NOTD: Sally Hansen Sugar Coat in Sweetie



Olen pikka aega tahtnud endale kollast küünelakki. Igalt poolt lugedes sai kiiresti selgeks, et kollase lakiga on sama probleem mis punase juuksevärvigagi - head püsivat tulemust on raske saavutada ning pigment on ikka hajus. Kuna olen laisk ning samas ka natukene saamatu/läbematu, siis üle 2 kihi ma eriti peale kanda ei soovi. Minu oskused on vist kahe kihiga ka piiratud, sest kolmanda kihi olen alati suutnud metsa keerata :).

Pärast Sally Hanseni Sugar Coat "Sour Apple" proovimist (postitust saab näha SIIN) teadsin, et selle küünelakiga ei tule probleeme ning nii see ongi. Sweetie (400) puhul aitab ka kahest kihist. Esimene kiht kuivab ainult paari minutiga (kuni 10 minutit) ning teine samuti kuni kümmekonna minutiga. Kuna tekstuur on "liivane", siis ei ole probleeme ei laki triibulisuse ega ka lapilisusega. Kui peaks esinema kulumist või lausa tükk tuleb lahti, siis on seda imelihtne lappida just oma tekstuuri pärast. Samas on lakk oma tekstuuri tõttu ka palju vastuvõtlikum igasugusele määrdumisele (mida heledam värv, seda rohkem). Seda saab vältida pealislaki kasutamisega. 

Värv on ergas kollane (mitte päikesekollane). Hämaramas võib see natukene isegi meenutada neooni, kuid ainult viivuks. Vot nii ergas on see :). Algul tellides kartsin, et see jääb natukene liiga hele või kahvatu, kuid kõik see oli asjata. Pintsel on tavaline pisikene ümar, kuid teeb tööd hästi.

Võiks arvata, et "liivaterakesed" on laki pealmises kihis ning hõõrdumise tagajärjel tulevad kiiresti/kergelt ära, kuid oh ei kus sa sellega! Püsivad ilusti peal nagu jonnakas laps :). Tunnistan, et küünelaki eemaldajaga polegi Suga Coati kallale läinud. Selle asemel olen laki alati pealt maha kraapinud (mitte just kõige arukam mõte, kuid nii tuleb kuidagi kergelt - pudiseb nagu liiv).

Küünelaki tellisin jälle fragrancedirect.co.uk-st ning hind jäi ikka 2,5 € juurde.Hea uudis on see, et Sugar Coat seeriasse on lisandunud antud kodulehel veel värve ning nüüd saab 4 tooni asemel lausa 12 vahel valida! Juba jäi mul silma Pink Sprinkle, mis on nii ilus kirsipunane!

I longed for a yellow nail polish for quite some time. But as I read about it I found out that yellows aren't the brightest ones in the nails polish world. They are extremely unforgiving and if you have some trouble applying it, then you better look something else. 
I have tried Sally Hansen Sugar Coat before (post HERE) and loved it! Applying it is a child's play :D. Sweetie (400) is no different. It only needs 2 coats and like Sour Apple it dries amazingly quickly (with application altogether ~20 minutes). As the texture is sugary, you don not have to worry about stripes, patches or any other unnecessary patterns. I would strongly recommend to use base and top coats (last is essential as the sandy texture is coarse and dirt/other colors will gather quickly). Color is a bright yellow (not sunny yellow). Like Sour Apple I ordered Sweetie from fragrancedirect.co.uk for only ~2,5 €. Good news is that now Fragrancedirect has 12 different shades in Sugar Coat. And as I am hopeless with it, I now need Pink Sprinkle in my collection :D.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram