Grooming our cats


Täna toimus operatsioon "Kassikarvad". See oli siis meie teine kord, kui kammisime kasse spetsiaalse loomapoest ostetud kammiga. Pildi pealt on näha, et 10 minutit kestnud kammimise lõpuks sai 3/4 Raffaello karbist karvu täis :D. Saab varsti sokke hakata kuduma (jee nagu ma neid oskaks teha ka :P). 
Dio pidas üllataval kombel väga hästi vastu (ta ei salli tavaliselt, kui miski võõrapärane ese teda "paitab"). Hatik-Nat seevastu väänles nagu üks kass väänlema peab (ja tema on see pai-maiam isend). 
Olime juba pikka aega mõelnud, et endale furminaator muretseda. Lõpuks käis mees lihtsalt loomapoes ära ja tõi sellise kammi koju (pole furminaator, kuid mõeldud siiski lemmikloomade lahtise aluskarva kammimiseks). Nagu näha, siis kamm töötab väga hästi :). Tundub, et kassidel pole ka häda midagi. 5 minutit hiljem ei mäletanudki, et midagi oli toimunud :D.

Today we carried out operation "Cat hair". It was our second time to groom our cats with a furminator-like comb. The operation lasted only 10 minutes and the results are shown on the picture - 3/4 of Raffaello box was full! 
As you can see the comb works! It is safe for the pets. After 5 minutes Dio and Hatik-Nat even did not remember that something happened :D. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram