Product review: Coverderm


Coverderm on minu jaoks tundunud alati kuidagi eksootiline ja kättesaamatu. Võib olla hinna tõttu, sest ega see väike ei ole :P. Kuid võib olla ka turunduse tõttu, kus on seda alati kuidagi eriti glamuurselt ning prestiižselt esitletud. Nende viimaste tõttu olen ka tundnud, et need tooted pole minu jaoks, sest ega minusuguse maatüdrukuga ometi mingi glamuur ja prestiiž käsikäes käi. Oh seda eelarvamust, ignorantsi ja madalat enesehinnangut.

Lovely packaging!

Natukene müügimeeste juttu:
Coverderm on ainulaadne ravi- ja korrigeeriva kosmeetika sari, mille tooted on spetsiaalse koostisega, et varjata ja ravida soovimatuid nahadefekte ja -haigusi. Tootevalik ei paku üksnes täiuslikku korrigeerivat make-up`i  märgatavate nahadefektidega inimestele, vaid on ka lahendus väiksemate nahavigade nagu ebaühtlase nahatooni, vanuse ja päikese põhjustatud pigmendilaikude varjamiseks – tulemuseks on veatu, loomulikult mõjuv nahk. Kõik meigitooted on mitmetoimelised (hüpoallergeensed, veekindlad, päikesekaitsefaktoriga ega tekita komedoone). Coverderm`i tooteid leidub igale nahatüübile ning neid võib kasutada iga päev.


Kokku olen proovinud nüüd 6't Coverdermi toodet ning need on kõik üleval pildi peal näha. Eks nad kõik tulid vajadusepõhiselt: öökreem sai otsa, peitekreemid olid oma aja ära elanud (ja mitte otsa saanud), jumestuskreeme mul polnudki :D. Tooteid olen kasutanud nüüd peaaegu 2 kuud ja midagi peaksin oskama nende kohta öelda küll.

Coverderm Vanish öökreem punetavale, kuperoossele nahale / Night Cream

Kreem lubab:
Tegemist on Vanish sarja õhulise, kergesti imenduva kreemiga. Rikkalik koostis aitab aktiivsetel toimeainetel vabaneda järk-järgult kogu öö vältel. Kreem vähendab dramaatiliselt kuperroosse ja punetava näonaha efekti, võitleb aktiivselt kortsude vastu, kaitseb nahka vananemise eest, peatab igasuguse ärrituse ja niisutab nahka välispidiselt.

Minu kogemus:
Kreem on tõesti kerge koostisega ja imendub kiiresti. Lõhnab mõnusalt, mitte väga vängelt ning see hajub tasapisi. Pumbaga pudel teeb kasutamise väga mugavaks ning korraga tuleb välja paras kogus. Kui pumbale õrnemalt vajutada, siis tuleb ka vähem välja. Mis niisutusse puutub, siis kaldun arvama, et antud kreem talviseks ajaks ei sobi (nahk jääb õrnalt kiskuma). Kiskumise olen lahendanud törtsu magusmandliõliga (või aprikoosikiviõliga või jojobaga - mis haardeulatuses hetkel on). Pärast kreemi kasutamist ja hommikuti on nägu rahulik ja vähese rasuga. Ãœldiselt olen kreemiga rahul, kuid see kiskumine natukene segab. Võib olla isegi ostaks uuesti, kuid kindlasti mitte 56 € täishinna eest (ostsin 17 €'ga :)).

Jumestuskreemidest üldiselt

Kokku tellisin Vanish jumestuskreeme lausa 2 korda, sest noh esimesel korral panin tooniga ikka päris võssa :D. Kodulehelt vaadates ei tundunudki nr 2 niiiiiiii tume ja roosa kui ta reaalis tegelikult on. Kohe ikka väga tume ja roosa. Seega tellisin uue tooni ning valituks osutus palju heledam nr 12. Kodulehe pildi pealt vaadates oleks võinud valida vist nii 11, 12 kui ka 13. Viimane tundub neist kõige neutraalsem/õrnalt kollakam. Millegipärast on kodulehel nr 1 ja 2 tooni soodushind 9 €, kuid 5, 6, 11, 12 ja 13 oma ainult 4 € (28 € täishinna asemel on mõlemad siiski päris head :P).
Swatchide pealt on näha toonide intensiivsust/tumedust. Nr 2 ja 12 vahe on tohutu. Peab nentima, et nr 12 sobib mulle üpris hästi. Natukene hele on, kuid selleks saab kasutada nr 2 tooni. Väike tilk heledamale juurde ning voila :D.
Tuube on kerge käsitleda (tavalised pigistatavad). Kahjuks tooni tähistavad kirjed kaovad nende pealt kiiresti.

Coverderm Vanish jumestuskreem kuperoossele ja punetavale nahale

Kreem lubab:
Coverderm Vanish Anti-Rougeur Make-Up on unikaalne, õlivaba jumestuskreem, mis katab täielikult ning samal ajal ka ravib kuperroosset ning punetavat näonahka. Olles rikastatud E-vitamiini ja isoflavoonidega, pakub täiendavat vananemisvastast kaitset ning pinguldab ja tugevdab nahka. Hüpoallergeeniline, veekindel, SPF 15 päikesekaitsega.


Minu kogemus:
Katvus on õrn kuni keskmine. Punnikestele on lisaks vaja peitekreemi. Eriti meeldib mulle see, et see jumestuskreem peidab suured poorid. Ja oi kui suured need mul on. Kuivemapoolse naha puhul on vaja väga tõhusat niisutust alla, sest kuiva nahka see jumestuskreem ei salli. Punetust ta kahjuks küll ära ei võta (või on mul seda selle toote jaoks liiga vähe :)). Selle viimase 2 kuuga ei ole naha olukord halvemaks läinud, komedoone ei tekita. Päeva jooksul hajub ehk õhtuks ei saa loota nii head katvust kui päeva alguses (kuid lapiliseks ei lähe). Paar korda päevas vajab ka natukene nina puuderdamist (samas täiesti hulluks õlinäoks ei muutu).



Peitekreemidest üldiselt

Petitekreeme tellisin ka kaks korda :). Esimesel korral arvasin raudkindlalt, et nr 1 jääb mulle liiga heledaks ja seega keskendusin ainult nr 2 ja 3 peale. Ups :D. Swatchi pealt on näha, et nr 1 sobib ideaalselt põhjamaiselt heledale nahale ehk siis ka mulle. Nr 2 on väga tume ning sobib ikkagi vähemalt keskmiselt päevitunud nahale. Nr 3 seevastu on überkollase alatooniga ja võiks eeldada, et sobib rohkem latiinodele? Toonide erinevus on lausa grandioosne!
Potsikud on stiilsed, kuid nagu alumiselt pildiltki näha, siis kahjuks kuluvad kirjad neilt kiiresti maha. Aplikaator on hea ning sellega saab üpris täpselt toodet paigutada.



Coverderm Vanish Concealer Plus peitekreem kuperoossele ja punetavale nahale

Kreem lubab: 
Coverderm Vanish Concealer Plus on innovatiivne vedel peitekreem, mis samaaegselt katab ja ravib tumedaid silmaümbruseid. Retinooliga rikastatult pakub tugevat kortsudevastast toimet, samal ajal kirgastavad jumet erilised valgustpeegeldavad reflektorid. Hüpoallergeeniline, veekindel, SPF 15 päikesekaitsega.

Minu kogemus:
Tegemist on vedelama tekstuuriga. Selle tõttu kannatab ka katvus, mis sõltuvalt pealepanekust on kuni keskmine. Toon nr 1 sulandub nahaga imeliselt ning kui punnikesi õrnalt patsutades katta, lasta natukene kuivada ja uuesti patsutada, siis töötab päris hästi. Silmaalustesse vagudesse koguneb meeletult. Seega tuleb see kiiresti puudriga kinnitada ning päeva jooksul tuleb paar korda ka peeglisse vaadata, et kas vahest oleks vaja üleliigset kreemi ära pühkida :). Lõhn on malbelt mõnus. Hästi kerge valgustpeegeldava omadusega.


Coverderm Botumax Concealer Plus kortsudevastane peitekreem

Kreem lubab:
Ideaalne veekindel ja kauapüsiv make-up toode, mis katab hästi, samas pikendades Botumax nahahooldussüsteemi kortsudevastast mõju kogu päevaks. Lisatoimed: õlivaba koostis, kuhu kuuluvad ka valgustpeegeldavad mikroosakesed; hüpoallergeenne, tugeva päikesekaitsefaktoriga SPF15. Koostises Atsetüül-heksapeptiid-8: botoksi sarnane aine, mis tänu miimiliste lihaste lõdvestamise efektile (müorelaksatsioon) tagab kiire miimiliste kortsukeste silenemise suunurkades, silmaümbruses ja laubal. Palmitüül-pentapeptiid-4: väga tõhus kortsudevastane toime eriti keskmiste ja sügavate kortsude puhul ja aniisiekstrakt: toetab naha struktuuri kokkutõmbumist ja on mikroobidevastaste, antiseptiliste omadustega. 

Minu kogemus:
Palju paksema koostisega. Selle tõttu on pealekandmine ka vaevalisem, sest natukene rohkem patsutamist ja toode hakkab juba pisikeste rullikestena maha tulema. Muidugi katvus on selle tõttu ka natukene parem, jäädes keskmine+ juurde. Katab väga hästi suuri poore! Kahjuks toon mulle ei sobi ning vahest harva kasutan seda kontuurimisel :).



Kokkuvõtteks võib öelda, et põhimõtteliselt mulle tooted meeldivad. Lõhnavad hästi (kuigi ma sellest nii lugu ei pea - miks peaks parfüümi üldse juurde lisama, kui nagunii hajub kiiresti ja võib hoopis nahaärritust tekitada?). Nahk on veatum/ühtlasem. Toodetes on sees päikesekaitse. Ei ärrita nahka. Püsib üpris kaua (paar tundi on ilusasti peal, ning siis hakkab vaikselt kaduma, kuid ei tasu karta, et nägu lapiliseks läheks). Kogu Coverderm lausa lõhnab teaduse järgi. Mmmmmm :D.

NB! Hetkel on Coverdermi ametliku maaletooja Glenbergi kodulehel Coverdermi toodete SUUUUUUR allahindlus ;)!

Lisaks:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram