Product review: Aussie

Täna teen väikese ülevaate Aussie Aussome Volume Shampoo ja Colour Mate Conditioner'ist. Kes veel Aussiest kuulnud ei ole, siis nüüd on võimalus :D. Firma võtab oma tegutsemise väga filosoofilises võtmes kokku:
From Aussies homepage.
















 Natukene aega tagasi oli Eestis suur melu Aussie ümber. Kuna bränd sisenes suhteliselt hiljuti Eesti turule, siis nii mitmedki suundusid kohe lettidelt just selle uue ja huvitava juuksehooldusfirma tooteid haarama :). Nüüd natukene aega hiljem otsustasin ka mina proovi teha, kas tooted vastavad ootustele ning mis võlud/valud nendega kaasnevad.

MINU JUUKSED:
Juukse juur on rasune ning otsad kuivad värvtöötlemisest. Tavaliselt püsivad puhtana umbes 2 päeva. 

PAKEND:
Tegemist on veel vana välimusega (uut saab piiluda SIIT), kus kängurud korgi juures ringi hüppavad. Välimus on soliidne, tagasihoidlik ning ilus. Mulle lilla värv meeldib, seega on pudelid ka rohkem my cup of tea :P.

LÕHN:
Lõhn on tugev ning spetsiifiline. Kindlasti soovitan enne ostu sooritamist pudeliga lähemalt tutvuda. Tegemist on kohe nii tugeva aroomiga, et seda on tunda ka lihtsalt pudelit väljastpoolt nuusutades. Minule isiklikult lõhn vastukarva ei ole.

KOGEMUS:
Volüümishampoon - volüümi annab minimaalselt, kuid olen täheldanud, et juuksed ei ole nii ludus kui mõndade teiste shampoonidega. Võiks öelda, et tavaline shampoon. Imet sellelt ei oodanudki. Teeb juuksed puhtaks ning ei kuivata peanahka (ei tekita kõõma). Enne selle kasutamist oli probleeme juuste väljalangemisega. Ei oskagi öelda, kas see shampoon aitas kaasa või on lihtsalt kokkusattumus, kuid nüüd ei ole asi üldse nii hull :). Juuksed püsivad 2 päeva puhtana, kuid mitte grammigi rohkem.

Palsam - kerge tekstuuriga ning vedel. Minu arvates sobiks rohkem kevad-suvisesse aega. Ei ole kindel, kuid võibolla on paremini juuksevärvi ka kinni hoidnud. Teatavasti oranz nagu kõik punakad toonid tuhmub kiiresti. Praegu on veel kena sära juustes olemas :).

No, it is not a bad picture, it is a vector :D!

KOKKUVÕTTEKS:
Põhimõtteliselt oleme nii mina kui ka elukaaslane toodetega rahul. Meil mõlemil on rasune peanahk ning juuksed saavad puhtaks. Imet ei oodanud ning seda ka ei tulnud. Kes on vähegi lõhna suhtes tundlikumad, siis neile Aussie tooteid ei soovitaks. Lõhn on väga intensiivne. Palsam sobib rohkem sellistele juustele, mis vajavad peamiselt värvikaitset ning tavalist kammitavust. Shampooni võiks teine kordki kasutada :P.

LEITAVUS JA HIND:
Aussie tooteid müüakse Prismades, Selverites (võib ka mujal olla). Täishind on 6-7 € vahel ning soodustuste ajal jääb 4-5 € juurde.

ERINEVAID ARVAMUSI:
Aussiest on kirjutanud nii mõnedki blogijad ning arvamusi on seinast-seina. Näiteid:

On mingeid mõtteid või kogemusi Aussie toodetega :)?



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram