissapointing product! It significally dryes my skin. Nope and nope.

Kamill käte- ja küüntekreem "classic"
Kamill hand and nail cream "classic"

Keskklassi kätekreem. Lõhnab tugevalt kummeli ja keemia järgi ning niisutab tagasihoidlikult kuni keskmiselt. Kätele jääb õrn rasvane kiht, mis eriti kiiresti ei kao. Ise vabatahtlikult ei ostaks.
An average hand cream. It smells strongly and moisturizes only slightly. Not my choice.


Ja saigi minu pisikene postitustesaaga läbi. Ma olen ääretult õnnelik, et sellise kastitäie proovida sain ning nii mõnigi toode leidis tee minu meigikotti.

Järgmise korrani!

1 kommentaar:

  1. Oi, leidsin alles nüüd juhuslikult su blogi ja arvustuse toodetest, mis minu blogist võitsid! Äärmiselt kahju, et nii palju tooteid ei sobinud, kuid loodetavasti ikka miskit head ka said :)

    Üleüldse on kihvt blogi! Hakkan ka nüüd usinalt jälgima :)

    Eneli
    www.dodolce.com

    VastaKustuta

Instagram