Product review: Joik Chocolate facial mask for tired & stressed skin

Alles lugesin kuskilt, et suvel on vaja näonahka hoida rohkem trimmis ja puhtana ehk siis puhastusrutiin peab olema kindlalt paigas ning see varieerub oluliselt talvisest. Kuna nahk hakkab suvel rohkem higistama, siis muutub ka näonaha rasutalitlus ning seda on vaja tihedamalt sügavuti puhastada kui muudel aastaaegadel. Olen ka ise tähele pannud, et pärast suvesooja tulekut on põskede piirkonnas hakanud rohkem põletikulisi punnikesi tekkima, mis ei taha kuidagi ära kaduda. Sahtleid tuulates leidsin aga selle postituse peategelase - Joiki elustava ja trimmiva šokolaadi näomaski väsinud ja stressis nahale.



Mida lubab: elustab väsinud ning stressis nahka ning muudab selle sametiselt pehmeks ja toniseerituks. Rhassoul savi puhastab poore, eemaldades liigse rasu, mustuse ja surnud naharakud, mesi ja piim pehmendavad ning toidavad nahka, kakaopulbris sisalduvad rikkalikud vitamiinid ja antioksüdandid kosutavad ning aitavad võidelda ümbritseva keskkonna põhjustatud kahjustustega. Hõrk šokolaadilõhn tekitab rahulolutunnet ja leevendab pingeid ning stressi.

Kasutamine: segada üks teelusikatäis maskipulbrit sama koguse piima (normaalse ja kuiva naha puhul) või veega (normaalse ja rasusema naha puhul) hapukoore paksuseks pastaks, kanna kuivale nahale ja lase kuivada. Väldi huuli ja õrna silmaümbrusnahka. Hoia kuni mask on kuivanud (umbes 15 min.) ja eemalda seejärel rohke leige veega. 

Kui tihti? Kord nädalas.

Kogus: 50 g (kodulehe järgi peaks jätkuma ca 5 maski jaoks)

Koostisosad: rhassoul savi, kakaopulber, meepulber, piimapulber ehk 100% looduslik toode

Minu kogemus: päris huvitav on ise maski kokku segada :). Siis ei ole ka muret, et mask läheb vanaks. Kuiv segu püsib ikka kauem. Tegelikkuses kasutan vedelat osa maski valmistamisel natukene vähem, et tuleks selline paksem ning püsivam vorm, mida hea näole kanda. Huvitaval kombel muutub mask lõpuks teraliseks (kuigi pulber on ühtlaselt peen puru). Oma teralisuse tõttu on maski raske ühtlaselt nahale laotada, kuid eriline peavalu see ka pole :). Kuivab üpris kiiresti. Lõhnab mõnusalt šokolaadi järgi. Kohati tekib soov see ka pintslisse panna :D. Maskil on ka kooriv efekt (oma teralisuse tõttu) ning maha tuleb pestes kergelt. Tundub, et olenevalt kasutusest jagub seda arvatavasti kauemaks kui viieks korraks.



Pärast kasutamist: poorid on visuaalselt väiksemad ning ka natukene puhtamad. Nahk on mõnusalt pehme, kuid samas õrnalt punetav. Punetus kaob paari tunniga. Nahk ei kisu.

Kas kasutaksin veel? Jah, toime on koheselt märgatav ning hind on soodne. 

Hind: 4-5 €

Kust saab? Kaubamaja, erinevad ökopoed, I.L.U., Ideaal Kosmeetika, Ülikooli Apteek (täpsem ülevaade joiki kodulehel)

Recently I read that in summer it is crucial to take care of facial skin. The skin gets quickly very oily and due to that it needs to be cleaned more often or pores will clog and then pimples are easy to come. When summer heat came I noticed that my cheeks are getting worse. So I searched and found this little miracle: Joik chocolate facial mask for tired & stressed skin.




Promises: luxurious chocolate facial mask rejuvenates and tones tired and stressed-out skin. Rhassoul clay cleans the pores removing excess oil, impurities and dead skin cells. Honey and milk soften and nuture the skin. Cocoa powder is rich in vitamins and helps to fight off environmental damages the skin is exposed to. Delicious chocolate scent fills you with “happy hormones” and relieves tensions and stress.

Usage: mix one teaspoon of mask powder with the same amount of liquid – you can use milk (for normal/dry/mature skin) or water (for normal/oily skin). Mix well until the mask reaches a soft paste consistency. Apply on dry skin, avoid the delicate skin around your eyes and lips. Relax and let the mask dry (about 15-20 min.), remove with warm water. 

Spawntime: once a week.

Quantity: 50 g (it says on the homepage that it should be enough for 5 applications)

Ingredients: theobroma cacao seed powder, maroccan lava clay, whole milk powder, mel powder (100% organic)

My experience: as it is in a form of powder you have to mix it with liquid (milk or water) and it is fun to make a mask on your own :D. At least we do not have to worry that the mask will get spoiled over time! I use a little bit less liquid than said. Then the texture is a little bit thicker and it is easier to apply the mask. To my surprise the evengrained powder gets grainy  after mixing it with liquid. It is a little bit harder to apply the mask evenly on face but it is a petite inconvience. The mask dries rather quickly (well it takes at least 7-10 minutes) and smells amazingly (as the name says - chocolate!!!!!!). It smells so good that sometimes I have discovered myself thinking "What will happen if I eat it :D?". When rinsing it off with water it will gently exfoliate too due to graininess. I seams to last a little bit longer than only 5 applications. 

After usage: pores will visually be smaller. They will be lighter/cleaner too! Skin is soft but a little bit reddish. The redness will fade in few hours. 

Love it or leave it? Love it

Price: 4-5 €

Where? I have no idea where in foreign countries you can get it but in Estonia it is sold in lots of places (Kaubamaja, Ideaal Kosmeetika, I.L.U., Ãœlikooli Apteek and even online).

Milliseid maske kasutate suvel teie?
What masks are your favourite in summer?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram