NOTD: Sally Hansen Sugar Coat in Red Velvet + OOTD: Companys Christmas Party

Hei! Long time no see jälle :P. Hetkel on elu nii kiire. See kuu olen suurema töökoormusega + jõulud on kohe tulemas. Kui koju jõuan, siis olen tavaliselt nii väsinud, et hea meelega istuks diivani peal ja vaataks lage :D. Teine võimalus on, et magakski ainult. Sellised siis minu jõulud tulevadki: ootamatult.
Hay! Long time no see again :P. I has been so busy lately that it is hard to concentrate in blogging or even keeping my home tidy. I am just so tired from working. You know: it is Christmas and so many people are buying stuff etc and I have this month more working hours than usually. And well my holidays will be somewhat unexpected :).

See nädal toimus firma jõulupidu. Mõtlesingi, et teeks ühe kerge ülevaate, et milline siis lõpuks välja nägin :P.
This week my company held a Christmas party. Here is how I looked + a NOTD too!



Küünte peal kasutasin juba traditsioonilist Sally Hansen Sugar Coat'i, kuid sel korral oli tooniks Red Velvet. Well punane see sõna otseses mõttes ei ole. Värv meenutab pigem õrnalt soojades lillakates toonides purpurpunast. Kui tavaliselt on Sugar Coat pastelne ning matt, siis Red Velvet on väga ilusa metallic läikega. Võiks isegi öelda, et tegu on minu lemmiklakiga antud sarjast! Suhkrune glasuur metallilise laki peal on lihtsalt uskumatult kifti tulemusega. Küüned on kuidagi läbikumavad, kuigi lakk on juba ühe kihiga läbipaistmatu! Kaks kihti on siiski kindla peale minek ning siis tuleb välja ka küünelaki tõeline ilu. Kuivab suhteliselt kiiresti (kaks kihti võtab ikkagi kuni pool tundi aega sõltuvalt kihtide paksusest). Koos Essie First Base aluslakiga püsib veatult peal lausa 4 päeva! Ãœhe kihi jaoks on siis piir käes, kuid kahe kihiga saab veel paar päeva hakkama.
It seems that I am a Sally Hansen Sugar Coat nail lacquer fan :P. Here is another one: Red Velvet. Well I'll tell you one thing: It ain't a usual red. It is a warm reddish purple with a metallic sheen and I love it so much! It is opaque with just one coating! With Essie First Base base coat one coat will last up to 4 days but two coats is just fine and will last 2 more days :). 



Lisaks sai 2 küünt kaetud Maybelline Colorama Brocades kuldse (220) lakiga. Üks kiht kattis kõik ilusasti ühtlaselt ning lisas särtsu minu muidu ühevärvilisele Sally'le. Lisaks on see juba 5 päeva samasugune olnud ning hakkab alles nüüd kulumise märke näitama.
I added some glitter with Maybelline Colorama Brocades lacquer in gold (220). One coat was that I wanted and needed as it covered so well. I am very happy that it has lasted for 5 days now and is only it shows signs of fracture.



Silmavärv oli inspireeritud Miss Liina rohelise silmameigi tutorialist, kuid nagu ikka: ükski aluskreem ei suuda minu laugudel meiki peal hoida ning sellest siis lähemalt juttu ei tule :P.



Soengu lasin juuksuril teha. Ma poleks arvanud, et mul nii palju juukseid on! Alati on nad sellised ludud olnud ning õhukesed takkapihta! Tekkis mõte ka natukene imagot vahetada ning nii saigi tukk ette nüsitud :P. Päris palju komplimente olen saanud nüüd selle lühikese 4 päevaga!
No, I didn't do this awesome braid by myself. My hairdresser was so talented :P. I even ended up with a bang :D. Well something new before Christmas.

Dress - Asos


Üks "perepilt" ka :P. Härra oli kuidagi eriti tõsise ilmega iga pildi peal. Seega valisin ainult enda järgi.
Aaaand one "family picture" :P. Mister was so serious in every picture.

Blouse - Monton


Ma kardan, et rohkem ma enne jõule ja nende ajal postitusi ei tee :). Seega häid jõule!!
It is almost Christmas and I think that new posts will be up after it. So Merry Christmas!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram