Product Review: Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipstick

Käes on aeg vaadata üle üks minu tihedamalt kasutatavamaid tooteid: Bourjois'i Color Boost huulepulk/pliiats. Täpsemalt ei oskagi öelda, mis see eesti keeli on - kaugemalt meenutab hoopis rasvakriiti :D. 
It is time to evaluate one of my most used product: Bourjois Color Boost Lipstick. I have it in 2 colors: 02 Fuhsia Libre and 03 Orange Punch. The Fuchsia is, as it names says, a really bright pink color. Orange on the other hand is a much milder crayon. I bought them from my local supermarket when Bourjois was -40% off. Jeei :D!

Oma esimese Color Boosti ostsin mitu kuud tagasi, kui Selveris oli minu jaoks esimest korda kogu Bourjois -40%. Mäletan, et seisin tükk aega selle leti ees ja ei osanud midagi võtta - korraga oleks tahtnud peaaegu kõike! Praktilisem mina sai võitu ja tõin endaga koju ainult vajaliku: käesolevatest pliiatsi toonis 02 (Fuchsia Libre) ja kulmupliiasi. Oleks veel nii mõnegi toote ostnud, kuid minu kohalikus Selveris lihtsalt neid polnud, mida süda ihkas.
Teadsin, et ühte Color Boosti sooviksin kindlasti lisada oma meigikotti, kuid isegi 5 tooni seast oli päris raske seda oma leida. Fuchsia Libre on hästi ilus erkroosa, kuid igale poole ja iga riietusega see ei sobi. Samas leidub mul garderoobis nii mitmeidki erkroosasid esemeid (näiteks viimasel pildil on näha Lindexi erkroosa kaelakett, mida ma lausa jumaldan!), millega Fuchsiat sobitada. Kui on soov funki ellu juurde tuua, siis pole muud vajagi, kui seda kasutada!
Seega oli vaja ka midagi natukene mahedamat. Ning nii tõi juhus minu ellu tooni 03 (Orange Punch). Sõna otseses mõttes juhus, sest umbes natukene enam kui kuu aega tagasi sattusin ma jälle -40% soodustuse peale. Kes suudaks sellest keelduda!

Are'nt these crayons lovely :D?

Kestvuse poolest tundub Fuchsia natukene parema püsivusega. Isegi pärast 6 tundi kandmist on seda täitsa näha ja ilmestab huuli kenasti. Orange on esimese tunni vältel märgatavalt näha, kuid siis sulandub rohkem oma huulte värviga ning ühtlustab.
Läige püsib kahjuks ainult napid pool tundi, kuni muutub matjaks. Huulepliiatsid niisutavad huuli kuskil tunni jagu ning siis nende faktor järjest langeb. Lõpuks on lihtsalt värviga huuled :). Kuid eks nii ole see kõigi toodetega, kui uut kihti peale ei pane.
Toode jaotub ühtlaselt ning vagudesse ei koondu. Peale kanda on imelihtne :D!
As for the endurance, Fuchsia Libre is better. Even after 6 hours it is still noticeable and adds some funk! Orange Punch is milder. It has a vibrant orange accent for about an hour and then it slowly fades and melts with your own lip color. It is still beautiful in its lighter version.
Glossy finish lasts only scarce half an hour and then it becomes almost matt. Hydrating factor lasts about an hour and then it slowly disappears. Finally your lips have just a little bit color and that's it. But hey, it happens with all products if we do not apply another coat. 
Consistency of these crayons is great. Just few swift gestures and you are good to go!


Lõppkokkuvõttes võib öelda, tegu on toredate toodetega. Tööl olles kasutan neid vaheldumisi peaaegu iga kord. Hind on natukene krõbedavõitu, jäädes kuskil 13 € juurde, kuid sooduka ajal võib endale väikese meene lubada.
In conclusion, these are truly merry products. At work I am almost always using them :D. The price is a little bit crispy, ranging around 13 €, but when it is on sale, then go for it ;).

Hinnang: 4/5

Lõpuks ka paar pilti Fuchsia Librest (Orange't pole veel piltide peale jäädvustanud):
Finally some pictures with the Fuchsia Libre on:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram