Review: L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée Lipstick

Ma ei pannudki tähele, kuna L’Oréal Paris Color Riche Collection Privée nude-huulepulgad müüki tulid, kuid üks hetk lihtsalt avastasin need lettidelt. Tunnen, et üle pika aja olen leidnud nude-toonid, mis sobivad imehästi igapäevaseks kasutamiseks ning ei torka liialt silma. Kõige tähtsam on see, et nad ei jäta võltsi lõpptulemust ning ei muuda jumet liiga kahvatuks.

L’Oréal Paris oli 2013.aasta Toronto Rahvusvahelise Filmifestivali (TIFF) ametlik sponsor ning selle auks valmis koostöös L’Oréali staarmodellidega L’Oréal Collection Privée. Iga kuulsus sai endanimelise Color Riche huulepulga ning küünelaki. Siiani olen Eestis näinud 4 erinevat värvitüüpi: Eva's nude (õrnalt kuldne), Doutzen Nude (õrnroosa), J Lo's Nude (õrn tumelilla) ja Freida's Nude (kahvatulilla).



Pärast pikka vaagimist otsustasin Jennifer Lopezi "õrna tumelilla" nude-tooni kasuks. Värvi valimisel aitab kindlasti kaasa ka L'Oréal Eesti kodulehelt leitav TEST. Kahju, et juuste värvivalikus pole "kiiskavat oranzi", sest hetkel pidin valima "julge punase", mida ma kindlasti tegelikult ei ole ju :P. 







J Lo värvi kirjelduseks on "õrn tumelilla, mis kui ülipeene ja luksuslikult sillerdava toonina harmoneerub jumega täiuslikult ning toob esile selle loomuliku ilu". Ausaltöeldes pole ma veel õrna tumelillat helki pulgal täheldanud :). Rohkem võiks kirjeldada huulepulka kui õrnalt pruunika varjundiga kaunilt sillerdav naturaalne toon heledanahalistele.




Pealekandmine on kerge. Kreemjas tekstuur lausa liugleb üle huulte. Lõhn on meeldiv ning olen seda täheldanud paljudel L’Oréali huulepulkadel. Pigmendi poolest on tegemist õhulise keskmise pulgaga. Lõpptulemuseks on läike tõttu visuaalselt lopsakamad ning ühtlasemad nude-huuled. Värv püsib mitu tundi kuni lihtsalt kaob. Kuna tegu on naturaalse tooniga, siis ei ole värvi "hääbumine" märgatav.

Hinge jäi veel kriipima toon Eva's Nude. See on antud sarjast kõige tugevama pigmendiga õrnalt virsikune kuldne toon. Sobib küll õrnalt jumekamale nahale, kuid kes meist suve lõpuks siis põhjamaiselt hele ikka on :P.

Privee huulepulgad on müügil kindlasti suuremates kaubanduskettides ning teistel L’Oréali edasimüüjatel. Ise olen pulki näinud Prismas, Maksimarketis ning Selveris. Hind jääb kuskil 12-13 € kanti. 

NB! Hetkel on Privee huulepulgad Selveri Ilulaadal müügil 7,99 €'ga!!!


2 kommentaari:

Instagram