SALE HAUL vol2: Rieker // Mustang // stuff

Rieker boots - was ~135 €, got it 59,98 €


Täna võtame luubi alla jalanõud, mille soodukate ajal koju vinnasin :).
Today I am gonna introduce to you my latest haul items that I purchased when they were on sale - boots!

Talvesaabastega juhtus mul selline kurb lugu, et kui lõpuks ka meil siin talveks läks ja läksin siis karbist oma mitmeaastaseid übersoojasid nahksaapaid otsima, siis leidsin eest ainult koidest ära räsitud jäänused :(. Võib aimata, kui vihaseks ja samas ka väga nukraks sain/jäin. Õnneks see aasta talve pikalt ei olnud :P. Aga kuna järgnevaid talvesid ette ei näe, siis ootasin ja kannatasin selle pisukese külma ära ning varmalt seadsin veebruari lõpu poole sammud NS Kinga. Siis oli kogu kaubal allahindlus -60%! 
I had a little accident with my very warm winterboots. As winter came to Estonia I searched out my boots and as I found them I discovered that moth was already done with its job and destroyed my precious boots. I was so furious and sad at the same time :(. Fortunately this year the winter cold was brief (only just about 1 month). So I had to get new boots.

Talvesaabastele on mul aga kindlad kriteeriumid / I have some restrict criteria for winterboots
1) paks tald / thick sole
2) libisemiskindel tald / slip-resistant soleplate
3) paks karv ja mitte ainult sääreosas, vaid ka nina otsas (90% silma jäänud saabastel polnud nina otsas karvast haisu ka mitte) / thick inside fur that will extend to toes

Välja sai valitud ülemisel pildil poseerivad Riekeri väga sooja ja paksu voodriga nahksaapad. Täishind oli kuskil 130 € lähistel ning kätte sain 59,98 €'ga :D. Väga vinge!
At the winter sale climax (end of February) I visited our local shoe shop NS King where everything was 60% off (this kind of sale is rare in our country!!!). I got a pair of lovely Rieker boots which met the criteria set by me :D.
Sempre boots - was ~54 €, got it 23,98 €



























Teine leid NS Kingast olid teisel pildil eksponeeritud hooajasaapad. Väga huvitav ja kohati üpris maskuliinne. 
Thinking for spring I got a pair of seasonal (Sempre) boots as well. They are first of their kind at my closet and are a little bit masculline but I like them (daah I bought them :D).

Elite bag - was 65 €, got it 34,95 €
Mustang boots - was 69,95 €, got it 34,95 €


Märtsi alguse poole sattusin Kaubamajas kogemata Denim Dreami lähistele ja otsustasin esimest korda elus ka seda külastada. Millegipärast on mul alati olnud eelarvamus, et tegu on ülikalli poega ning ma ei tohiks sinna mitte mingil juhul minna. Oh neid eelarvamusi. Rikuvad palju ära ..
Anyway välja tulin suuuuure kotiga. Äärepealt oleks kaks suurt kotti saanud (ühe sisse ei tahtnud käekott ja saapad ära mahtuda :D), kuid õnneks oli auto lähedal ja ei olnud vaja :). Denim Dream'is oli kogu lõppeva hooaja kaup -50%. Emale ostsin Elite pruuni koti (sai hoo pealt meilitsi pilte saadetud ja jäi kotiga väga rahule :D) ning endale valisin Mustangi kauboistiilis saapad. Olen juba rohkem kui aasta igatsevalt sellelaadseid saapaid otsinud, kuid selle ajani suht edutult, sest Eesti paputurul ei müüda normaalse hinnaga kauboisaapaid. Mees on sama nõutu. 200+ € ei ole me ka nõus nende eest välja käima. Seega haarasin ma kümne küünega neist kinni! 
At the end of winter sale (beginning of March) I discovered a known shop that I had never visited by my own will - Denim Dream. Everything in there was 50% off! From DD I got awesome cowboy-like boots by Mustang and for my mum I purchased a brownish bag by Elite. I have searched everywhere for cowboy boots but sadly here in Estonia we have a huge shortage for this kind of boots. So I was very glad that I found these cowboy-like boots! But I would suggest to be careful with sizing: 39 feels more like 40!

Mustangil võiks ainult saabaste suuruste varieeruvus väiksem olla. Ãœhed pooltalvised saapad mul neilt oli ning ostetud 39 suurus oli üpris väike ning lõpuks pidin saapad emale andma (temal 38 jalg). Antud kauboisaabaste suurus on aga vastupidi - 39 sobib rohkem 40'le. Poes jalga proovides ei saanud aru, kuid paar päeva kandmist andis kohe tunda. Õnneks lisatallad sisse ning saab edasi patseerida ;). Ega DD-s 38't enam ei olnud ka (kõik saame nüüd aru miks onju :D).
Siinkohal kiidaks Kaubamaja DD klienditeenindajaid! Väga viisakad, professionaalsed ning rõõmsameelsed :D.

Selline oli siis talvehooaja lõpu noos jalanõude osakonnas. 
So this was my little haul from shoes section.
Seeya later!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram