NOTD: Avon Gel Finish "Red Velvet"

Aeg järgmise küünelaki kallale asuda! Antud isend oli mul meelel juba tükk aega (tervelt peaaegu kuu). Ma eeldan, et Avoni küünelakkide poole poleks ma veel tükk aega pilku pööranud, kui poleks olnud Mariliisi, kes eelmine kuu tutvustas Avon Gel finish küünelakki toonis "Red Velvet".

Not the best pic, but had no time to make another one :).


Mis mind siis paelus? Ma arvan, et esiteks see imeilus tumedam punane toon. See on lihtsalt nii ilus ja õige pimedamaks aastaajaks. Teiseks laki sära ning läige - juba Mariliisi pildil võib näha, kui mõnusalt läikiv lakk see on. Ja kolmandaks pigmenteeritus. Hmm võibolla peaks selle siiski esimeseks panema, sest tegu on minu silmis selles valdkonnas lausa fenomenaalse tootega! Piisab ainult ühest kihist ning kuivab kümmekonna minutiga (siis on juba kivikõva). Õhtul võib rahuliku südamega linade vahele vupsata ning päeval juba linna peale minna :).

Ühe kihi kohta püsib lakk küüntel väga hästi. Kui mehhaanilist tööd kõvasti teha, siis võib teise päeva lõpus küünte otsas mõningast kulumist märgata küll. Õnneks pole see eriti väljapaistev ning kui ennast ei häiri, siis võib edasi lasta. Kolmandal-neljandal päeval võib juba mõttesse tulla küünte teise kihiga täiendamine või laki eemaldamine. Laisad nagu mina muidugi vaatavad, et ikka veel kärab :D. Nädala möödudes on kõikide küünte otsad kulunud (kaugelt näib nagu oleksin enda maniküüri täiendanud heleda küünelakiga otstes, sest kulumine on üpris sarnane ning ümar), kuid küüneplaadi ülejäänud osa on ikka heas seisus.

Unustasin mainida, et ma ei kasutanud maniküüris ei alus- ega ka pealislakki. No nii hea on see lakk lihtsalt ;).

It is time for my next nail polish review! This time it is something unexpected for me as usually I do not order anything from Avon (I am too lazy for that :D). Almost a month ago lovely Mariliis introduced Avon Gel finish nail polish in "Red Velvet" and that was it. I wanted it, I needed it, I craved fot it! 

But why?? Was it because this Red Velvet looked so good in its darker red shade? Or because of its sheen and luster? Or because it was so pigmented that only one layer was neede to get an opaque finish? And it dryes fast (~10 minutes)! Well, I think they all became the reasons why I like the Avon Red Velvet nail polish. 

Oh, and one more thing - it lasts a decent time. 2 days with no worry. 3 days with a little chipping. On forth day you might think to reorganize your nails (new layer or new manicure), but the lazy ones like me would think that it's still good enough :D. One week is the ultimate time lapse when even the lazy ones think that something should be done. 

I did not use base nor top coat.


2 kommentaari:

  1. Väga ilus värvitoon! :)

    http://mskiku.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle ka meeldib. Ilus, läikiv ja täpselt jõuludeks paras :P.

      Kustuta

Instagram