NYX in da house!

Eelmine nädal oli mul harukordselt hea võimalus külastada esmakordselt Kultuurikatelt, kus toimus professionaalse meigibrändi NYX tutvumisõhtu. Tutvumisõhtuid oli mitu ning mina maandusin viimasele, peaasjalikult ainult blogijatele ja jumestajatele suunatud esitlusele.
Last week I was invited to a NYX beauty event in Kultuurikatel. I was super exited as it was my first ever beauty event! NYX hasn't launched itself yet in Estonia but is planning to come here in August! The NYX community in Estonia is definitely super exited.


NYX on relatiivselt noorukene kosmeetikabränd LA'st, mis on suunatud nii suurtele kui ka imepisikestele tegijatele. Uksed on avatud kõikidele blogijatele/vlogijatele/meikaritele ning kellelgi natukene hakkamist, võib selle taskukohaste kuid kvaliteetsete toodetega kasvõi tähed taevast alla tuua. Tootearendus toimub koostöös blogijate/vlogijate/jumestajatega, kellelt lausa oodatakse teejuhiseid, kuidas neile/meile paremaid tooteid luua. Algupärane idee, et ka algajatel on vaja tooteid, mis on taskukohase hinna kuid kõrge kvaliteediga, on siiamaani jõus. Linna peal internetis räägitakse legende, kuidas NYX'i tooted on võrreldavad MAC, NARS, The Balm jt toodetega. NYX on siin selleks, et revolutsioneerida kasutatavat värvigammat ning tõugata meid pingutama millegiks enamaks kui lihtsalt tavapärane nude look. 
NYX is relatively new brand as it was founded in 1999 to make affordable high-quality products for beginners with funds from little to nothing. This brand is very open towards bloggers and YouTube beauty gurus as the company's headquarters in LA often invites them to consult with when launching new products, colors, and formulas. NYX really wants to produce something that is with purpose and has exactly what a consumer is looking for, which at the end is just really great quality at a great, affordable price. There are different kinds of urban legends that NYX products can be used as dupes for MAC, NARS, The Balm etc. NYX is here to revolutionize color gamma, to push us much further than just ordinary nude look.

Heart shaped box was the award for mini-FACE Awards challenge
Olin juba NYX'ist natukene kuulnud ja ka näinud IBK16 üritusel ning seega oskasin natukene midagi oodata, kuid see soojus, avatus ja tunne, et just ainult sind oodatigi, võttis siiski heldima ja tegi südame soojaks. Laua peal oli toidumoon nii isuäratav ja kunstiline, et tükk aega sai ainuüksi seda klõpsida. Lisaks veel ülimaitsev :)! Kuna õhtu oli mõeldud eelkõige toodete tutvustamiseks, siis ei puudunud ürituselt ka lauakene, kus sai tooteid lähemalt näppida, neid swatchida ning soovi korral ka soetada. Õhtu kulges üpris kiiresti ning väga positiivses võtmes. NYX Baltics esindaja Riti vestis firmast lähemalt, creizide ja "out of the box" meigivõtetega kostitas meid meigikunstnik Maret Ubaleht ning julgust ning pealehakkamist, et astuda YouTube'i maailma, süstis kuulajatesse särtsakas Merlin (Merrific). Lõpus toimus ka mini-FACE Awards challenge, kus 15 minuti jooksul tuli modelli peal realiseerida (enda välja mõeldud) muinasjutt. Parim fantaasiameikar ja jutuvestja sai preemiaks suure kasti tooteid! Isegi minul hakkas mõte tööle ning kui ma ei oleks nii poolpime nagu olen, siis oleks ka osa võtnud :).
I first encountered NYX as a brand and a person at IBK16 beautybloggers event last month. NYX Baltics representative Riti was this time and back then so openhearted and cheerful. The whole event was energized with positivity and excitement. There was lovely catering and the food was delicious. There was also a table with some products what all guests could swatch and buy. During the event we we were introduced NYX as a professional makeup brand and its history. Makeup artist Maret Ubaleht showed some out of the box and even crazy ideas and tips, how to personalize your makeup even further. Merrific introduced the world of YouTube and how to become a great vlogger. At the end there was a mini-FACE Awards challenge where volunteers had to do a fairy tale inspired fantasy makeup. Unfortunately I am almost blind without my spectacles so I did not participate. 

Om-njom-njom
Look at the makeup artists face! She was so passionate and looooved the pink blush ..
Blue on the lid is actually mascara :O :D.
Hmm, blogging or vlogging?
Foto: Kalev Lilleorg
Kohalolijad said endale ise valida väikesed meened. Minu valikuteks osutusid Vivid Brights erkroosa silmalainer, Soft Matte huulekreem(?) ja Wonder Stick kontuurimispliiats. Koju rändas ka ostuna Butter Gloss huuleläige.
We got to pick some treats too. I picked Soft Matte lip cream, Wonder Stick for highlighting and contouring and Vivid Brights hot pink liner. Also I couldn't leave behind NYX's super-duper Butter Gloss lip gloss. 


Enne ürituse algust käisin ka kiirelt Linnahalliga tutvumas. Ma polnud seal vist viimased 5 aastat käinud? Ega midagi seal eriti muutunud ei ole, kuid vaade on ikka mõnus :).


NYX plaanib Eestisse jõuda selle aasta augustis. Esimese NYX poeni läheb siiski veel aega ning lootust on, et selline ettevõtmine realiseerub äkki järgmine aasta :)?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram