Sunny-funny weekend

Nüüd tagantjärgi mõeldes möödus nädalavahetus ikka meeletult kiiresti. Eks igaüks teab, et kui midagi toredat teha, siis kulgeb aeg topeltkiirusel :). 
Reede möödus suuremas osas töö tähe all. Kella 17ni olin tööl, siis läksime Inglismaalt saabuvale sõbrale bussijaama vastu ning õhtu lõppes aastaaruande koostamisega. Kell 2 öösel sai veel McDonaldsi juusuburgerit nosida :D. Mida ma küll oleks andnud ühe karamellise McSundae eest!


Laupäeval oli härra sünnipäev! Seda ei juhtu nüüd küll iga päev :D. Muidugi magasime kella 11ni ning siis oli kiire-kiire. Samale päevale oli planeeritud bändi proov kell 14, bändi esinemine kell 17.50 ning külaliste vastuvõtt kell 20. Mina olin muidugi sohvriks ning seega ei saanud mõeldagi, et peo jaoks toidu ise valmistame. Sel ajal kui härra proovis oli, mina siis shoppasin valmistoitu, juurikaid ning puuvilju :P. Pärast bändi proovi ootasime kolmveerand tundi, et saaks hämmondile jala. Sel ajal tegime siis minust ka paar klõpsu :).

Jacket - Lindex



























Seppäläst võib vahest häid leide saada :P. Prillid on pärit justament sealt ja maksid 0,5 € :D Täna vaatasin, et Marilil blogist Story telling on samasugused roosad. Hihiiii! Toredate kiisu motiividega T-särke võib leida Reserved'ist ning ülejäänud on kõik ikka Lindexist :P. Siiamaani on kõik minu baleriinad pärit Everything5pounds'ist. Tüllist seelik pidi olema selle suve hittmood!

Igatahes kui jalg käes, siis põrutasime koju ning sealt kiiresti edasi Supilinna päevadele, kus siis 17.50 pidi lavale astuma ansambel Clarity. Loomulikult ajakava nihkus ning lavale saadi alles umbes 18.15. Esitus oli väga hea ning võin juba ausalt tunnistada, et 75% laulude sõnadest on mul peas :P. Ega kuidas muidu saakski, kui peaaegu iga päev kuulen härrat harjutamas!

Clarity


Koju jõudsime 19 paiku ning juba poole tunni pärast oli esimene külaline kohal. Sünnipäevast ei teinud aga keegi pilti :D. Täiesti ime oli ka see, kuidas kõik külalised meie pisikesse korterisse ära mahtusid. Võiks ausalt öelda, et nagu silgud karbis :P!

Pühapäeval otsustati, et peab kalale minema. Ilm oli nii kaua ilus kuni Emajõe äärde jõudsime ning siis otsustas päike pilve taha pugeda. Õnneks külm ei olnud ning meeskond sai kamba peale 7 kala, kellest 4 lasti tagasi vette. Kalalkäigu lõpetas netis surfamine :D. Piltide järgigi võib eeldada, et ma olin ainukene naisterahvas :P. Kodus praadis härra need 3 kala ära ning andis kassidele. Jep, meie kassid ju toorest kala ei söö. Tegelikult ka ei söö. Hati-Knat võib süüa igasugust rämpsu, kuid toored kalad on big no-no!

Upper picture: men fishing // Lower picture: men surfing the internet








Make-up free and curly :).
Last weekend was so busy. On friday I was working almost enire day. On Saturday we had so much to do! We slept until 11.00, my spouses band rehearsal was 14.00 and 17.50 was his band Clarity on stage. We celebrated also my misters birthday and at 20.00 arrived our guests. Naturally I had no time to cook as I was driving the whole day. So I did some shoping (fruits, veggies and prepared food) when mister was at band rehearsal. On sunday we went fishing. Yeey! I was the only female in our team but I did not mind. We got 7 fishes but let go 4 of them. As you can see on the photo, trip started with fishing and ended up with surfing the internet! Oh men ..

Loodetavasti oli teilgi vahva nädalavahetus :)!
I hope you had a wonderful weekend too!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram