My first giveaway treasure chest // vol I

Esimest korda elus ma võitsin midagi!!! Teate ju küll neid blogiloose. Küll tehakse neid niisama vaheloosimistena või siis blogi sünnipäeva või enda sünnipäeva puhul või kui saab mingi kindel arv jälgijaid täis jne. Igastahes võitsin nüüd mina ka midagi :). Arvan, et võiksin paljudega ühise klubi luua ja panna selle nimeks "Meil ei vea kunagi" või "Õnnetute inimeste padjaklubi ". Kuni eelmise poolaastani polnud õnn mulle millegi erilisega naeratanud. Vähemalt polnud auto alla jäänud vms :P. Lucky me :P.
First time in my life I actually won something (material)!! You know these blog giveaways - be a follower, like this, like that and voila :D. My treasure chest came from lovely blog Do-Dolce. Actually I won the giveaway in July :P. So I had a "little time" to investigate the box and try the items and finally I can say something about them!


Mida ma siis täpsemalt võitsin? Ikka midagi ihule ja hingele ehk siis kosmeetika ning kehatooted :D. Võit pärineb blogist Do-Dolce, kus perenaine Eneli korraldas oma sünnipäeva (mis toimus eelmise aaasta juulis :D) puhul loosimise. Kui ma võidust teada sain, siis oli minu õnn piiritu ning kekslesin tervelt mitu päeva elevusest ringi :P. Võidulaegas jõudis minuni küll väikese hilinemisega, kuid eks tegijal ikka juhtub. Kohe kuidagi ei raatsinud tooteid kasutama hakata. Nii armas oli seda lihtsalt vaadata ning nautida. Nüüd, üle poole aasta hiljem, olen sellest üle saanud ning tooted on igatpidi testitud ja lõpuks saan ka oma kogemust teiega jagada!

Antud postituses tuleb juttu toodetest, mis mulle sobisid ning mille järgi haarab käsi kõige rohkem.
In this post I am going to talk about products that I really liked and what I use frequently.


BYS Diamond Shadow "Miami beats"

Ausaltöeldes on tegu minu esimese lauvärvipaletiga :). Enne on paar üksikvärvi olnud, kuid kuna ükski lauvärv minu laugudel üle 1 tunni ei püsi,
siis ei ole neid ka eriti kokku kuhjanud. Paletil on tõsine teemantsädelus ning värvi intensiivsus sõltub iseendast - mida rohkem panna, seda tugevam jääb! Kostüümipeole sobib ideaalselt :).
Well it's my first eyeshadow palette and so I would say I'm a noob in these things :P. My eyelids are very creasy and so I do not tend to use any kind of excessive make up (just me, eye liner and mascara). BYS palette has a mega diamond sheen and as more you apply it the more intense it is. The colors are fit to a costume party :).

From a costume party where I applied BYS pink eyeshadow on my lids.
BYS greyish-brown eyeshadow.

Madara jõhvika ja kadaka käte- ning kehaseep
Cranberry-Juniper hand and body soap

Vot seda seepi ei tihanud ma tükk aega kasutada, sest nii selle pakend kui ka seep ise on I-M-E-I-L-U-S-A-D. Lõpuks selle aasta alguses võtsin südame rindu ja hakkasin seda beebiroosat kehapuhastajat kasutama. Seep on mõnus, vahutab vähe kuni keskmiselt ning ei kuivata. Lõhnaks on mõnusalt õrn jõhvikas. Tõeliselt luksuslik seep! Kohe lust kasutada :). 99% koostisosadest on naturaalset päritolu ning lausa 71% nendest on pärit mahepõllumajandusest. Ainus, mis selle kiidulaulu ära rikub, on hind (Levelzone'is nt 6,45 €).
I LOVE this soap! It is so luxurious. Half of the year I just couldn't use it as the shell and soap were just so beautiful! I just looked them and sniffed the scent of the soap :P. So at the beginning of this year I forced myself to use it and oh my. It doesn't dry my skin and leaves it so clean. 99% of the total ingredients are from natural origin and amazing 71% of the total are from organic farming! Only downside of this soap is its price - 6-7 €.

Dermosil küüsi tasandav aluslakk
Dermosil smoothing nail foundation

Igati korralik aluslakk. Kuivab kiiresti ning hoiab küünelaki viisakalt kuni nädal aega peal. Kahjuks tasandavat effekti pole veel märganud. 
Decent base. It dryes quickly and does its job good. You can wear nail polishes securely about a week. Unfortuanately I haven't seen any signs of smoothing effect.


Dermosil silmaümbruskreem
Dermosil Nature eye cream

Silmakreem nagu kreem ikka. Niisutab ilusti, lõhnab neutraalselt (kui see on lõhn :D). Pump pakub natukene liiga palju toodet ning sellega peab ettevaatlikum olema (kuna korraga on vaja väga vähe). Eriti meeldib, et 99,3 % koostisest on pärit mahepõllundusest.
Unfortunately I can't describe eye creams :). They all look and feel the same. I like this Dermosil eye cream, because it moisturizes well and 99,3 % of the total ingredients are from organic farming. Only the bottles pump is a little trickey, as one push reveals too much product.


Madara kaitsev huuleplasam
Madara protecting lip balm

Sellega on mul ka armastan-vihkan suhe :P. Palsam niisutab hästi, jääb mõnusalt nähtamatuks, kuid samas läikivaks ning kergeks. Kahjuks peab sellega ettevaatlik olema, et korraga liiga palju toodet huultele ei paneks. Sarnaselt Figs&Rouge huulepalsamile, kipub ka Madara palsam liigse koguse juures raskeks jääma ning jätab huultele hallika kihi (aga ei ole pooltki nii häiriv kui F&R!). Samas on antud palsamit palju kergem peale määrida ning selleks ei ole vaja sõrmi. Tegu on 100%'iselt naturaalse tootega! Kui see ei oleks nii kallis, siis ostaks teine kordki (hind jääb 10 € kanti).
I hate and love it at the same time :P. It moisturizes, feels light and has a great moderate gloss. But it needs and wants only 1 light layer as too thick will be very visible and greyish. Applying on is easy and can be done with the same tube. 100% of the total ingredients are from natural origin!  I would buy it again if the price wouldn't be so high (around 10 €)!

Lisaboonused:

Dermosil lauvärviaplikaator + vahetatavad otsikud - eriti ei kasuta, kuid vahest kuluvad marjaks ära küll.

Sämplid: ma olen super sämplite koguja :D. Kuigi nad on mõeldud eelkõige proovimiseks, siis mina millegipärast just kogun neid :P. Seega ei ole mul kahjuks siinkohal mingit kogemust jagada.

2 kommentaari:

Instagram