New: Essie // British Hair // Cutrin // Manhattan // L'Oréal // Sally Hansen // Ciaté

Sellised postitused ei lõpe kunagi :). Alati leidub mingi uus ja huvitav toode, mida katsetada tahaks ja samas me ju kõik tarbime ning millalgi lõpeb vana ka otsa ja siis on vajadus see uuega asendada. Pidev ring ... Praeguse postituse kangelasteks on peamiselt küüne- ja juuksetooted. Kui küünelakid on visad otsa saama ja ennem tekib lihtsalt inimlik soov uus värv osta, siis juuksehooldus- ja viimistlustooted vastupidiselt kipuvad liiga kiiresti otsa lõppema. Mis siis seekord rahakotti õõnestas :)?



British Hair - professionaalne juuksehooldussari, mis inspireeritud suursugusest briti moest ja kultuurist. Proovin siis minagi saada osa sellest moest. Iluarsenalis on nüüd British Hair Perfectly Finished Hairspray ja British Hair Ample Volume Conditioner. British Hair toodete hinnad muutusid hiljuti taskusõbralikumaks, mis on ainult igati tervitatav. Juukselaki soetasin Salon+'st 7,95 € eest. Tundub igati priima toode olevat - välja tuleb ühtlane hajus juga, mida on hea siis ühtlaselt üle juuste lasta. Juuksed ei jää kivikõvaks, vaid tunduvad pehmed, kuid samas soeng püsib :P. Ainus miinus siiamaani on lõhn (meenutab saialille ning seda ma ei salli). Teise tootega läksin natukene alt - tegelikult soovisin osta shampooni, kuid koju tulin hoopis palsamiga. Oh mind küll! Nüüd on shampoon ikka otsakorral :(. Palsamit veel proovinud ei ole, kuid lõhn on palju meeldivam kui lakil. Selle soetasin Maksimarketist (jep ka seal müüakse neid nüüd :D) ja hind oli 6 € + kopikad.

Cutrin Reflection Color Conditioner "Radiant Copper" tuli koju koos minuga Tartu Kaubamajast ning hinnaks kujunes 6,93 €. Luurisin seda tükk aega ning umbusaldus oli suur, kuid asja pani paika hind. Värvimaskid olid üle 2 korra kallimad kui see potsik. Nüüd olen seda juba mitu nädalat kasutanud ning erilist vahet ikka ei ole. Jätab juuksed natukene takuseks ning heal juhul pärast pesu juustes õhkõrn intensiivsem vasetoon. 

Nüüd huulte juurde. Tükk aega olen tahtnud huulepliiatsit ning nüüd lõpuks sain (loe: ostsin). Bourjois Levres Contour huulepliiats "11 Enjoleuse" sai ostetud Pärnu I.L.U.'st ning maksis 3,99 € (lõpumüügi raames???). Seisukohta ei oska võtta. Tegu on minu esimesega üldse. Googeldades leidsin hulganisti postiiivseid review'sid selle kohta, kuid minu arust on küll natukene kuivatav ning tuleb kergelt maha. Äkki kasutan valesti?

Manhattan Lips2Last kauapüsiva huulevärvi hankisin Pärnu Ideaal Kosmeetikast. Kusjuures seda tuleb tükk aega otsida, sest paljud poed ei müügi Manhattanit (vähemalt Pärnu kesklinnas :D). Hinnaks oli midagi alla 8 €. Tegu on sõna otseses mõttes kauapüsivaga ning samas ei määri üldse!!! Mul oli tegu leidmaks meigieemaldajat, mis selle ka tegelikult maha võtab :D (märkuseks võib lisada, et Avoni meigieemaldaja oli selles vallas tubli).



Ja lõpetuseks küüned. Ainus Eestist hangitud küünelakk on L'Oréal Color Riche "Spicy Orange". Ma pole harjunud punakate küünelakkidega ning selle pealekandmine oli paras piin. Vähemalt 5'l korral võtsin ma vasakult käelt laki maha. Oi seda minu värisevat paremat kätt!!! Lakk jäi muidu ilus kirgas oranzikas punane, mis vajab tegelikult kindlasti 2 kihti (kui mitte lausa 3!). Kui aluslakki ja pealislakki mitte panna, siis kulub paari päevaga (noh 1 kiht kulub nii kiiresti :D). 

Edasi välismaalastega! Essie Professional Routine Mini Nail KitCiaté Colourfoil Manicure Set ja Sally Hansen Sugar Coat küünelaki tellisin Fragrancedirect'ist. Sain nad alles täna kätte, seega kohtute nendega tulevikus :P. Hinnavõit võrreldes Eestiga oli meeletu (nt. Sally Hanseni küünelakk maksab Kaubamajas midagi 9 €, kuid Fragrancedirectist saab kätte alla 3 €). Essie First Base aluslakk pidi olema meeletult hea. Saab näha, millest ta tehtud siis on :). Ciaté korporatsioon on lihtsalt revolutsiooniline küünelakkide maailmas, proovides pidevalt välja tulla millegi uue, kerge ja geniaalsega. Saab siis seda graffiti-maniküüri nüüd surmani proovida :P.

Ongi kõik! Olge tublid!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram