Esimene tervitus ...

Olen juba tükk-tükk aega jälginud erinevaid blogisid ja vaikselt unistanud ka enda tegemisest. Siiani on see jäänud hakkamise, aja ning tarbimise taha. Kuid mitte enam! 
Pärast pikka kaalumist otsustasin ka ise ilumaailmale käpa anda. Kes oleks arvanud, et blogi tegemine nii palju ettevõtmist nõuab! Olen varasemalt kodulehte teinud ja see oli ikka megaraske. Arvasin, et blogi tegemine on palju-palju lihtsam arvestades asjaoluga, et ise peab ainult kujunduse tegema ning tektsi koostama. Nii sinisilmne ikka ei tasu vist olla :D.
Lõpuks sai leht püsti pandud ning loodan, et te ei pahanda, kui kuskil mõned (ilu)vead on. Ajaga proovin kõike parandada.
Kindlasti on juba palju tegusaid inimesi internetis, kes kõik oma muljeid ning kukkupuuteid erinevate toodete ning eluga endaga pajatavad. Loodan, et minu panus kübermaailma ilu- ja elumaailma on asjalik ning niisama internetti ei risusta :D.
Blogis hakkab olema nii ilutoodete arvustusi, moe/ilu ostude klõpse, vahest ka eluolu teemasid ning nunnumeetri lööb põhja minu kaks nurrmootorit - Dio ning Hati-Knat.

Kindlasti, kui midagi silma riivab või mõni hea idee tekib, siis võib alati minuga ühendust võtta ning soovitada!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram