Why no blog!?!

Hei! Mõtlesin, et kirjutaks ühe väikese jutu. Nii muuseas, sest noh hetkel valitseb blogikeses haudvaikus. Vahest veab ja midagi tilgub avalikkusele :). Kuid seda võiks olla palju rohkem! Oh mind küll, tegin blogi aga ei kirjtua siia midagi. Miks siis nii? Kindlasti on mul motivatsiooni küllaga ning iga päev mõtlen ikka oma kallikeselr ja mis seal järgmisena võiks üles seada. Ehk siis tahtmist on. Aga mis vajaka jääb?

Esiteks kindlasti oskused. Seda eriti piltide töötlemisel. Iseõppija nagu ma olen :D. Olen nii kriitiline nendega ja pusin tükk aega (loe päevi), et kõik oleks loomulik, realistlik ja samas ka ilus silmale. Lõpptulemusega enamasti rahule ei jää, kuid paremini ka enam teha ei oska :P. Otsustusvõimetuna ei suuda ka kiiresti tervest pildiseeriast need 1-6 pilti välja valida, mida ülesse panna. Paljud poosid/näoilmed on sarnased ja siis klõpsin edasi-tagasi, et kumb siis ikkagi parem on :D.

Teiseks kaasneb krooniline ajapuudus. Hommikul tahan magada ja õhtul pean tööl olema. Või olen hommikul tööl ja õhtul on energiapuudus, et midagi tarka ette võtta. Selle nimi võiks olla ka ajaplaneerimise oskuse puudumine :P.

Kolmandaks on mind vaevanud juba mitu kuud tervisehädad. Ja see muutub aina sagedasemaks! Arstid ei oska midagi öelda ning samuti ei näita ka uuringud midagi. Täielik nokk kinni-saba lahti situatsioon. Hakkan juba meelt heitma :(. Valuvaigistid ei taha ka head sõbrad olla ning neist eriti abi ei ole. Ja kui ikka halb on olla, siis ega eriti blogisse ka jõua. Hea, kui kuidagi tööle saan ennast vinnatud. 

Nii hea tunne, et sain selle endast välja lasta. Seega kõik, kes siia juhuslikult ära eksivad, said nüüd teada, et see ei olegi surnud blogi, vaid selle ülalpidaja on lihtsalt hetkel kehv lapsevanem. Proovin asja parandada. Ja eks see ajaga ka juhtub ;).

Viskaks mingi selfie kah, kuid olen vales arvutis ning siin on ainult üks pilt ja seegi ainult punnsilm Natist :P (on ju ta meil nii armas :D!).




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram