New: Sportsdirect

Heips! Olen kätte saanud oma Sportsdirecti tellimuse. Mõtlesin, et jagaks seda pisikest, kuid väga toredat hauli ka teiega :).
Well here is a little something that I ordered from Sportsdirect. I am sorry but this time I will not chit-chat in english about all the items :). They were all almost perfect and quality is good. Lee Cooper women's canvas shoes were sadly too large (here UK 6 equals euro 40). Game of Thrones T-shirt was a little small for M. Would recommend to order a size bigger than usually. Other items were perfect :).



Seekord tellisin ainult 5 asja, millest 4 kuulub meie pere tugevamale poolele. Kõige parem on see, et ega härra ei teadnud kuni pakkide kättesaamiseni, mis ma talle siis täpselt ära tellisin :D.



Tellitud sai siis Lonsdale'i tänavajalatsid toonis valge/tumesinine ning hinnaks oli 23,99 €. Härrale meeldivad valged jalatsid nii väga, et need on juba 3 või 4 paar, mis Sportsdierctist tellitud :D (valgete häda on selles, et need muutuvad kiiresti tuhmiks ja määrdunuks). Näevad muidu väga kenad ning kvaliteetsed välja. Materjal on tugev ja vastupidav ning ei ole odav. UK 8 sobib 42'le.
Lisaks tellisin veel 2 paari Lee Cooperi ketse - ühe endale ja teise mehele. Hinnaks oli ainult 5,99 € :P. Härrale sobis suurus 8 hästi, kuid mulle jäi 6 suureks. Kannan küll 39't, kuid ennäe varem tellitud Lee Cooperi 6,5 suuruses kummikud sobisid, kuid ketsid jäid suureks. Kui nöörid kõvasti kinni panna, siis sobivad küll. Kvaliteedilt on kõik tipp-topp.
Viimaseks sai tellitud Rocky (siis veel 7,2 €) ja Troonide Mängu (9 €) teemalised T-särgid. Tegemist on originaalidega ehk särgid on lasknud valmistada ametlik litsentsiomanik. Mõlemad sai tellitud M suuruses. Rocky särk on natukene suurem kui Troonide Mängu oma ehk viimast soovitaks M kandjal isegi L suuruses tellida. Mõlemal särgil on pealetrükk mõnusalt pehme ja tundub, et ei pea muretsema pragunemise pärast :). Härra oli eriti üllatunud Troonide Mängu särgi pärast, sest seda ei maininud ma talle üldse :P. Ta oli juba pikka aega selle sarja särgikest soovinud. You're welcome!



Hati-Knat ei suutnud kuidagi fotosessioonist eemal püsida ning nii sai temast ka paar klõpsu tehtud :D.

 Olge mõnusad ning sooja kevade algust!!!
Brace yourselves, spring has begun!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram