Lookfantastic Beauty Box - June 2016

Ma olen laisk olnud :/! Käes on juba juuli, kuid mul on Teile ikka veel Lookfantastic'u juuni iluboks tutvustamata. Seekordseks teemaks oli #LFJETSETTER ning paki sisuks olid vingele ilmarändurile vajalikud tooted, mis garanteeriksid särava ja kauni jume. Käes on puhkuste aeg ning selleks oli nimme kaasa pakitud reisisuuruses tooted, mida oleks hea endaga võtta ükskõik millisesse ilmakaarde reisides. 
Ups, I have been lazy! It is already July but I haven't introduced to you my latest box - Lookfantastic June edition beauty box. Last month LF took me on a journey to become a #LFJETSETTER. The box was packed full of treats that will make me gorgeous, radiant and beautiful ready for my holidays! All the products are travel size so I could take them with me to anywhere (without any warning from customs).


Boksis leidus luksuslikke reisikamraade Naobay'lt, Korres'lt, Caudalie'lt, Mr Blanc'lt, Cowshed'lt kui ka Dead Sea Spa Magik'lt ning Tan Organic'lt.
This months edition contained something from Naobay, Korres, Caudalie, Mr Blanc, Cowshed, Dead Sea Spa Magik and Tan Organic.


1) Cowshed Cow Pat Moisturizing Hand Cream - Full size (50 ml, RRP 10,45 €)

Cowshed oli alguses eelkõige mõeldud kasutamiseks Somersetis asuvas Cowshed Spa's, kuid kasvas ajaga järjest suuremaks. Kelmika nimega naturaalsetes, teraapilistes ja sõltuvust tekitavates meelates vanni- ja kodutoodetes on kasutatud kõrge kvaliteediga orgaanilisi, fair trade ja metsikust loodusest kogutud eeterlikke õlisid. Tooted on vabad parabeenidest, SLS ja petrokemikaalidest. Pole testitud loomade peal ning on 100% vegan. Antud kätekreem on mõeldud kõvasti tööd tegevatele kätele, mis vajavad päeva lõpus suts rohkem niiutust.
Olen Cowshedist kuulnud päris palju head. Näpud on sügelenud seda ka ise katsetada ning nüüd ongi hea võimalus :). Esialgsete vaatluste tulemus on positiivne. Lõhn on väga looduslik, meenutab isegi natukene Vietnami salvi, kuid on kindlasti selle pehmem variant ning hajub minutitega. Eeterlikest õlidest on esindatud greip, mõru apelsin, kaneel, koriander ja lavendel. Potsiku peal on ka väike hoiatus, et tundliku nahaga sõbrad testiksid seda ennem, kui tervenisti kasutavad, sest tootes on kasutatud päris suures kontsentratsioonis eeterlikke õlisid. Minu arust imendub üpris kergelt - pinnale jääb väikene kiht, mis ei häiri. Pärast käte pesu on ikka tunda, kuidas need niisutatud on :).
Cowshed is a stylish range of natural, therapeutic products, first formulated for use in the original Cowshed Spa in Somerset. The cheekily named, addictively indulgent bath and home products are blended using the highest quality organic, fair trade and wild-crafted essential oils from around the world. Products contain no parabens, SLS or petrochemicals. They are 100% vegetarian and have not been tested on animals. Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Cream is a naturally nourishing essential for hard-working sensitive hands. Replenishes precious moisture with a blend of chamomile and calendula and pure essential oils of lavender, grapefruit, cinnamon, bitter orange and coriander. Scent is refreshing, earth-bound, herbal. It quickly absorbes and leaves just a little residue. After few uses I fell in love!


2) TanOrganic Self-Tanning oil - Sample size (25 ml ~8 €)

Tegemist on maailma esimese ja ainukese Eco-sertifikaadi saanud isepruunistajaga, mille koostis on läbi ja lõhki naturaalne ning orgaaniline. Lõhnabuketi moodustab ainult pehme tsitruseline hõng, mis paitab ja rahustab meeli. Kerge koostise tõttu ei ummista poore ning ei jäta nahale ka õlist tunnet. Sobib ideaalselt tervele kehale ning kõikidele nahatoonidele. Imendub kiiresti ning jätab naha ultraniisutatuks. RSVP ajakiri hääletas antud toote 3013.a. parimaks näopruunistajaks. Kasutamine on imelihtne, toode ei jäta jälgi ning kasutada tuleb seda iga 3-4 päeva tagant. Ise veel kasutanud pole, kuid kiidusõnu on see isepruunistaja saanud palju.
This is the world's first and only Eco-certified self-tanning brand and made wholly from natural and organic ingredients. It has a very subtle citrus fragrance and zero transfer. Excellent facial and body tan with ultra moisturizing ingredients and quick-drying formula, the dry oil gives you a natural-looking healthy glow no matter the time of year. It was voted the best Facial Tan in 2013 by RSVP magazine. TanOrganic Self-Tanning Oil gives a visibly luxurious and natural tan that lasts up to 4 days after application. It ensures unrivalled ease of application and optimal moisturisation with no oily effect so it won't leave your skin feeling sticky after use. Suitable for all skin tones. Contains no synthetic colours, preservatives or parabens. Haven't used it myself but it has gained much positive feedback!


3) Naobay Oxygenating Cream Moisturizer - Travel size (22 ml ~18,5 €)

Jee, ma sain oma kreemi tagasi :D! Mul on see kreem juba tegelikult varem olnud. Teenis mind hästi ning kui uut tahtsin osta, siis enam ei leidnud poodidest seda :/. Kurb oli minu meel. Kuid nüüd on ta tagasi!
Hapnikuga rikastav kreem niisutab, kaitseb ja pehmendab. Tegemist on üldotstarbelise kreemiga, kus ühte tootesse on ühendatud kõigi nahatüüpide niisutusvajadused. Kreemi eriline koostis (kõrgkvaliteedilised taimeekstraktid ja orgaanilised taimeõlid, sh kibuvitsaõli, avokaadoõli, magusmandliõli, seesamiõli) aitab täiuslikult tasakaalustada naha hüdrolipiidkihti. Imendub pärast pealekandmist kiiresti ja tagab kauakestva meigipõhja. 98,83% koostisest on naturaalset päritolu ja 12% mahepõllundusest. Ei ole testitud loomade peal.
Protect and regenerate your complexion with the Oxygenating Cream Moisturiser from NAOBAY (Natural And Organic Beauty And You). Suitable for all skin types, its blend of Rosehip and Sweet Almond Oils reinforce the skin's hydrolipidic film, whilst providing optimum hydration to leave your complexion soft, smooth and supple. Fast-absorbing and ultra-lightweight, the breathable formula creates a flawless make-up base. Products not tested on animals. 98,83% of the total ingredients are from natural origin.
Btw I have already owned it. I loved it and would have purchased it again but couldn't find it in my hometown and so I let go. Until now! Oh how happy I am!


4) Dead Sea Spa Magik BB Cream - Travel size (15 ml ~6 €)

Naudi Surnumere mineraalidega, puhaste taimeekstraktidega ja antioksüdantidega rikastatud BB kreemi, mis harmoneerub ideaalselt peaaegu kõikide nahatoonidega ja mida on ülimalt kerge peale kanda! Kreem stimuleerib kollageeni tootmist ja korrigeerib peenikesi kortsukesi. Nahka ühtlustav ning vananemisvastane koostis tagab ühtlase, särava ja sügavalt niisutatud tulemuse. SPF 15 kaitseb nahka päikesekiirguse kahjustava mõju eest!
Antud BB kreem niisutab sügavalt ning ühtki teist kreemi selle alla vaja ei ole. Imendub üpris kiiresti. Tõelise wow effekti andis asjaolu, et see peidab poorid imehästi ning kuigi tundub, et tegemist on kergelt katva kreemiga, saab see imehästi oma tööga hakkama. Nahk paistab pärast kasutust palju ühtlasem, on niisutatud, on päikese eest kaitstud ning on palju nooruslikum! Toon "Natural" kohutas esmalt kõvasti, sest kartsin, et tegu on üsna tumeda tooniga ning tuubist välja pigistades tunduski, kuid see sulandub siiski imeliselt nahaga ühte ning ei jää mitte kuidagi tumedam! Jeei, üle pika aja üks BB kreem, mis ei ärrita nahka ning võib iseseisvalt uhkes üksinduses kasutada!
Combining Dead Sea minerals, pure plant extracts and antioxidant Vitamin E, the beauty balm applies and blends effortlessly for natural-looking coverage that adapts to suit individual tone, whilst stimulating collagen production and minimizing the appearance of fine lines. Provides SPF 15 to protect and repair skin, leaving your complexion smooth, radiant and deeply moisturised. Achieve a flawless complexion with the Dead Sea Spa Magik Diamond Range BB Cream SPF 15 - a skin-perfecting, anti-ageing formula that works to combat uneven skin tone and conceal imperfections.
Wow, a truly working BB cream! It moistrurizes well and can be used alone. It smoothes so perfectly (as a BB cream should) and diminishes fine lines AND pores! I feared that the tone "Natural" would be too dark for me, but it blends so well that it really can be used on almost every skin colour! I am really pleased with this BB cream!


5) MR. BLANC Teeth Whitening Strips - Trial (3 tk 7 €)

Kuulsuste seas ülipopulaarsed hambavalgendusribad, mis on kliiniliselt tõestatud ohutuks ning valgendavad effektiivselt. Iga riba on kaetud peroksiidivaba valgendava geeliga, mis töötleb hamba pinda tõhusalt, kuid samas õrnalt ning kaotab õrnad plekid ning vähendab tunduvalt sügavaid plekke ja takistab uute tekkimist. Kui kasutada 2 nädalase kuurina, siis peaksid hambad muutuma tunduvalt valgemaks kui ennem.
Ootaksin suure põnevusega nende katsetamist, sest noh mul on tegelikult tumedamad hambad, mis lausa karjuvad käes, kuid samas minu esihambad on juba plommidega kaetud ning samas on ülemine rida ka natukene puserdis - seega jäävad need vist Härrale kasutamiseks.
Clinically proven to safely and effectively whiten your smile. Each flexible strip is coated with a whitening gel and fits perfectly to the contour of your teeth. A host of enamel friendly ingredients work on the surface and beneath, absorbing into the enamel to remove stains and prevent new ones from forming. Deeply embedded stains are reduced, and if used correctly, your teeth appear visibly whiter after just fourteen days. Due to their gentle formulation, they will not cause any risk to your gum health or leave lasting sensitivity. "Hollywood smile" guaranteed!


6) KORRES Bergamot Pear Shower Gel - Travel size (40 ml RRP 3,95 €)

Tegemist on mõnusalt nii keha kui ka meeli värksendava duÅ¡Å¡igeeliga. Lõhn on täpselt minu masti, jäädes värskeks koos teravamate magusanootidega. Koostisesse kuuluvad nisuproteiin kaitseb naha liigse kuivamise eest, B2 vitamiin parandab naha kaitsevõimet ning aitab kaasa toitainete imendumisele, B5 vitamiin stimuleerib naharakkude regeneratsiooni, tugev antioksüdant aloe vera pehmendab ja rahustab nahka. Geel on deramtoloogiliselt testitud, parabeenide, mineraalsete õlide, silikoonide, propüleenglükooli ja etanoolamiini vaba. 
Forming a rich lather to cleanse and refresh your skin, Korres Bergamot Pear Shower Gel will invigorate both your skin and your senses. Ideal for everyday use, it's formulated with wheat proteins which produce a protective film over the skin, maintaining levels of hydration to ensure that your skin doesn't dry out. Rich in vitamin B2 to improve skin metabolism and aid the absorption of nutrients, as well as vitamin B5 which boosts skin cell regeneration to keep your skin looking youthful, this nourishing shower gel also contains antioxidant aloe vera to soothe and soften your skin from head to toe. Dermatologically tested, paraben, mineral oil, silicone, propylene glycol, ethanolamine free.


7) CAUDALIE Premier Cru Eye Cream - Sample size (7 ml ~30 €)

Antud silmakreem on spetsiaalselt välja töötatud delikaatse silmaümbruse jaoks. Kreemis on kasutatud kolme patenteeritud tehnoloogiat ja põhjalikke vananemisvastaseid uuringuid. Kreem korrigeerib tumedaid ringe, kortsukesi, turseid, muutes naha pringimaks ning nooremaks. Silmakreemi saab kasutada ka õrnalt valgustpeegeldava praimerina, mis loob visuaalselt kirka ja särava tulemuse.
Ootan huviga toote katsetamist!
Specially formulated for the most sensitive part of your face, this luxurious cream is formulated with three Caudalie patents and the most in-depth anti-ageing research. This wonder cream improves and corrects dark circles, wrinkles, puffiness and dullness, leaving your eye area looking younger and brighter. Silver, copper and iridescent pearlisers visibly reduce the appearance of dark circles by illuminating the skin to give the illusion of bright and radiant skin.
Looking froward to use it!



Boonus:

Boonusena on kaasas juba tavaks saanud järgmise kuu ELLE ajakiri. Lisaks leidus Beauty Box brošüür juuni toodete tutvustusega, kuidas suvel juukseid kaunitena hoida ja lähenevate olümpiamängude auks on välja toodud mõned Brasiilia ilunipid/saladused (märksõnadeks babassu õli, porgandimahl, liiv, Acai  ja Goji marjad) ning ümber sai lükatud ka mõned rannamüüdid (ehk siis naha punaseks minemine ei võrdu päevitamisega, solaariumites kõrbemine ei võrdu päikesekaitsega jne).


As a Bonus, LF added ELLE magazine (June issue). Of course I got a June Beauty Box brochure with helpful tricks and treats how to be a Brazilian goddess or get your hair beach ready with a sleek look from L'Oreal. Lookfantastic debunked some beach myths (like tanning beds wont equal to suncream, when skin turns to red it is not tanning but burning etc). 


Toodete taga olevad hinnad on suuremas osas  LF täistoodete liitri hinna järgi kalkuleeritud. Selle järgi sain ma boksi väärtuseks ~84 €. Karbikesega jäin väga rahule - kõik tooted lähevad kasutusse. Tegemist on üpris kallite brändidega, milleni minu rahakott eriti jõuda ei saa taha. Iluboksi mõte ongi tutvustada erinevaid uusi tooteid, mida ise ei oskaks või saaks endale soetada. Ja jälle olen ühe imeliselt ilusa taaskasutatava karbi võrra rikkam ;)!
Kõige enam olen rahul Naobay näokreemiga. Olen seda juba korra omanud ning suur rõõm on seda uuesti kasutada! Cowshed kätekreem ja Korrese duššigeel lõhnavad nii mõnualt rustikaalselt ja värkelt ning neid läheb mjapidamises alati vaja. Mõnus on näha boksis ka kaht auhinnatud toodet: Dead Sea Spa Magik BB kreem ja TanOrganic isepruunistaja. Eriti põnevil olen Caudalie silmaümbruskreemi pärast, sest tegu on ikka ülikalli tootega ning uudishimu on suur, et mis ja kas see teeb.
The prices behind almost every product are calculated after full product prices taken from LF. I got that the box contains about ~84 € worth of products. I am very pleased with the box! Each and every product will be used! Although all the products were trial or travel sizes, the main reason of this beauty box is to give people a chance to try high end products. They are expensive, so we get travel sizes to try out. And I just can't get my eyes off from the box itself. Very neat! 
The most I am happy with is Naobay cream. I have already owned one before and can say it is worth the money! As I love fresh and herbal scents I am very happy with Cowshed hand cream and Korres shower gel. Oh and two award-winners (Dead Sea Spa Magik BB cream and TanOrganic self-tanning oil) in one box! What a pleasant surprise! I am very excited about Caudalie eye cream as it is very expensive. So naturally I want to test it - is it worth it?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram