Ilu Sõnum sügis 2015 // Osturalli // Salon+



Wow kui kiiresti ikka aeg läheb. Alles oli oktoobri algus ning nüüd on juba viimane päev. Mis ma siis vahepeal teinud olen? Well, kuu alguses oli Osturalli, 9-11 toimus sügisene Ilu Sõnum 2015 ning muidugi sai ka tööl käidud :D. Lisaks on juba pool kuud tervis nii kehva olnud, et nuta kohe .. lahinal.

Kui aga kirkamatel nootidel rääkida, siis see kuu sai nii mõndagi uut ja huvitavat endale soetatud (ühe kingikoti sain ka :D). Kronoloogilises järjekorras minnes alustaks Osturallist. Seekord pakkus see mulle vähe. Ei hakanud shampoonid silma, näohoolduses polnud mingitki paeluvat pakkumist ning dekoratiivkosmeetika pakkumised jätsid samuti külmaks. Ainsamad, mida soetasin, olid Nurme seebid ja huulepalsamid (nii endale kui ka kingituseks) ning Signe Seepide seep härradele, mis läks kingituseks (seega ei ole seda ka pildi peal). Huulepalsamit olen juba proovinud ning ütleks, et armastus esimesest silmapilgust! Nii hea pehme, naturaalne ning mittekleepuv. Seebid on alati head olnud. Tõrvaseebi kohta ütles Härra, et see haiseb :D, kuid minusugusele maalapsele on see nagu sõõm puhast õhku :P. 

Kuu teisel nädalavahetusel toimus Ilu Sõnum Sügis 2015. Selleks korraks valmistusin usinalt ette. Osalesin igasugustel loosimistel, mis messikutseid jagasid - 5 € võitu ju :P. Ja suur oli mu üllatus, kui Buduaarist kirjutati, et võitsin 2 kutset! Oi ma olin õnnelik :D. Väike võit, kuid võit sellegipoolest. Te oleksite pidanud nägema minu nägu, kui messi avamispäevale eelneval õhtul Facebooki külastades jäi silma Aden Cosmetics Eesti messiloosi võitjad ja mina olin üks nendest :D!!! Ma ei lasknud Härral magadagi ja kepslesin nagu noor kitsekene mööda tube ringi :D. Auhinnaks oli messikutse kahele ning Aden Cosmetics ja Angel Professional 40 euro väärtuses tooteid. Seega oli mul messi alguseks soolas 4 kutset, millest ise sain realiseerida ainult ühe, sest kahjuks ükski sõbranna ei saanud kaasa tulla. Saigi kolmel võhivõõral messikülastajal tuju heaks teha ning täpselt 4 sammu enne kassat kutse pihku libistatud :P. 

Adeni ja Angeli kinkekoti sain kätte Mustika keskuse Pro Kosmeetikast. Sees oli 5 toodet: Angeli roosiõliga ja greibiseemneõliga niisutav ja stimuleeriv kehakreem; tervendav, niisutav, elastsust ja läiget andev juuksekreem-palsam; Marine Depth Spa shampoon ja Adeni pärlpuudrid ning peitepulk. Proovida veel jõudnud ei ole, kuid talve saabudes on eriliselt vaja hoolt kanda oma kiharate ning keha eest. Seega kasutusse lähevad kindlasti. Pärlpuudrit olen juba tükk aega soovinud, kuid alati tahaplaanile jätnud. Nüüd saab katsetada :P.

Messil olin tagasihoidlik ning soetasin ainult eriti häid pakkumisi või enda jaoks eriti huvitavaid tooteid. Tagasi tulin nii suure hunniku klaastaaraga, et kott ärhvardas katki minna (seda võis tegelikut minu õlaga ka juhtuda :D). Messil sain proovida RiRi kookosjooki ning oi kui hea see oli (kookosjoogi kohta). Sai nii Härrale seda koju veetud kui ka sõbrannale kingituseks ostetud ning ega roosast Mokaist ka saanud keelduda. Kill-kõll :D. 
Ilutoodete kategoorias tegin eriti tagasihoidliku lennu ning valisin endale Adeni vedela kauakestva huulepulga toonis 18 (selline tume pastelne roosa). Salon+ boksis oli paljud häid pakkumisi, kuid täpselt seda, mida mina tahan (Organic Care sari), ikka pakkumises ei olnud :). British Hair sarjal olid väga head pakkumised ning üks minu lemmiklakk ehk British Hair Perfectly Finished Hairspray oli lausa uskumatu 3 €'ga müügil! 
Sügava mulje jättis üks boks, kus kutsuti sisse ja tutvustati väga huvitavaid ja tõhusaid näohooldutooteid. Pidime teenindajaga inglise keeles suhtlema, sest tegu oli Vene ettevõttega. Viuhti ning minu mõlema põse pealt oli meik läinud :D. Tutvustatav happekoorija toimis 10 sekundiga ning pärast seda oli nahk beebipehme! Teenindaja lubas, et poole aastaga vähenevad aknearmid tunduvalt. Peale koorijat kasutas ta üht eriti niisutavat kreemi, mis andis lõpptulemusele väga palju juurde. Ou goosh kui ma neid hindasid potsikute all piilusin, siis pidin ümber kukkuma :D. Minu jaoks on 20 € kreemi peale suht lagi, kuid ainuüksi kreem maksis seal 85 € (messihind 35 €) ja happekoorija 115 € (messihind 55 €).  Oleks soovinud meid meeleldi pikemalt proovida, kuid nii suurt kulutust ei oleks mu rahakott välja kannatanud. Järgmine aasta?
Kuna põskedelt oli meik maas, siis tuli kuskilt see tagasi sebida ning nii ma koperdasingi GloMinerals boksi :P. Ma olen mineraaljumestuse fänn ning olin seda brändi ainult häbelikult kaugustest piidelnud. Seal oli üks naisterahavs igati abivalmis ning sain proovida jumestuskreemi ühele näopoolele ning jumestuspuudrit teisele näopoolele. Nad sulandusid päris hästi kokku ning erinevust ei olnud küll näha. Kahjuks minu segaduses nahale (kombineeritud kuiv-rasune) see siiski ei sobinud ning 5 tundi hiljem kodus peeglisse vaadates oli päris selgelt lapilisust näha (hea, et väljas pime oli :D). Vähemalt nüüd tean ja olen kursis :).

Pilt pärineb Ilu Sõnum 2015 messilt.
Iluguru tüdrukud tegelesid jälle ratta keerutamisega ning taks oli ikka 2 €. Seekord võitsin endale Biosilk minisuuruses palsami ning seerumi :D.

Salon+ boksis tutvustati mulle päris pikalt Alterna tooteid. Rahvasuus on liikvel jutud, et Alterna on nii kallis, et isegi juuksurid ei kasuta seda sellepärast :D. Just selle tõttu ei kiirustanud ka mina messil seda endale kotti pistma. Messihinnad olid küll 15 €, kuid noh see on päris suur summa ühe 250 ml pudeli eest :). Kui üldse Alterna poole vaadata, siis nende Bamboo sari on õrn, kuid efektiivne  ning natukene taskukohasema hinnaga kui Caviar sari. Mulle jäi nende kodulehel silma Bamboo sarja sügavpuhastav shampoon, sest esiteks - mul ei ole ühtegi sügavpuhastavat shampooni (kuigi vajan, sest lakk ei tule muudmoodi juuste küljest) ja teiseks - vaadake seda head hinda :D. Esimene proov on ka tehtud ning teate, nii rikkalikult tiheda ja pehme vahuga shampooni pole mul kunagi olnud! Ja see töötas - kõik lakijäägid olid juustest nagu pühitud! Ihnuskoina tellisin selle shampooni siis, kui Salon+'is oli saatmine tasuta ning rakendasin ka messilt saadud sooduskoodi - pudelike maksis siis 10,5 € :).

Veel TÄNA (31.10.15) on võimalik Salon+ e-poest tellida 20% soodsamate hindadega (k.a. soodushinnad), kui kasutad järgnevat sooduskoodi:

SP2EE15M

2 kommentaari:

  1. Kaunid pildid ja põnevad tooted! :)

    www.dodolce.com

    VastaKustuta
  2. Kaunid pildid ja põnevad tooted! :)

    www.dodolce.com

    VastaKustuta

Instagram