Product review: L'Oreal Color Riche Natural Lipstick - Velvet Rose


Ma mäletan, kui mingi aeg tagasi oli mu emal huulepulka vaja ning me sobrasime terve Tartu Anne Selveri sortimendi läbi, et seda õiget leida. Mu käed olid lõpuks erinevatest roosadest varjunditest nii triibulised :D (avalikke dekoratiivkosmeetika testreid ma oma näo piirkonnas ei katseta)! Kuid lõpuks me leidsime ta, selle õige. Selleks oli L'Oreal Color Riche huulepulk toonis 378 / Velvet rose. Ema oli rahul.
Some while ago I was looking the perfect lipstick with my mom in a local drugstore. She wanted something simple, elegant and in a natural shade. So I tested a whole punch of lipsticks and did a lot of swatces on my arm before finally finding the one: L'Oreal Color Riche lipstick in shade 378 / Velvet rose.


Läks aeg mööda ning detsembris laenasin emalt seda huulepulka ning armusin. Nii ilus pastelne roosa ja veel minu huultega peaaegu samat tooni, luues visuaalselt ühtlase perfektsuse! Panin kohe oma jõulusoovidesse kirja ning üks päkapikk mulle selle soovi ka täitis! Aitäh Helen ;)!
In December my mom lent me her new lipstick and I fell in love. It was truly a beautiful pastel pink shade with lots of richly moisturizing ingredients. And the shade was really close to my own lip color! As it was the time of Christmas, a time for giving and not buying to yourself, I put it in my wishlist. A good and sneaky elf found out about this and made a lovely present :P.


L'Oreal lubab, et huulepulgas sisalduvad vitamiin E ja Omega 3 hooldavad ja niisutavad huuli. Kreemine tekstuur peaks suutma ka kõige kuivemad ja elutumad huuled uuesti särama lüüa ning peal peaks see püsima kuni 5 tundi. Sobib paljudele, erinevatele üritustele ning tujudele. Kuna huulpulk sisaldab hea annuse niisutust, siis tootja kinnitab, et seda ei pea perfektsuseni lihvitud huultele kandma ning võib ka ilma huulepalsamita kasutada.
L’Oreal promises that this lipstick has a rich creamy texture which gives shine to your dry lips. Presence of Vitamin E and Omega 3 nurture your lips. This beautiful shade can suit any complexion, occasion and mood. The advanced formula of this lipstick assists it to stay on your lips for five hours. Wow, what a bold promises - moisturzing and long lasting!


Olen olnud selle pulga iseseisev omanik nüüdseks kaks kuud. Ma ei tahaks kuidagi liialdada, kuid ma vist jumaldan seda tooni. Seda ma olengi kõik need aastad taga ajanud - MINU NUDE tooni, mis ilma suurema lisapingutuseta minu huuli täiendaks ning samas nende naturaalse ilme tagaks. Pealekandmine on käkitegu - pulk lausa liugleb ning ei pea kartma, et see üle huulte ääre libiseks. Selleks on toon niivõrd malbe/andestav, et midagi katastroofilist võiks juhtuda. Parematel päevadel kasutan ka baasina huulepalsamit, kuid kindlasti ei ole see kohustuslik. Huulepulk on tõesti niisutav ning ka kuivanud huuled tärkavad taas ellu. Kuid kuna tegemist on üpris niisutava koostisega, siis ei jätku seda rõõmu kindlasti 5 tunniks. Esimene tund aega käitub pulk väga eeskujulikult, siis hakkab tuhmuma, kuid gradientideta! Hajumine on ülimalt loomulik ning ei pea kartma, et huuled näeksid mingil ajahetkel kuidagi imelikud välja. Võib öelda, et värvi püsivus on kuni 4 tundi, kuid niisutatud tunne püsib kuni õhtutundideni. 2 for 1!
I have been the proud owner of this lipstick for two months now. An I have fallen more deeply in love. I have found it - MY TRUE NUDE lipstick. The one that without any effort enhances my own lip color and complements it. Application is a child's play and the lipstick doesn't need any prior experience. Due to its rich creamy texture it glides on smoothly and as it contains a few good ounces of moisture you can apply it even without a lip gloss. For a bonus it does not leave stains on your lips after wearing it for a long time. The lipstick just fades away, but the moistness stays for long hours. The shade is very forgiving and to get an intense color it must be applied multiple times. Unfortunately it is not as long lasting as it is promised. Oh, the feel of moistness will be there to late hours, but the shade will vanish with about 4 hours. The shade is so forgiving that nobody will notice exactly when it is going to happen - it will vanish smoothly without any kind of gradient!


Kokkuvõtvalt lisan, et mulle väga, kohe väga meeldib see toon. Minulikult malbe, kaunilt kumav ning ühtlaselt täitev. Hinnaklassilt igati vastuvõetav (8-14 €) ning kui hästi läheb, võib leida nii Selverist kui ka Maksimarketist. Teisi poode ei tea, sest seesamune päkapikk sosistas kõrva, et ta peaaegu ei olekski seda saanud kinkida, sest kusagil ei olnud.
In conclusion I would say that I would buy it again if it ever would run out (which it will not as I am a lazy lipstick user :D). 

1 kommentaar:

Instagram