How much does my everyday makeup cost?

Päris huvitav küsimus :P. Ma polegi kunagi niipidi mõelnud, et kui palju võiks minu päevalook maksta. Alati on mõte jäänud ühe toote piiresse, et kui palju raatsiksin ühe või teise eest maksta. Ootan juba põnevusega ja ka ärevusega resultaati!


Kodus olles kasutan looduslikku looki ehk siis seda, mida Emakene Maa mulle andnud on. Tööle ja linna minnes olen aga harjunud ennas natukene rõhutama ja iluvigu parandama. Vaatame, kui palju võiks üks keskpärane tuunimine maksta :).

Ettevalmistus: 
nägu tuleb korralikult kreemitada ning hetkel kasutan selleks kas Dr. Hauschka melissi päevakreemi (~18 € Kaubamaja Ilu Aeg) või L'Oreal Skin Perfection niisutavat päevakreemi (~8 € Maksimarketist soodustuse ajal). Mõlemad on head.

Ebatasasused: 
tumedad silmaalused ning üksikud punnikesed katan Coverderm Vanish punetavale nahale mõeldud peitkreemi (22,9 € 5 €) ja Botumax kortsudevastase peitekreemiga (22,9 € 4 €). Silmaaluseid katavad väga hästi, kuid eriliselt punastele punnikestele jääb vahest väheseks. Siiski olen hetkel rahul.

Põhi:
hetkel on kasutusel Coverderm Vanish jumestuskreemid toonides 2 (roosaka alatooniga õrnalt tumedam, 28 € 9 €) ja 12 (väga hele, 28 € 4 €), mis sai kuu aega tagasi Glenberg.ee'st tellitud. Kes soovib Coverdermi proovida, siis praegu on seal megahead hinnad ;). Pooridega teeb imesid ning katvus on keskmine. Peale kannan näppudega tupsutades. 

Kulmud:
kulmude modelleerimine on mulle väga tähtis ning nende kallal võin rahulikult 10 minutit askeldada :P. Esimesena saavad minu hallid kulmud üle võõbatud NYX kulmupuudriga toonis Auburn/red (tellisin ebay.com'st ja hinnaks kujunes koos postiga 8,68 $ ehk 6,64 €). Väga tubli pallett punapeadele. Peale kannan kas ühe oma vanema kulmupalletiga kaasa tulnud pisikese pintsliga või siis EcoTools kaldotsaga silmapintsliga, mille tellisin iHerbist (seal eraldi pintslit ei müüda, tellisin 6'se komplekti, mille hinnaks oli 8,6 $; Feelunique's maksab samasugune komplekt 22,23 € :O). NYX'i enda pisikene pintsel on cräpp.
Kulmude välimise kaare defineerin Artistry kulmupliiatsiga toonis Light Brown (Mylook, mina tellisin 2,9 €'ga, hetkel on hind 5 € ja saadavus 0). Väga täpne pliiats ning toon on mõnus oranzikaspruun.

Viimistlus:
kombineeritud naha tõttu kinnitan jumestuse alati puudriga. Hetkel on kasutusel Everyday Minerals viimistluspuuder, mille tellisin iHerbist 9,25 $ / 10 g eest (naturaalkosmeetika.ee's 13,95 € / 4,8 g). Olen kasutanud juba pikemat aega ja võin öelda, et matistab ilusasti ning noh .. mineraakosmeetika ikkagi :D. Peale kannan ELF'i puudripintsliga (4,81 €), mille tellisin nende kodulehelt poolteist aastat tagasi.

Põsed: 
kunagi ammu ostsin Iluboxist endale ühe Nivea põsepuna (~3 €) mis juhtumisi on ka minu elu esimene :D. Päeva jooksul natukene hajub, kuid lõppkokkuvõttes olen siiamaani rahule jäänud. Peale kannan EcoTools põsepuna pintsliga (iHerb - samast 6'st komplektist; Feelunique's maksab põsepuna pintsel 11,11 € :O). 

Silmad:
viimased poolteist aastat olen ripsmetuÅ¡Å¡i kasutanud haruharva. Hetkel on kasutusel Maybelline Lash Sensational (~10 € Maksimarketis). Ostsin selle kummist harja (fänn!) pärast, kuid väga suureks sõbraks pole saanud. Lauvärve kasutan äääääärmiselt harva. Seega pole neist mõtet rääkida :P. Piltidele on lisatud ka Artdeco lainer (~9 €, superhea!) ning Avoni Glimmerstick Brights (2,4 €) silmapliiats toonis Pearly (keskpärane). Neid kasutan natukene tihedamini kui lauvärve, kuid siiski harva.


Wow kokku tuli päris pikk jutt ja nagu näha, siis leiab kasutamist suur hulk tooteid. Kiire arvutuse järgi kasutan igapäevaselt tooteid, mille maksumus on kokku umbes 96 € (paljudki neist on soodustuste ajal ostetud ehk siis kui ma hindu ei jälgiks, siis võiks see summa olla tugevalt üle 100 €). Ilus olla maksab omajagu või mis :D.

6 kommentaari:

  1. Siiski palett ja kulmupalett, mitte kulmuballett ehk kulmutants. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi väike apsakas juhtus sisse :D. Oleks päris huvitav, kui kulmud ka balletti harrastaksid :P.

      Kustuta
  2. Tere!
    Kas sa oskaksid öelda, mis numbriga sa ostsid Glenbergist need peitekreemid? Plaan osta, aga tahaks aimu saada nt. mis toonid sa ostsid ja kuidas sobivad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere!
      Tahtsin täna postituse Coverdermi kohta üles panna, kuid kahjuks ei jõudnud. Loodan homme sellega lagedale tulla :).
      Aga muidu avastasin, et nr 1 on heledale põhjamaisele nahale, nr 2 juba üpris tumedale, roosaka alatooniga ja keskmiselt päevitunud nahale ning nr 3 on tugeva kollaka alatooniga keskmiselt heledale nahale (rohkem latiinod?). Mulle sobib kindlasti nr 1 ja nr 2 teen vahest ainult natukene kontuurimist. Loodan, et aitab valida :).

      Kustuta
    2. Kahjuks, olin nii kärsitu, et tellisin 29.04 ära ja saingi ühe natuke liiga tumeda ja teine läks täppi. Aga jään ootama su Coverdermi postitust, juba bloggeris tundus, et olemas aga klikates näitas, et kustutatud postitus.

      Kustuta
    3. Jah, ma kogemata avaldasin pooliku postituse :). Nüüd on see igastahes üleval!

      Kustuta

Instagram