New in: fragrancedirect // TBS // Meybelline


Veebruaris tehti mulle pakkumine, et võiks midagi fragrancedirectist tellida. Mõeldud, tehtud. Nime järgi võiks oletada, et tegu on parfüümidega tegeleva kodulehega, kuid võta näpust - sealt võib leida igasugust huvitavat kraami :P. Alustada võib lõhnaõlidest kuni juuksehooldustoodeteni välja. Ja seda väga heade hindadega! Kes ei ole veel fragrancedirectiga tutvunud, siis vut-vut kiiresti piiluma :D!



Lõhnadest mul hetkel puudust ei ole. Selle asemel jõudis minu valikusse hoopis (Bourjois) UNE kaks huulepulka (Lip-toned toonis L06 ja Sheer Lips toonis S07) ning nende BB kreem toonis L05. Lisaks veel Sally Hanseni Sugar Coat küünelakk toonis Sour Apple (600) ja Insta Grip Fast Dry Base Coat pealislakk. Varsti räägin nendest lähemalt :)!

Viimasel ajal on mind tabanud küünelakkide hullustus. Appi! Ma ei jõua nii palju äragi proovida, kui osta jõuan :D. Lisaks fragrancedirectist tellitule ootavad kodus lähemalt näperdamist veel Ebay-st tellitud Etude House Play küünelakk toonis #150 ning kohalikust supermarketist soetatud Maybelline tavaline Colorama küünelakk toonis 80 ning Stripped Nudes küünelakid toonides 226 (pole pildil) ning 227. Peaks vist küünelakkidega väheke hoogu maha võtma :).



Sünnipäeva puhul tulistati mind kõige rohkem The Body Shopiga :D. Mulle on alati TBS-i kehavõided meeldinud. Neil on niiiiiiiii mõnusad lõhnad ja seda on tunda väga pikalt. Vahel töölgi olles nuusin oma käsivart :P. Talvel on kindlasti soovitatav kehakreeme kasutada, sest keskküte ning külm teevad ikka igale poole liiga! 
TBS-i Body Butter Duo Sweet Pea on minu jaoks lausa jumalik (aitäh Helena väga toreda üllatuskingituse eest!!!). Tegemist on magusa lillherne lõhnaga niisutava kehakreemiga, mis sisaldab KP shea- ja kakaovõid, mesilasvaha ja parapähkliõli. Topsis on kaks erineva intensiivsusega niisutajat - üks normaalse ja teine kuiva naha jaoks. Imelikul kombel on üks pool üpris viskoosne (sinna võiks lipuvarda ka püsti panna!) ning teine väga vedel. Ei tea, kas nii peabki olema, kuid ma ei lase sellest ennast häirida. Näpp läheb lõpuks ikka sisse :D.
Veel sain endale TBS-i eriväljaandena lastud Cranberry Joy kätekreemi (milles domineerivad kuremarja ja jõhvika kombo) ning Chocomania dušikreemi (shokolaad!). Viimast veel proovinud ei ole, kuid kätekreemiga saab üpris rahule jääda (niisutab keskmiselt ning lõhn kestab päris kaua).

Tunnistan ausalt üles, et Joiki lõhnapärlitest kuulsin/lugesin/nägin esimest korda siis, kui kingituse lahti tegin ja sealt need eest leidsin. Fresh on täpselt õige minu (ja ka minu mehe) jaoks :). Nagu nimigi ütleb, siis tegu on värske lõhnaga. Lõhnapärlid on hea viis väiksemate panipaikade või ruumide tagasihoidlikuks lõhnastamiseks. Meil on see kasutuses elutoas ja meeldiv lõhn saadab meid päev läbi :D.

Uudistootena saab leida minu kogust veel Panier Des Sens-i energiat andva raudürdiõliga kätekreemi. Häbi tunnistada, kuid siiamaani kõndisin ILU-s külma rahuga Panieri toodetest mööda. Silmailu pakuvad ümbrised küll, kuid minu jaoks jäid nad natukene liiga kirjuks ning seepärast loobus aju kohe nendega lähemalt tutvumisest. Nüüd saan seda viga parandada :). Kätekreem lõhnab maakodu heinateo järgi! Käte peale jätab nõrga kihi ehk imendub aeglaselt. Sobib seega hästi öiseks kasutamiseks. Pärast määrimist võib tunda õrna kipitust/kihelust. Käed teeb pehmeks küll! Boonusena on Panier Des Sens-i tooted värvainete-, parabeenide- ja fenoksüetanoolivabad!



2 kommentaari:

Instagram