Insanely popular hoodie

Täna interntis ringi tuhlates leidsin sellise huvitava saidi, kus räägitakse Ameerikas levivast pusafenomenist. San Franciscost pärit idufirma American Giant toodab pusasid, mis on mõeldud kestma. Vähemalt ühe inimese eluea. Tehased paiknevad Ameerikas, pood paikneb internetis ning puuduvad vahendajad. Tootmiskulud hoitaks madalad uue äri- ja tootmismudeliga, mille aitasid luua endine Apple'i tööstusinsener Philipe Manoux ja maailmakuulus rõivadisainer Steve Mootoo.
Idufirma looja Bayard Winthrop leidis võimaluse, kuidas jäljendada industriaalaja õitseajal tehtud rõivaesemed, mis kestsid ja kestsid ning kulumist polnud märgatagi. Mees sai mõtte oma isa pusast, mis pärineb 50ndate aastate Ameerika mereväe aegadest ning on nüüd Bayardi enda garderoobis ning mees ei mõtlegi seda ära visata, sest ese näeb siiamaani väga hea välja.
Mis on selle pusa saladus? Ese on tehtud ehedast raskest puuvillast, mitte mingist tänapäeval levinud segust. Pesus ei tõmba see kokku, peab väga hästi vastu ning näeb isegi parem välja kui ennem. Pusale on lisatud tehnilised lahendused, mis ilmestavad seda ning teevad kandmise mugavamaks ja esteetilisemaks.
Pusad on nüüd aasta jooksul olnud pidevalt välja müüdud ning ootejärjekorrad kasvasid vahepeal isegi kuni 4 kuuni! Kuid inimesed ei loobunud ning tellimusi tuli muudkui peale. Hetkel on mõned värvid kohe saadaval, kuid teised on alles tellimisel. Pusa hinnaks on 89 dollarit.

Kuidas Teile tundub? Hakkasid näpud sügelema :D?

Photo from American Giant.




































Today I surfed around the internet and discovered an article "This Hoodie Is So Insanely Popular You Have To Wait Months To Get It". I was like whaaat and started reading :D. 
 In America, a startup American Giant from San Francisco started to manufact "world's best hoodies". American Giant CEO Winthrop had figured out a way to do what most people in the apparel industry consider impossible: He’s making clothes entirely in the United States, and he’s doing so at costs that aren’t prohibitive. And the sweatshirts are made to last - at least one human life span!
The hoodies are insanely popular. In a year, American Giant had to open 4 more factories to fulfill the demand. Backorder waits grew to as long as four months! And the hoodie only costs $89.
Customers appear to love the quality and fit, calling it “shockingly well made” and “absolutely fantastic” in dozens of reviews on American Giant’s website.

So what do you think about the world's greatest hoodie?

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram