Lookfantastic Beauty Box - February

Eile jõudis lõpuks kohale kauaoodatud Lookfantastic Beauty Box. Ilukarbike rändas minuni täpselt 10 tööpäeva, mis kuigi jääb LF lubatud tarneaja piiridesse (5-10 tööpäeva), tundus mulle igavik. Olin juba päris kindel, et karbike jääbki tulemata, sest on postis kaduma läinud või saatis toll selle tagasi (ma ei tea mis seletamatul põhjusel). Õnneks nii see ei olnud :D!
Finally! My Lookfantastic Beauty Box arrived!  Although LF promised that delivery would be 5-10 working days and it took "only" 10 days, I was still going crazy because of the long delivery time. I thought multiple scenarios in my head why I will never-ever get my parcel. Thankfully it was all for nothing :).


Lookfantastic'u poolt pakutavat ilukarbikest tean ma juba üle poole aasta ning kogu selle aja olen seda ka piidelnud. Õnneks või kahjuks lõi minu ratsinaalne pool välja ja siiamaani ma seda endale ei soetanud. Kuid sünnipäeva puhul oli põhjust küllaga ning Härra lahke rahakoti südame saatel sain selle endale kingituseks. Tellisin küll nädal enne sünnipäeva, kuid kätte sain nädal pärast. Oh the joy of waiting ..
My birthday was on Valentinesday and Mister asked me what I wanted.


Mida kujutab endast LF Beauty Box? Tegemist on iluboxiga, kus spetsiaalselt igaks kuuks eraldi käsitsi valitud tooted on pakitud imekaunisse karbikesse (no vaadake seda veebruariboxi kujundust!). Sees on peidus alati minimaalselt 6 toodet, mis pakuvad suurt avastamisrõõmu nii kosmeetika, näonahahoolduse, kehahoolduse kui ka juuksehoolduse fännidele. Box maksab ühekordse ostu puhul sõltuvalt kursist ~20 €, kuid on võimalik esitada ka mitmekuuline tellimus (kolm (17,95 €), kuus (16,45 €) või kaksteist (14,95 €) kuud). LF'st tellimine on postikuluta! Kõige toredam on asja juures fakt, et pikema tellimuse korral ei pea kõike korraga tasuma - iga kuu alguses, kui karbike valmistatakse saatmiseks, saadetakse ka arve. Seega, mida pikemaks perioodiks tellida, seda odavam tuleb ning igaks kuuks on garanteeritud väike kingitus iseendale väärtuses £50!

What is LF Beauty Box? The Lookfantastic box offers a selection of handpicked, must have beauty fixes wrapped in a beautifully presented box and delivered straight to your door. The beauty box will always include a minimum of six products and offers a selection of skincare, haircare, cosmetic and body products, catering to every kind of beauty lover. The best part? Not only do you get amazing products each month, but with their new subscription options, you can pay MONTHLY and not upfront! Now there's no reason to resist temptation anymore. Your Beauty Box will be dispatched on the first working day of each month, and LF will charge your card during the same time.


Mida sisaldas minu box?

1) Hi Impact Brows "Eyes and Brow Perfector" Palette - RRP ~25 €

See palett jättis mulle väga hea esmamulje. Paar päeva tagasi olingi just mõelnud, et peaks hakkama uut kulmupaletti vaatama ja siin ta ongi :D. Ma olen niiiiiii põnevil! Tegemist on väga mitmekülgse tootega. Seda saab kasutada nii kulmudel, silmalaul kui ka lainerina. Paletil on mõnus suur peegel ning väga hea peenem pintsel. Värvivalikus on 4 erinevat tooni: tuhkjaspruun (minu toon), punakaspruun, mocha ja mustjashall. Välimus on väga peen ja shikk.
Wow how amazing is that! The palette looks incredibly high end and fierce. As a coincidence I was running out of brow defining products. It is very versatile: can be applied as an eyebrow perfector, eyeshadow or eyeliner. The palette has a big perfect mirror and is hard to open (too new :D?). There are available 4 shades: ash, spice, mocha and charcoal. Good to combine and use on their own. With on bundle comes a fine brush which is very usable.



2) Bliss Body Butter - Grapefruit & Aloe - Travel size (30 ml ~3,50 €)

Lõhn on ülihea - aaloe ja greip moodustavad väga mõnusa koosluse. Meenutab natukene Sierra Bees granaatõuna huulepalsamit. Proovida ei ole veel jõudnud, kuid üldiselt Bliss kehakreeme kiidetakse nende niisutavate omaduste ning kiire imendumise poolest.
This body butter has an amazing scent! This reminds me of Sierra Bees Pomegranate Beeswax lip balm. I haven't used it yet, but a lot of bloggers have embraced and praised it.



3) MONUspa Relaxing Bali Massage & Body Oil - Travel size (35 ml ~12 €)

Koostist uurides leiab koheselt väga palju häid õlisid: greibiseemneõli, aprikoosikiviõli, sandlipuuõli, sarapuuõli ja palisandriõli. Sandlipuu rahustab lihaseid, palisandriõli nahka, aprikoosikiviõli üldiselt kogu keha, sobides ideaalselt dehüdreeritud ja tundlikule nahale. Lõhn on üpris mõrkjas, kuid samas täpselt see, mida ühelt massaazi- ja kehaõlilt oodata. Peamiselt saab kasutada seda dushi all või vannis massaazi-kehaõlina.
This massage and body oil has lots of good oils in it: grape seed oil, apricot kernel oil, sandalwood oil, hazel seed oil and rosewood wood oil. These oils help to induce muscular relaxation, calm and soothe the skin. It suits very well to dehydrated, delicate or sensitive skin. The scent is a little bit bitter. With this soothing treatment, it is all about relaxing and nourishing your body and your mind. 



4) LORD & BERRY 20100 Maxi Matte Crayon Lipstick - Sample size (täissuurus ~11 €)

Tegemist on ilusa õrnalt pruunika alatooniga tumedama roosa huulepliiatsiga (sarnaneb siiski rohkem huulepulgaga), mis sobib minu huulte tooniga ülihästi. Esmavaatlusel tundus pliiats tugev ning kuidagi kuivem, kuid pärast käe triibutamist selgus, et tegu on täitsa pehme kreemise natüüriga, mis kasutamisel lausa liugleb. Ei ole kuidagi kleepuv ning ei kuivata eriliselt ka. Päris hea! Haha mul on peaaegu täpselt sama värvi L'Oreali huulepulk olemas :D.
It is a bit darker shade of pink with brownish undertones. It can be called a lipstick although it seems like a lipcrayon. The pigment is very good and it is easely applied. Funny fact: I have a L'Oreal liptick about the same shade :D!



5) Denman Mini Classic Keyring Brush - 3,95 €

Väga armas pisikene 8 cm pikkune harjakene. Harjased on pigem jäigad ning väga hoogsalt sellega peanahka ei tasuks kammida. Aravatavasti ma seda kusagil võtmehoidjana ei kasuta, selleks on ta liiga suur ja harjased liiga harali (jäikuse tõttu nad ka kuhugile ei liigu), kuid üleüldiselt pisikese reisuharjana on seda hea kaasas kanda. Välimus on väga sheff :P.
So cute and so stylish!  The bristles are very hard and can't be bent. I wouldn't use it as a keyring but it would be a good traveling essential. 



6) L'oreal Professionnel Techni Art Siren Waves Defining Elasto-cream - Travel size (40 ml ~5 €)

Hetkel ei ole veel proovinud, kuid lõhn on paljutõotav ning minu jaoks viitab professionaalsusele. Kasutada tuleb märgadel juustel ning siis fööniga või lokitangidega stiliseerida. Nii palju, kui lugenud olen, siis kasutajad kiidavad.
I have some difficulties to figure out what to do with this product. I have very, very straight hair that just submit very easely to the laws of physics. Now this elasto-cream promises to revive waves and curls to a hole new level. I am so eager to try it out adn I am expecting it to blow me away!


Boonus: 

Selle kuu boonusena on kaasas märtsikuine ELLE ajakiri ja Cloud Nine £10 voucher Lookfantasticus kasutamiseks. Lisaks leidus Beauty Box brošüür veebruari toodete tutvustusega ja nippide ning trikkidega, kuidas sõbrakuul lihtsate võtetega kena ja stiilne välja näha.
As a Bonus, LF added ELLE magazine (March issue) and Cloud Nine £10 voucher to spend it on their online shop. Of course I got a February Beauty Box brochure with helpful tricks and treats how to be amazing and irresistible (on Valentinesday) with only just few easy steps. Unfortunately I got this box a week after Valentinesday, so just have to memorize everything and use it next year :D!


Üldiselt jäin ma karbikesega rahule. Salamisi lootsin, et äkki saab mõne huvitava päevakreemi omanikuks (sest mul said kõik kreemid korraga otsa, njuuu). Ülirahul olen kulmupaletiga ning samas olen väga põnevil ja ootusärevil, et kõiki teisi tooteid proovida. Kuna veel saaksin ma katsetada selliseid tooteid, mille nimesid ma varem kuulnudki ei ole, kuid mida kiidetakse? Oi kuidas ma armastan selliseid üllatuskarbikesi! Mul on siiamaani veel Glamboxi karbikesed alles ja siis ka Adoreboxi omad :D!
Kui vaadata LF kodulehte (üleval link), siis tellijate tagasiside on olnud ülipositiivne. Kes on kirjutanud, et veebruari oma on senimaani parim box, mis saadud.  Karbikese sisu varieerub natukene. Nimelt võib juuksehooldustootena leida sel kuul nii KMS Color Vitality palsami, TIGI Bed Head Small Talk viimistlusvahendi või siis L'oreal Professionnel Techni Art Siren Waves Defining elastikkreemi.
In conclusion I did like the box. As I ran out of day cream, I hoped for a replacement in this box but well, maybe in the next one :)? I am very pleased with the brow perfector and thankful for everything else. Ahh, I so ridiculously love this kind of boxes where you never know what will come!
Oh, I googled a bit and found out that all the boxes are not the same. This month the hair care products varied between L'Oreal elasto-cream, TIGI Small Talk and KMS Color Vitality conditioner. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram