Little shopping + early Christmas gifts

Nädalavahetuse veetsime üle pika aja taas Pärnus. Reedel sinna jõudes võttis meid elukaaslasega vastu karge külm, mis jätkus ka järgmisel päeval. Pärnusse viis meid elukaaslase venna sünnipäev ning seda enam oli laupäevane poodlemine natukene ootamatu, kuid see-eest meeldejääv :).
Külastasime ainult Post Arturit. Sisse astudes võttis meid enda haardesse minu arust jumaliku häälega tütarlaps, kes oma esituse viimast jõululaulu esitas, saateks natukene üle võlli tuunitud süntesaator. Meeleolu oli juba paika loksunud :D.
Kuu alguse tõttu ei hakanudki ma kaupa eriti hoolikalt uurima, kuid natukene sai ikka koheselt silma jäänud tooteid näppida . Minugi üllatuseks tuli Terranovast kaasa värviline kolmnurkne kaelakett ja Mohitost lausa jakk ning mantel. Kaelaketi hinnaks oli ainult 3,99 €.

Necklace - Terranova

























Erilist õhinat tekitas mantel - seda oli Mohitos järel ainult üks eksemplar ja pärineb see eksklusiivkollektsioonist. See oli armastus esimesest silmapilgust. Varem pole ma sellist kuskil müügil näinud. Ãœtleme nii, et selga tõmbasin ma selle ainult nalja pärast, sest hinda nägin juba stange peal ning ise poleks ma seda endale raatsinud/saanud osta. Kas tegu oli saatusega või millegi muuga, seda ma teada ei saagi, kuid järgi oli täpselt jäänud minu suurus ning viimase eksemplari puhul meelitati ka soodustusega ehk tavahinnaks on sellel 139,99 € ning soodustus siis 94,99 € :D. Veidike meenutas see neetidega mantel halfodrilikku stiili, mis tegi sellest minu silmis veel väärtuslikuma leiu! Kahjuks voodrit ei ole ning seega saab seda kanda ainult plusskraadidega :(. Mantlil on laus 4 täissuuruses taskut! Kõige uskumatum on kogu asja juures see, et elukaaslase vanemad tegid selle mantli mulle jõulukingiks :D! Jeeeee!

Coat - Mohito
Cardigan - Sheinside


Teisena tuli Mohitost minuga koju kunstnahast jakk, millele panin silma peale ning proovisin juba enne mantlit. Tegu on väga armsa krokodillinaha imitatsiooniga, mille muudavad eriliseks horisontaalsed ja vertikaalsed lukud ning eest käib jakk kinni lausa kahe lukuga. Istub seljas väga mõnusasti. Soodushind on hetkel 24,99 €.

Leather jacket - Mohito
T-shirt - Cropp
Trousers - Takko
Necklace - Takko
Bag - Lindex



























Jackets pattern.

Kuidas teil mantlitega lood on? Olete midagi eriti vinget leidnud, mis lihtsalt on pugenud hinge ja sinna jäänud?

So last weekend I and my spouse visited Pärnu because his brother had a birthday party. I was not expecting to go on a shopping spree, but on saturday we started our day with that :). I only purchased a necklace from Terranova. The colors were so lovely, that I could not leave it there! And it only cost 3,99 €.
In Mohito, we saw a great leather jacket with crocodile pattern. I immediately tried it on and refused to take it off :D. Fortunately my spouse found it quite goodlooking and made a little pre-Christmas present for me. It was on sale and cost only 24,99 €.
I love Mohito, so we were there quite some time. In the corner of my eye I saw a fierce black half-studded coat with leather sleeves. I immediately fell in love. It reminded me a little bit of Rob Halfords outfits. So naturally it was my cup of tee! The coat was also on sale and cost 94,99 € . And it was the last one from Mohitos Exclusive collection! I got it for an early Christmas present from my spouses parents. Thank you so much! I can't still believe it is mine :D.

Have you ever found a coat so lovely and fierce, that you have to get it or else?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram