Long desired E.L.F. box

Juba novembris jõudis minuni elu esimene ELFi pakk. Kuid alles nüüd jõuan selleni, et paki sisu ka lähemalt tutvustada ning paar lisakommentaari teiega jagada :).
Kes vähegi interneti ilumaailmaga tutvunud, see peaks kindlasti teadma ka ELFst. On ju nii!  Peaaegu iga ilublogija on seda kindlasti maininud :) ning mis veelgi parem - hinna-kvaliteedi suhe on ju imehästi paigas!
Kes veel ELFiga tutvust teinud ei ole, siis minge kindlasti piiluge nende lehte SIIT. Kindlasti pange kõrva taha, et üpris tihti on seal alesid, kui kõik kaubad on 50% odavamad :).
I got this ELF box already in November! So I have been testing all this stuff for a good 4 months now :) and here are the results:



Kui ma kogemata oktoobris sellise toreda ale peale sattusin, pidin loomulikult ka endale mõned praktilised ning vajalikud tooted soetama. 
Enne tellimuse kinnitamist tegin ka mehise googeldamise, sest oh seda vana pead - ühest kõrvast jutt sisse ning teisest sama lauluga kohe välja ning meelde ei taha miskit jääda. Kõike korraga ju tellida ei ole ka ratsionaalne ning pea hakkas kõigist nendest imelistest toodetest lihtsalt ringi käima :D.
Lihtsamaks tegi valiku kindlasti armas Pille-Riin blogist Genefic (tema pikka ELF-i postitust saab näha SIIT).
Kui  lähtuda minu rasusest näonahast ning asjaolust, et pintsleid pole mul ollagi, siis arvan, et tegin väga praktilised valikud ning peaaegu ükski toode seisma ei jää.
Vabandan juba ette kehva pildikvaliteedi pärast!


Studio Complexion Brush
(4,81 €)
Ma millegipärast eeldasin väiksemat pintslit :D. Kui karbi avasin ja seda nägin, siis esimene mõte oli, et nii suur! Väga hea pintsel on. Ülipehme ning karvasid ei aja. Hoiab kuju ning sellega on kindlasti väga hea igat masti puudrit ning põsepuna peale kanda! Pärast mitmeid kuid puuderdamist on ikka veel sama hea kui esimesel päeval.
I assumed it would be smaller :D! Now I have to make a new order to get a smaller version of it too. It is so soft and can be used with wet or dry products and with any type of powders. After few months of use it still is as good as on the first day!



Kabuki Face Brush
(7,30 €)
Oktoobris hankisin endale mineraalkosmeetika näidiseid ning siis tundsin puudust kõvasti ühest korralikust kabukist. Nüüd on see mure murtud :). Ütlen ausalt, et silma tegi küll märjaks, kui esimest korda tõmbasin näppudega üle karvakeste. Tegu on tõeliselt pehme pintsliga. Üle näo liigub nagu sulg :D. Seda kasutan igapäevaselt (peamiselt ELF Mineral Boosteri peale kandmiseks). Pole siiamaani täheldanud ühegi karvakese kadu.
In October I ordered some mineral cosmetic samples and discovered that I did not have any brush to apply the makeup. So I needed a kabuki! When I got it Iwas really impressed how soft it was and still is. It feels like feathers! Now I use it with my ELF Mineral Booster.























Mineral Booster (sheer)
(7,24 €)
Toode lubab minimaliseerida väikesed kortsukesed ning poorid, andes näole retušeeritud lõpptulemuse. Potsikut jätkub pideva kasutuse korral umbes 4 kuuks (Mul saigi nüüd otsa :) ). Imab üleliigse rasu ja matt tulemus kestab päris mitu tundi (rasusel nahal lausa 5-6 tundi). Kohati on toode liiga tõhus ning põskedel peab ettevaatlik olema, et need liiga kuivaks ei "imeta" :). Sheer sobib peamiselt natukene jumekamatele leedidele, kellele päike suvel kasvõi õhkõrnalt on peale jäänud :). Poore ei ummista!
ELF promises that this Booster will leave our skin as "photo finished". It is completely sheer and gently absorbs excess oil and minimally minimises the appearance of wrinkles, fine lines and pores for a beautiful even finish. The tone sheer is for ladys who at least have a hint of tan in their face. The Mineral Booster does not clog pours!

Lash & Eyebrow Comb
(4,81 €) 
Oma eelmise kammi suutsin ma sõna otseses mõttes täiesti pilbasteks kasutada. Seega oli mul kindlasti uut vaja. Pealegi ei ole hambaorkide ja pintsettidega üldse nii meeldiv ripsmeid eraldada:). Peamiselt olen rahul - vars on pikk, harjad on kindlad ning modelleerivad kulme kenasti. Käes tundub vars siiski natukene odav ning üksikud karvad on tegemise ajal läinud krussi ning on tugevalt plastmassi sisse painutatud.
I am a good comb killer :D! So I needed a new one. This ELF one is an average comb. Well it does it's job, but the quality is not so good. It feels cheap and few pilars were molted into plastic.




Zit Zapper
(2,37 €) 
Pulk on ilus ja klassikaline ning mulle meeldib see plastmassilik läbipaistvus. Rullik liigub korralikult ning vedelikku tuleb välja parajalt. Punnikestele ta ei meeldi ning nood likvideerib vistrikupulk kenasti. Muidugi kohest effekti ei tasu oodata. Imendub kiirelt.
Appearance is classical and I like its translucence. This Zit Zapper fights blemishes with the blend of Salicylic Acid, Tea Tree Oil, Witch Hazel and Camphor. This special clear formula helps to fight pimples, reduce redness and clear skin. It really helps to elliminate red spots.



Shine Eraser
(2,37 €) 
Töötavad efektiivselt. Ainus, mis natukene häirib, on see, et lehekesed on nii õhukesed, et purunevad kergelt. Kuid sellise hinnaga võib seda lubada. Plaan on järgmine kord osta lausa mitu pakki :).
Very efficient - absorbs excessive oil and mattifies shiny skin. 

Daily Brush Cleaner
(4,81 €) 
Antibakteriaalse pintslipuhastajaga saab kiirelt pintslid puhtaks, kuid kindlasti ei asenda see suvapühastust (erinevate puudrite osakesed jäävad ikka sisse ning muudavad pintslid ebaefektiivsemaks). Lihtne moodus pintslipesude vahel vahendid puhtad hoida. Lõhn on väga magus (minu jaoks liigagi) ning kestab päevi.
Good cleaner. The brushes are much more fresher and cleaner. Only downside is scent. It is toooooo sweet and it lasts days!

Mineral Eyeshadow Primer
(4,26 €) 
Aluskreemi on niisutuseks lisatud A, C ja E vitamiine, mis samas pärsivad ka naha vananemist. Plusspunktidena pole tootes parabeene, keemilisi värvaineid ega säilitusaineid. Minu laugudel püsis praimer kahjuks ainult kuni 2 tundi. Pärast 3 tundi on selgelt näha kortuskestesse kogunenud lauvärvi triibud. Olen üpris pettunud ja ootasin enamat.
This gentle Eyeshadow Primer has key vitamins A, C and E to help prevent aging and moisturises the skin. As a bonus it has no parabens, no preservatives and no chemical dyes. It is in pinkish nude. ELF promises that it stays on for hours and hours. Unfortunately on my lids it only stayd up to 2 hours and then completely disappeared. I am very dissapointed!






















Kui võrrelda nüüd 4 kuu taguseid hindu, siis Mineral Boosteri hind on tõusnud 1,2 € võrra, Zit Zapper ja rasu eemaldavad lehekesed 0,5 € võrra ning teised 0,3 € võrra. Eks seda peaks ette nägema igaüks, et hinnad ju ainult tõusevad :).
When comparing prices from now and 4 months ago, then Mineral Booster has gained extra 1,2 €, Zit Zapper and Shine Eraser sheets 0,5 € and all others 0,3 €. Well you do not have to be magician to figure out how the prices change :).


Milliseid tooteid Teie proovinud olete ja kuidas rahule jäänud?
Have you tried any ELF products before and if so, how were they?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram