Pastasupp lihapallidega

Täna jagan Teiega meie pere lemmiksuppi. Seda on lihtne valmistada ning maitse on mõnusalt vürtsikas. Sobib täpselt külmemateks ilmadeks. Retsept on mugandatud raamatust "500 suppi" ning kasutatud laisa koka võtteid P.



1 pakk minifrikadelle
1 sl oliiviõli
pool kuni terve väiksem sibul
1 purustatud küüslauguküüs
400 g purk konservtomateid või ise purustatud tomateid
1 l puljongit
2-4 sl tomatipastat
100 g lipsukujulisi pastatooteid (võib ka muid)
sool, pipar
vürtsi lisamiseks tabasco kastet

* Pane veekeetjas 1 l vett keema.
* Prae poti põhjas oliiviõlis sibul ning küüslauk (u. 1 minut).
* Lisa tomatid, keenud vesi, puljongikuubik ja tomatipasta. Vala juurde ka frikadellid.
* Lisa maitse järgi soola ja pipart ning keeda madalal kuumusel u. 10 minutit.
* Lisa supile pastatooted ja keeda vastavalt pakendi juhistele, kuni nad on pehmed

Serveeri krõbeda maitserohelise täidisega pika saiaga (NB! sügavkülmutatud sai viska ahju juba alguses) ning teravama elamuse saamiseks lisa tabasco kastet.

Kogus on mõeldud 2-6 persoonile ning kõige parem on seda mahutada 3 liitrisesse potti.


Head isu!

1 kommentaar:

  1. Lõpuks ometi! Oleme seda juba oodanud tükk aega. Väga hea supp on :)

    VastaKustuta

Instagram