Ilu Sõnum 2014

Olen oma postitusega üpris hilja peale jäänud :). Ilu Sõnum toimus juba 2 nädalat tagasi, kuid kuidagi ei ole käsi tõusnud postitust lõpuni tegema. Nüüd on siis aeg!

Iluguru loosiratas, kust sai võita kas tasuta küünelakk, sooduskupong vms. Väga populaarne oli!


Ilu Sõnumi messil käisin esimest korda. Ja täitsa üksinda. Seega sai ainult paar selfit teha :P. Ootusi proovisin mitte eriti kõrgele kruvida, kuid eelmise aasta postitustest teadsin, et see saab päris tore olema. Ja oligi! Rahvast oli palju ning messikeskus oli täis erinevaid huvitavaid bokse. 3 tunniga suutsin läbi käia ainult C ja D halli (kosmeetika ja iluhooldustarbed) ning A ja B halliga (rõivad, aksessuaarid jne) jäi väsimuse tõttu tutvumata. Well, eks järgmine aasta uue hooga!

Pildid said tehtud Tartu rongijaamas, kui juba koju kõndisin. Isegi rong on peale jäänud :P.


Suurt huvi tekitas külastajates toodete asemel hoopis üks imearmas koer. Selline karvakera, et oleks tahtnudki jääda imetlema. Paljud tegid pilti ning paisid skooris ta ka megalt :P. Koerake oli väga rahulik ning tundis ennast imehästi kogu selle sagina keskel. Lisaks oli hästi treenitud!




Kõige suurema ekspositsiooniga olid kohal Salonshop ja Tradehouse. Need olid lausa üüratud ning pakkumised olid väga meelitavad! Kuid eelkõige läksin siiski messiga tutvuma ning tagasi tulin ainult väikese kotikesega.  

Tradehouse'i laval toimus ka Duglas kollektsiooni ja ERKI Moeshow 2014 aasta võidukollektsioonide esitlus.

Kahjuks nägin ainult ürituse esimest poolt. Soengud olid vinged: jagus nii kohevust kui maskuliinsust.




Mis siis minuga kaasa tuli?


Salonshopist oleks tahtnud pool boksi tühjaks vedada, kuid otsustasin siiski ainult Tigi Rockaholic kuivshampooni (9 €, kodulehel 10,90 € <-- vii tavahind on odavamaks läinud :D:D) kasuks. My favourite!!

Tradhouse'ist valisin välja ainult CeraCurly 19 mm koolutaja (16 €, kodulehel 38 €). Ja veel viimase enda seast. Isegi karp oli juba sellel ära pätsatud. Lisaks oli seal pakkumises peaaegu kõik väikesed sirgendajad 10 €. 

Beauty Pro oli väljas väga meelitavate hindadega. Sealt hankisin endale õnneks ainult kompaktse Tangle Teezer kammi. Väga mõnus! Eemaldatav kaas kaitseb elastseid harjakesi mustuse ja kahjustuste eest. Hinnaks oli uskumatu 5 €!!! (Levelzone'is 15,57 € ning TradeHouse'is ja Salonshopis 19,90 €)

Signe Seepidest sai valitud jalavannisool (4,5 €). Kuna sisaldab antiseptilist teepuuõli, rahustavat lavendlit, soojendavat ning lihaspingeid vähendavat eukalüpti, siis sobib ideaalselt nüüd sügis-talviseks perioodiks. Sobib nii jalavanni kui ka tavalisse vanni. Minu võlus see ära oma eriti tugeva teepuuõli lõhnaga (üpris vänge).



Cutrin Bio+ tooted on mulle alati meeldinud. Tükk aega igatsesin endale BIO+ rasu talitlust reguleerivat šampooni ning messil lõpuks raatsisin selle endale soetada (9 €-ga, MyLookis 13,90 €). 

Jahtisin endale ka mineraalkosmeetikat. Everyday Minerals mineraalpuuder oli ekstreemselt otsakorral ning midagi tuli kähku asemele leida. Well asemele leidsin EM mineraalpuudri (11 €, kodulehel 11,95 €) :D. Ainus erinevus on uuem koostis ning toonivahe - koha peal sain konsultandiga katsetada. Eelmise olin ise oma peaga valinud testrite seast (mis tuletab meelde, et üks EM postitus ootab draftis viimistlust :P). 

Beauty Trade boksist leidsin taevalikult lõhnava Macrovita Papaya dušigeeli (2,50 €, kodulehel nägin mingi hetk seda 9 €'ga). Veel katsetanud ei ole, kuid tegu pidi olema hea nahasõbraliku tootega (mineraalõlide, parabeenide, vaseliini ning silikoonidevaba). Eks näis, kui hea on.

Iga külastaja sai endaga koju kaasa võtta ka Iluguru ajakirja.

Tegelikult oleks šopingukott poole (või siis 20x) suurem olnud, sest tooteid hea hinnaga oli hulgi ning lõppkokkuvõttes ei osanud enam toodete vahel valida ning seega jätsin need sinnapaika :P. Ning ega raha puude otsas kasva, et kõike võib kotti pista. Järgmiseks korraks peab ikka rohkem ette valmistuma :).

Ainus päev nädalavahetusest (ja isegi vist tervest nädalat), kus ei sadanud ning ilm oli nii soe, et võis ainult jakiga ringi käia. Ja mina va totu vedasin terve Tallinna endaga SUURT vihmavarju kaasas.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram