Product review: Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque



Külmataat on lõpuks järele andnud ning ees ootab meid soojem ja pehmem talv. Vähemalt nii hetkel ennustatakse. Mis oleks parem aeg rääkida juuksemaskist kui mitte nüüd, mil juuksed on liigsest külmast näpistatud ning vajaksid kindlasti turgutust :).
The cold is gone and warmer winter is ahead. At least for now :D. So it is a good time to talk about a hair reconstructor that will penetrate and rebuild damaged hair for improved shine and elasticity. Here is our hero: Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque.

Tänaseks "päevakangelaseks" on Macadamia Natural Oil taaselustav mask. Kindlasti juhiks tähelepanu sellele, et Macadamia sarjas ei tähenda "natural" seda, et tegu on üdini looduslike toodetega. Tuleks juhinduda sõnapaarist "natural oil" koos, mis viitavad siis sellele, et sarjas kasutatakse looduslikke Makadaamia pähkliõli ja Argaania seemneõli. Need kaks koostisainet kiirendavad uute juuste kasvu ja hooldavad juukseid parimal moel, olenemata juuksetüübist. Makadaamia- ja argaaniaõli koos täiendavad juuste loomulikke niisutajaid kõrge kontsentratsiooniga elutähtsate rasvhapetega. Kombineeritud toime aitab hooldada ja kaitsta juukseid isegi kahjuliku UV-kiirguse eest!

LUBADUSED/PROMISES:
Kutsume seda "imetegijaks", kuna see taaselustav juuksemask on täiesti ideaalne hooldusvahend kuivadele ning kahjustatud juustele. Toode koosneb ainulaadsetest koostisosadest, mille hulka kuuluvad makadaamia-, pähkli-, argaania-, teepuu- ja kummeliõli, aaloe ning vetikaekstraktid, mis üheskoos tagavad suurepärase tulemuse. 
A combination of macadamia oil and argan oil along with tea tree oil, chamomile oil, aloe and algae extracts rejuvenate and rebuild the hair, leaving the hair deeply nourished for improved elasticity and shine with long-lasting conditioning benefits. The Deep Repair Masque is an intense, revitalising hair treatment and should not be used more than twice a week for best results.

PAKEND:
Rohelise ja pruuni kombinatsioon pakub silmale tõelist ilu. Juurde lisatud lilleornamentika ei saaks lihtsalt kedagi külmaks jätta. Ainuüksi pakendi pärast hoiaks ma kogu Macadamia sarja koguaeg oma vannitoas või kasutaks lausa sisustuselemendina :D!

LÕHN:
Siiamaani pole meeldivamat lõhna üheski teises juuksehooldustootes kohanud! Keskmiselt magus ning meenutab midagi loodusest. Ma olen väga kehva lõhnade alal :D.

TEKSTUUR:
Konsistents on paksemapoolne, kuid õlid muudavad maski üpris "voolavaks". Värvuseks on pärlmuterjas beez.



KOGEMUS/EXPERIENCE:
Olen nüüd maski kasutanud kuskil 8 kuud ja tervelt pool potsikust on alles! Kasutan tavaliselt kord nädalas ning hoian peas olenevalt võimalusest 5-10 minutit. Iga kord pärast pesemist on juuksed imeliselt siidised ning lõhnavad mõnusalt. Silmnähtavalt säravamad juuksed ning kammitavus paraneb oluliselt! Olen olnud pidevalt hea maski otsinguil, sest minu peenekoelised juuksed ei talu paljusid tooteid ning see on siiamaani üks parimaid :)!
I have used this deep repair masque about 8 months and there is still half of it unused! So it is really long-lasting :D. The consistency is rather thick, but due to the oils it is flowing. I really love the pearly beige color. The scent of the product is the best of all products I have used. I use the masque once a week and leave it in about 5-10 minutes. After use my hair is so soft, shiny and silky and they smell so wonderfully! So far it is the best masque that I have used!

LEITAVUS:
Eestis võib leida peaaegu igast enesest lugupidavast juuksehooldustooteid müüvast (e-)poest. Kindlasti on Kaubamajas ja Tradehouse-is. E-poodidena saab välja tuua näiteks MylookiLevelzoneIluduse ja Cosm24-ja. Aga neid on veel!
Ise tellisin Ebay-st ja 250 ml maksis siis ainult 17,57 €. Praegu on odavam! Mainin kindlasti ära, et tegu on usaldusväärse müüjaga, kelle kaudu pidevalt tellin ning olen alati rahule jäänud.

ERINEVAID ARVAMUSI:

Kuidas Teie olete Macadamia toodetega rahule jäänud?
Which Macadamia product you like the most?



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram