Review: L'Oreal Sublime Mousse vs L'Oreal Feria Preference



Hetkel olen otsustanud oranzi juuksevärvi kasuks ning mida kirkam, seda parem :). Poodides ringi kolades võib avastada, et seal suurt oranzi värvivalikut ei olegi või on tegu üpris pruunika tooniga. Praegusesse võrdlusesse kaasasin kaks enda poolt enimkasutatud värvi: L'Oreal Sublime Mousse (toon 740 "Leegitsev vask") oma kasutusmugavuse ning L'Oreal Feria Preference (toon P78 "Väga intensiivne vask") oma püsivuse poolest. Tooted on valitud eelkõige tooni järgi ning see, et mõlema puhul on tegu L'Oreali värvidega, on puhas kokkusattumus. Ma märkasin alles pildistamise ajal, et tegu ühe firma toodetega :D.

At the moment I love being ginger! The more brighter the better! Unfortunately there aren't many bright copper colors in regular stores. The ones I use are following: L'Oreal Sublime Mousse in "Flaming Copper" for easy application and L'Oreal Feria Preference in "Very Intense Copper" for lasting results. 
I think Sublime Mousse as a foam haircolour is for extending colors but not for permanent results. It tends to fade away after about 3+ weeks. As a plus side it is very easy to use and even as blind (without glasses) as me can make it by my own!
Preference on the other side is as trickier as usual haircolours. I can't handle it by my own and need someone to help :). But I love it! It leaves my hair so vibrant and the color is definitely a very intense copper! As L'Oreal promises, colors will not fade for about 6-8 weeks. 

L'Oreal Sublime Mousse 740


Mida lubab:
* Kauapüsiv, elav, sensuaalne ja loomulik värvitulemus. 
* Katab suurepäraselt hallid juuksed.
* Kerge ja meeldiv kasutamine.
* Vaht ei tilgu ning püsib kohevana kuni pealhoidmisaja lõpuni  (30min).

These aren't one of my greatest pictures but oh I don't care :). Center picture: you can see that the roots are a little bit different (duller?) than the rest of hair.


Minu arvamus:
Sublime Mousse'i on väga kerge peale kanda. Rikkalik mittetilkuv vaht katab tõesti lihtsalt ja kiirelt kogu juuste ulatuses. Ilma prillideta olen suhteliselt pime ning vahtvärvid võimaldavad lõpuks mul ka üksi juukseid värvida :D. Seega saab sellega kindlasti igaüks ise hakkama! Tulemus on algselt samasugune nagu pildil ning loomulik (ehk siis vaskne ning ei ole väga kirgas). Lõhn on tavaline. Kuid väljakasvanud osa ja juba värvitud juuste piir on kergelt aimatav. Seega sobivad vahtvärvid värvi ning sära hoidmiseks, kuid mitte totaalseks makeoveriks! Kahjuks ei ole värv kauapüsiv nagu lubatud. Kolm nädalat pärast värvimist on varasemalt väljakasvanud osas näha juba enamvähem on loomulikku juuksevärvi läbi kumamas.

Ostaksin veel?
Suure häda korral ostaks. Hetkel ei ole rohkem oranzikaid vahtvärve näinud ning kui kedagi pole abiks võtta ja üksi peaks värvima, siis saab vähemalt minusugune pime käpard ka värvi pähe :). Vähemalt ei ole siis juuksed inetult välja kasvanud.

Hind ja kus leidub?
Peaaegu igas toidupoes on saadaval. Täishinda ei oska öelda, kuid soodustuste aegu võib 5 €'ga kätte saada.

2,5 weeks later. Duller color.























   

L'Oreal Feria Preference P78

Mida lubab:
Préférence pakub naistele tõeliselt professionaalset juuksevärvi. Geeljas koostis tagab täiusliku katvuse, säilitades samal ajal loomulikud, kuid ainulaadsed juuksevärvitoonid. Geeljas koostis järgib juuksekarva loomulikku kuju, mistõttu paistab värvitulemus väga loomulik. Niimoodi saab katta hallid juuksed ilma, et need paistaksid justkui terasest olevat. Ainult punased värvid on kreemja koostisega, kuna punane on kõige tundlikum värvitoon ja vajab erilist koostist. L'Oreali kaks patenteeritud lähteainet muutuvad suuremateks värvimolekulideks, mis jäävad juustesse paremini püsima, muutes juuksevärvi šampooni mõjule vastupidavamaks.
Before: dyed almost 2 months ago with the same Preference P78.
After: one day after dyeing.
Minu arvamus:
Siiamaani tavapoodidest saadaolevast valikust lemmik. Värv püsib poolteist kuud ning tulemuseks on väga ilus intensiivne särav oranzikas vask, mis siis ajaga loomulikult järjest tuhmub. Juuksed võivad välja kasvada, kuid värv püsib. Pärast Preference'iga värvimist on mitmeid kordi komplimente tehtud, kui ilus ja särav värvitoon on :). Pealekandmine on tülikas, sest selleks on mul kedagi juurde vaja (ehk ise hakkama ei saa). Lõhn on jälle tavaline. Lisaks meeldivad mulle mustad värvimiskindad, mis kaasa tulevad. Mõjub kuidagi palju luksuslikumalt kohe :D. 

Ostaksin veel?
Jah.

Hind ja kus leidub?
Olenevalt poest 9-12 €. Tavaliselt soetan soodukate ajal 6-7 €'ga :). Leidub pea igas suuremas toidupoes (Prisma, Selver, Maksimarket) ning Kaubamajas.

One month later. No special effects nor special hair treatment.












1,5 months later. Roots are potato blond but still looking good :D. No special effects added!

Loodan, et jäite pildiesitlusega rahule :)!
Hope you enjoyed my picture show :P!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram