Small haul: Lindex, Rimmel, Asos, Kaubamaja, Reserved

Mõtlesin, et võiks teha väikese postituse viimase aja ostudest. Praeguste alede ajal on väga raske poest lahkuda ilma, et oleks endale ka midagi toredat muretsenud :). Seega rahakoti huvides püüan hetkel poodides harva käia ja jälgida rohkem vajalikkuse astet. Kuid vahest saab paremal õlal istuv väike kuradike võitu ning niimoodi sünnivadki toredad postitused, mida endalegi meeldib teiste blogides lugeda :P.
Here is my little haul :). It is rather difficult to stay indifferent in a (web)shop when you have so much beautiful and fierce clothes and accessories around (specially when they are on sale!). Sometimes a little devil on my shoulder wins and so I can make my favorite kind of posts :D.

Blouse - Lindex (7,95 €)
Skirt - Asos (19,73 €)
Asose seeikuga läks natukene nihu. Nimelt oli see saabudes õmblusest lahti ja vastu ilutses suuuuur auk. Õnneks on Asose tiim väga sõbralik ja arusaav :). Põhimõtteliselt võib seelikuga rahule jääda. Pildil tundus natukene langevam ja isegi natukene pikem, kuid pole hullu.
Vero Moda pluus on põhimõtteliselt sama ilus kui pildil :). Suuruse poolest ei ole veel aru saanud, kas oleks pidanud võtma numbri väiksema või mitte. Tegelikkuses on õrnalt läbipaistvam ning tikandid õlgade peal on kvaliteetsed. Pluusiga tuli kaasa ka Vero Moda enda hinnasilt, mille kohaselt peaks pluusi täishind olema 64,95 € :). Wow...
I was expecting the skirt to be a little bit longer. But that's OK :). I can manage... The Vero Moda blouse feels silky and is almost the same as on the picture. It is a little bit more transparent then I imagined, but hey, on the real picture I am wearing dark underwear, so it is not a big deal. I even got a real Vero Moda price tag, where the blouses price was 64,95 €. Wow... 

Blouse - Vero Moda from Asos (29,59 €)


























Ãœtleme nii, et ma taasavastan huulepulki enda jaoks :). Vahepeal oli väga pikk periood, kus ainsateks vahenditeks huulte puhul oli kas huulepalsam või -läige. Peaks mainima, et neid Kate Moss by Rimmel huulepulki on ikka raske Eestis leida. Minu leiud pärinevad Ideaal Kosmeetika lõpumüügi korvikesest, kus pulkade hinnaks oli 3 €. Kodulehel on hinnaks 6,1 € (leida võib neid SIIT).
Taustal paistev kampsik on pärit Lindexist ja tegu on juba ühe minu lemmikuga :). Seljas passib ideaalselt ning need mummud annavad juurde natukene tütarlapselikkust.

Sweater - Lindex (14,95 €)



























Järgmisel pildil otsustas Dio, et tema peab olema pildi nael :D. Tutvust sobitab ta kuivshampooniga, mille Kaubamajast endaga kaasa vedasin. Lisaks sai soetatud juuste värvimiseks pintsel (vana oli tõeline luupainaja, mille kiiruga Konsumist ostsin), roosas pudelis on kuumakaitse. Rohelistes tuubides on John Frieda Root Awakening Strength Restoring Shampoo Breakage-Prone ning John Frieda Root Awakening Purify Nourish Shampoo for Oily Scalp and Dry Hair, mille MyLookist sämplitena tellisin. Eks varsti saab näha/kuulda, mis nendest arvan :)
Hello Dio! She is sniffing Girlz Only Dry Shampoo which I got from Kaubamaja with a hair coloring brush and Chantal Sessio Iron Spray. I got John Frieda's Root Awakening Strength Restoring Shampoo Breakage-Prone and Root Awakening Purify Nourish Shampoo for Oily Scalp and Dry Hair from Mylook.com. You shall see/read what I think about these in the future!

Mainimata ei saa jätta väga hea värvigammaga Orsay salli ning NewYorkeri pluuset. Antud pluusi mustas värvis olen juba tükk aega endale soovinud, kuid viimati poodi sattudes valisin hoopis punaka tooni (peamiselt sel põhjusel, et pluus on hea ning must on veel tavahinnaga :D).

Blouse - NewYorker (4,95 €)
Scarf - Orsay (3,95 €)
Dry Shampoo - Kaubamaja (3,33 €)
Thermal Protection - Kaubamaja (4,18 €)
John Frieda shampoos -  Mylook (0,90 €)































Ning paar asja, mis kingituseks saadud :). Neetidega (kunst)nahast seljakotti olen juba pikemat aega soovinud. Vahepeal tüütab jubedalt ära, kui olla kuskil üritusel ning üks käsi on koguaeg kinni või kotti pole kuhugi panna. Seljakoti mugavus ei saa ikka kuidagi vastu käekotile. Kott on mulle sünnipäevakingituseks ema poolt (mis siis, et see alles veebruaris :P). Kootud põlvikud sain kuuse alla. Jalas on ülimugavad ning väga kenad.
And some things, that I got as presents. Rucksack is an early birthday present from my mom and woolen knee-length stockings were a Christmas gift :). For a long time I wanted a (faux)leather rucksack and now I have it :D!

Rucksack - Reserved (17,99 €)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram