Ilublogijate kokkutulek 2016

Lõpuks saan ka oma kokkuvõtte kribada :). Ma ütlen, et see on täiesti Murphy, et kui pead midagi tegema või kuhugile minema, siis juhtuvad kõik asjad korraga ja nii palju peab korraga tegema. Seetõttu jõuan ka alles nüüd järjega postituse juurde.


Laupäeval toimus lõpuks siis kauaoodatud Ilublogijate kokkutulek. Ãœritus oli esimene endasarnane ning loodame, et ka mitte viimane, sest see oli nii vahva!!! Toimumispaigaks oli Al Bastione, mis kujutab endast traditsioonilist autentse Itaalia köögiga restorani, kus valmivad söegrillil küpsetatud liha ja mereannid ning krõbedad kiviahjupitsad. Olen juba korra varem detsembris antud restorani külastanud (postitus SIIN) ning selle ajaga on teine korrus natukene muutunud. Vahele on ehitatud klaassein, kus saab siis privaatsemaid üritusi läbi viia. Nii nagu eelmine kord, nii ka see kord - toit oli maitsev ning natukeseks ajaks sain ennast tunda nagu tõeline itaallanna rikkaliku laua taga ;). Hoiatan ette, et itaaliapärased salaamid ning juustud on intensiivse maitsega ning neid tasub süüa avatud meeltega. 


Peale Al Bastione pakkusid nosimist ka Vahvlihaldjad, kes viisid mind tagasi otse lapsepõlve, kus ka meie perekonnal veel ESTA vahvlimasin olemas oli, millega imemaitsvaid krõbevahvelid teha sai. Mmmmmmm.. Joogipoolis koosnes Vitamin Well vitamiinijookidest ning John Lemon 100% naturaalsetest limonaadidest. Vitamin Welli teadsin juba ammu ning nende maitsvaid jooke kasutan üpris tihti tavaliste sünteetiliste limonaadide asemel. John Lemon on minu jaoks aga täiesti uus bränd. Koostis on säilitusainetevaba, 100% vegan, gluteenivaba, kõrge mahlasisaldusega. Hoiatan, võib keele alla viia! Valikus oli cola, pirni, mustsõstra ja laimi maitselised limonaadid. Minu valikuks osutus laimi oma ning ausalt öeldes ei kahetse ;)!


Natukene pelgasin ka seda üritust, sest noh olen ju väike blogija ning mitte ka päris ilublogija, vaid rohkem elublogija, kes jutustab heal meelel iluvidinatest. Vahepeal arvasin küll, et olen crazy, et ennast sinna kirja panin :). Samuti ei tundnud ma isiklikult ühtegi kaaskondlast ning lõpuks ei julgenudki päris seltskondlikuks hakata. Olen harjunud üksi tegutsema ning tunnen väikest aukartust teiste blogijate ees :D. Samas oli väga äge näha kõiki neid 39't blogijat päris elus. Natukene sür isegi, sest kogu aeg harjunud neid ekraani pealt vaatama, mitte 3D's :D.

Häbelik mina :).

Ürituse ainus miinus ongi see, et ei toimunud mingit aktsiooni, mis omavahel võõrad inimesed kokku viiks. Kui tekkis vaba aeg, mis oli mõeldud teineteisega tutvumiseks, siis tekkisid kiiresti omavahel tuttavatest blogijatest grupid ning noh see nõuab päris suurt julgust, et kuhugile sellisesse gruppi ennast tutvustama minna. See aasta mul seda julgust ei olnud :).

Teazy teed on nüüd 50% soodsama hinnaga!!!

Üritus oli väga tore ning kingikott mega suur! Sponsoreid oli kokku 26 ning kes soovisid, said ka oma brändi tutvustamisel ise sõna sekka öelda. Oma ettevõtmise telgitaguseid valgustasid meile Teazy teatox, Sundãri, NYX, Vestige Verdant, Joik, MOSSA ja Turbliss. Nüüd vaatan neid natukene teise, teadjalikuma, pilguga.

Esitlusi lühidalt kokku võttes (ja seda on väga raske teha!!!) saan ma öelda järgmist:

Teazy esindaja oli väga muhe noormees, kes rääkis firma tekkimisloost ning kuidas tema sai 2 kuu pärast 12 kg võrra kergemalt ringi lipata. Positiivne üllatusena lisas, et Teazy nägi palju vaeva ning nüüd on nende teesid võimalik poole soodsamate hindadega soetada ;)!
Sundãri tähendab sanskriti keeles "Kaunis naine" ning seda selle esindajad ka olid - kaunid naised iga mõttes (ehk nii seest kui ka väljast). Sundãri on puhtaimatest koostisainetest ja haruldastest eeterlikest õlidest valmistatud keha- ja näohooldustoodete ning spaahoolitsuste sari, mis ühendab endas Ajurveeda tervendamissüsteemi põhimõtted kaasaegse  iluteadusega. Tekitas hulgaliselt huvi ning antud spaahoolitsust on näiteks võimalik endale võtta Kalev Spas või nende oma Day Spas ;). Kuna tegemist on eksklusiivsete toodetega, siis neid meie kingikotis kahjuks ei olnud, kuid 3 õnnelikku võitsid endale kinkekotid ning teised 3 said ühe rikkaliku kehahoolduse võrra rikkamaks.

Need 3 mesimagusat valget kotti loositi osalejate vahel välja!

NYX'i esindaja (väga armas) Riti lohutas kõiki kohalolijaid uudistega, et sügisel/septembris peaks kauaoodatud bränd ennast ka Eestis näole andma :P! Varasemalt on võimalik NYX'i näha ning katsuda Ilu Sõnum messil 13-15. mail!
Vestige Verdant'i esitlus oli natukene vastuoluline. Tegemist on ju üleüldiselt kvaliteetsete toodetega, mida ennem turule ei lasta, kui katseperioodil ainult parimaid tulemusi ei saada, kuid nende esindaja .. Oeh, kahjuks jäi ka mulle nagu paljudele teistele blogijatele meelde rohkem asjaolu, et härral oli ebamugav meie ees esineda ning õnnetud paar ebaõnnestunud sõna konkurendi poole.
Kas teadsite, et nimi Joik on tuletatud Saamide müütilise laulmise viisist - joigumisest? Nii nagu joigumine, nii ka Joik kannab endas traditsioone, kuid püüdleb pidevalt edasi ning kohandub kaasajaga ning vajadustega. Seda ainult looduslike meetmetega. Hea uudis on see, et Joik on leidnud enda toodetesse loodusliku säilitusaine ning koostis on nüüd 100% loodusest pärit!
MOSSA on Läti päritolu Madara väiksem õde, mis on natukene rahakotisõbralikum, kuid samas ikkagi üdini öko, koosnedes ainult söödavatest marjadest ning nende õlidest. MOSSA tuli Eesti turule alles veebruaris, kuid tegemist ei ole mulle tundmatu brändiga (oman juba ühte nende päevakreemi :P)
Turbliss'i esindaja pajatas raskustest, mis selle kolme asutajat lõpuks sihile viis ning kuidas Eestis nii laialt levinud (kuid natukene mõtlematult kasutatav) turvas leidis lõpuks oma väärilise tee prouade/preilide/härrade  juukse/keha/näeohooldusesse. Tegemist oli väga sooja esinemisega ning minu sisse jäi väga tugev tunne, et olen nende tooteid kasutades väga õigel teel.

Mossa tooted on tehtud ainult söödavatest marjadest ning nende õlidest!
Turblissi ülitore esindaja :)

Suured tänud korraldajatele (Elisabeth, Anna-Maria, Helerin ja Lauriina) nii vahva ürituse eest ning väga suured tänud lähevad ka toetajatele, kelle tõttu oleks mul peaaegu seda suurt goodie bagi nähes silm märjaks läinud. Heas mõttes ;)!

Korraldajatüdrukud Elisabeth, Anna-Maria ja Helerin :)

Korraldajad, suur tänu, et aitasite minusugusel pisiblogijal tiibu sirutada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram