Osturalli special

Järgmisel nädalal algab taas uus Osturalli, mis kestab, nagu viimasel ajal tavaks saanud, nädal aega (04.-10.04). Paar päeva tagasi potsatas postkasti ka kataloog ning sain eripakkumistega ennast kurssi viia. Siin on siis mõned nopped, mis silma jäid ning mida soovitaksin ka teistele.


* Bourjois Delice de Poudre DUO - Ise seda kasutanud ei ole, kuid palju kiitvaid sõnu olen küll kuulnud ja lugenud. Mõnus kreemjas koostis, püsivus on väga hea. (Lookfantasticus 10,95 €, Osturallil 8 €)

* Madara sügavpuhastav mudamask ning kooriv AHA-mask - oman nendest kahest viimast (looduslike aktiivhapatega AHA-maski) ning olen väga rahul. Puhastab, koorib, silub. Paljukiidetud on ka mudamask. Mõlemi kohta on Genefic ka väga toreda positiivses võtmes arvustuse teinud. (madaracosmetics.com 22,99 €, Osturallil 15.99 €)

* Lacoste Pour Femme EdP 30 ml - lemmikuim parfüüm läbi aegade! (Kaubamaja tavahind 46,99 €, Lovertes 28,95 € ja Mylookis 31,95 €, Osturallil 30,99 €)

* Nurme kaitsev vitamiini huulepalsam - parim, mida kasutanud olen! Huuled on pikalt niisutatud, väga pehmed ning elujõulised. Ei jäta mitte mingisugustki tunnet, et midagi oleks huulte peal. Kes kasutanud, see on ka uuesti ostnud. (Kaubamaja tavahind 4,90 €, Nurme.eu 4,50 €, Osturallil 2,90 €)

* Nurme oliiviõliseep ja kitsepiimaseep - väga mõnusad looduslikud seebid. Puhastavad, niisutavad! Kitsepiimaseep sobib väga hästi õrnale ja tundlikule nahale. (Kaubamaja tavahind 4,40 €, Nurme.eu 4,50 €, Osturallil 2,70 €)

* Paul Mitchell Super Skinny juukseseerum - lühendab kiharate kuivamisaega, silub, tugevdab, muudab läikivamaks ning on kuumakaitsega. Olen kasutanud ning kui vaba finantsi oleks, siis ostaks iga kell tagasi. Soovitan soojalt! (Kaubamaja tavahind 27,80 €, Loverte 22,95 €, MyLook 27,80 €, Osturallil 19 €)

* Goldwell Stylesign Roughman tugevalt fikseeriv matt juuksevaha - meie majapidamises pole seda veel olnud, kuid Härra juuksur kasutab seda ning iga kord on juustel superhoidvus olnud. Seega võiks selle Härrale ka soetada, et soeng ikka püsiks :D. (Kaubamaja tavahind, MyLook 12,70 €, Osturallil 9,50 €)

* Joik kiiresti imenduv kätekreem - looduslik tõesti kiiresti imenduv kätekreem. Kunagi ühelt osturallilt ostsin selle ning jäin väga rahule. Sobib rohkem igapäevaseks kasutamiseks ning niisutab keskmiselt. SOS olukordadeks ei sobi. (Joik 5,80 €, Osturallil 4,50 €)

* Turbliss bioaktiivne turbamask kõikidele nahatüüpidele - väga palju positiivset vastukaja leidnud puhtast mikroniseeritud balneoloogilisest turbast mask. Kiirendab naha ainevahetust, ergutab, elustab nahka. Toimib tõhusa kortsuvastase hooldusena, ravib probleemset nahka, leevendab aknet ja psoriaasi.Toimib tõhusa kortsuvastase hooldusena, ravib probleemset nahka, leevendab aknet ja psoriaasi. Ostsin antud isendi selleaastase Ilu Aeg kampaania ajal ning hetkel olen rahul., sest toimib nagu lubatud. (Kaubamaja tavahind 17,49 €, turbliss.eu 18 €)

* Ciate miniküünelakk - Ciate on tuntud oma ülihea kvaliteedi poolest. Püsivus on ülihea ning pintsel on mõnus. 5 ml on täpselt paras kogus, et lakki katsetada. (Osturallil 4,90 €)

* Rich satin touch detangling juuksehari - teeb oma tööd korralikult, pusad harutab kiiresti lahti ning saab hästi hakkama ka märgade juustega. Endal on kodus lilla detangler. (Kaubamaja tavahind 9,90 €, Osturallil 6,90 €)

* Örn nõudepesumasina tabletid - Eestis toodetud fosfaatide, kloori, GMO, sünteetiliste lõhna-, värvi- ja säilitusainetevabad tabletid, mis on mõeldud eelkõige säästmaks loodust ning meie endi tervist. Igati naturaalsed, allergeenidevabad ning säästvad. Peaks vist lausa mitu pakki endaga kaasa haarama :D. (ornlabs.ee 8 €, Osturallil 5,49 €)

Kõigile Osturalli hindadele lisandub veel Partnerkaardi soodustus 5%. E-poest alates 20 € ost pakiautomaati tasuta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram