Hair talk: Joico K-Pak 4-step Hair Treatment

Ma olen pidevalt hädas oma kiharatega. Ükskõik mida ma nende heaks teen, siiski tunduvad nad kuivad, otsad lõhenevad ning langevad välja. Ajab lausa nutma. Eriti veel sellepärast, et ma ei kuumtöötle neid peaaegu kunagi (heal juhul paar korda kuus). Alati lasen naturaalselt kuivada, otstesse panen õli ning maskitan iga nädal. Oh well .. olen vist juuste osas neetud :D.
I am cursed with my hair. I just do not know what to do with them. They are lifeless, always splitting and lack moisture. I don't iron them often (once or twice a month), let them dry naturally and use hair oil. Am I doing something wrong? I guess so :/. Anyway last month I visited my favourite hair salon and got a hair treatment - Joico K-Pak 4-step Hair Treatment to be exact :). I am not going into details in english about it because I found another blog that describes it very precise and exactly the same as I would and you can read it HERE. 

Tegemist oli minu elu esimese juuksuri poolt teostatud juuksehooldusega :). Aega võttis see ainult ca 20 minutit. Iga astme jaoks oli ette nähtud 5 minutit mõjuaega. Mida siis täpsemalt iga etapp endast kujutab?

1. etapp: Sügavpuhastav shampoon / Clarifying Shampoo

Sügavpuhastab juuksed mineraalsetest ja viimistlusvahendite jääkidest ning keskkonnast pärinevatest kahjulikest aineosakestest. Juuksur iseloomustas selle etapi käigus, et juuksed tundusid juba siis palju siidisemad ning värv oli kuidagi erksam :D.

2. etapp: Juukse sarvkesta siluja / K-Pak Cuticle Sealer

Silub, pehmendab ja tihendab juuste sarvkesta, et juuksed suudaksid vastu võtta neid sügavuti hooldavaid komponente. Taastatakse juuste loomuliku pH 4,5 - 5,5. Antud etapp neutraliseerib kõik ammoniaagi jäägid ja pidurdab oksüdeerumise.

3. etapp: Intensiivne proteiinimask / K-Pak Deep Penetrating Reconstruction

Juuksed koosnevad 80% ulatuses proteiinidest, mille hulk kuumtöötlemise ning igapäevase käsitlemise käigus väheneb. Antud etapp taastab sügavuti ja annab värvimolekulidele toe kinnitumiseks iga keemiliselt töödeldud, stressis või kahjustatud juuksekarva, mille tulemusel juuksed murduvad palju vähem. 

4. etapp: Intensiivselt hooldav sügavniisutaja / K-Pak Intense Hydrator

Niisutab intensiivselt, eemaldab kahu ning taastab lipiidide hulga juustes. Juuksed muutuvad elastsemaks ning kergemini käsitletavateks. Kaitseb värvi.

I do not have a before photo but trust me! The hair was so-so soft and shiny etc. One day after the treatment. 
Igal etapil oli oma iseloomulik lõhn, mis varieerus puuviljasest kuni õrnalt värske/keemiliseni. Lõpptulemus oli lummavalt kaunis :D. Kiharad olid meeletult pehmed, siledad ning läikisid. Tunne oli tõesti nagu jumalannal. Seega jah, kui olukord tundub peas jälle katastroofiline, siis sean sammud taas salongi :). Tulemus kestab umbes pool kuni 1 kuu (olenevalt kuidas ise oma juukseid käsitleda).

Külastasin Fortuuna Ilusalongi, kus käin peaaegu alati kuumakääri lõikust tegemas. Kui tavaliselt maksab juuksehooldus lisana 14-15 € ning kuumakääri lõikus 20-25 €, siis septembripakkumisena maksid need kaks kokku ainult 30 €. Võit missugune :D!

NB! Pakkumine on jõus ka oktoobris :)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram