Kolmapäevane tähelend + OOTD

Hei! Mõtlesin siin rääkida eelmise nädala toredast kolmapäevast, mil Kaubamajades toimus Ostlejate pidupäev. Minu puhul tuleb juttu siis Tartu Kaubamajast ;). Etteruttavalt mainin juba, et ega ma selle päeva raames midagi ei ostnudki. Ei jäänud midagi silma, mida oleks kohe tahtnud ning 10-20% aled ei ole ka erilised motivaatorid. 

Clarity oma täies hiilguses
Põhjus, miks siiski Kaubamajas suurema osa päevast veetsin, oli minu kallis Härra ning bänd Clarity. Olin bändil jälle fotograafiks ning tegin ka mõned videod nende kuulmata lugudest. Peaks endale ikka ratastega statiivi muretsema, sest no käsi ikka väriseb päris kõvasti ja tükk tegu oli seda võimalikult tasa hoida :P. Palju mõnusam on kuskil vabaõhu üritusel või pubis filmida, kus kaamera saab ilusasti kaugemale üle peade ulatuvale statiivile panna ning esinemist värinavabalt üles võtta :). 


Soundchecki ja reaalse esinemise vahele jäi umbes tund aega ning selle sisustasime Härraga tema tööd tehes. Raekoja platsil sai ka paar klõpsu minust tehtud ning siis pidi juba vihmaga võidu jooksma. Kui nädala alguses lubas kolmapäevaks ilusat ilma, siis samal päeval selgus, et ilma vihmata ikka ei saa.


Bänd esines kolmel täistunnil ning iga seti vahepeal oli paus umbes pool tundi. Sai bändile kasutada antud ruumides rahulikult istuda, juttu ajada ning vaadata, kuidas mehed tööd teevad ning järgmisele setile viimase lihvi annavad :). Muidugi sai ka sõbrannaga natukene lollitatud :P.

Photobomb level .... ?
Kes küpsist kotti ei puista, see süüa ei saa :D!

1 kommentaar:

Instagram