Lookfantastic Beauty Box - July 2016

Mõtlesin, et kas teha seda postitust enam või mitte, kuid pildid on juba tehtud ning paari sõnaga võib ju saadut kommenteerida :). Seekordse postituse teen lühiversioonis ja tootetutvustusi eraldi välja ei kirjuta, vaid ainult kommenteerin neid.

Juulikuise Lookfantastic ilukarbikese teemaks oli #LFSUMMERLOVIN ning paki sisuks oli midagi nii näole, kehale kui ka juustele, mis valmistaks neid ette suvekuumusele. Nojah, Eesti suvi oli juba juunis ära. Tundub, et meie peame siin hakkama hoopis järgmiseks suveks valmistuma .. 
Okey, Lookfantastic already sells August beauty boxes but I am trapped in a time loop and am still thinking (and writing) about Julys box. Last month LF prepared me for some #LFSUMMERLOVIN. The box was packed full of gorgeous treats to get my skin, hair and makeup summer-ready and radiant for the warmer weather. Oh well, here in Estonia we had our summer already in June (and only June) and we are now preparing for autumn, brrrr.....


Suvitaja meeleheaks oli karpi pistetud tooteid nii Benefit'lt, Nuxe'lt, MiTi'lt, Bellapierre'lt, Kebelo'lt kui ka This Works'lt.
Julys box contained something from Benefit, Nuxe, MiTi, Bellapierre, Kebelo and This Works.


1) Benefit Goof Proof Brow Pencil - Full size (22,95 €)

Uhuh kui äge see kulmupliiats välja näeb! Tõeline high-end toode! Olin üliõnnelik, kui selle kastist leidsin. Kahjuks õnn jäi üürikeseks, sest tegu on üpris tumeda tooniga, mis mulle üldse ei sobi. Seega lendas see tulevase blogiloosi kasti. Stay tuned!
Oh my how cool this pencil looks! I was so glad to find a Benefit product in the box. Unfortunately it  is the darkest shade this pencil has and doesn't suit me at all :(.


2) Nuxe Huile Prodigieuse or Multi-purpose dry oil - Sample size (10 ml ~5 €)

Väga huvitav potsikukene. Alguses ei saanud täpselt aru, mida ma sellega tegema peaks :). Nüüd tean paremini, et tegu on mitmeotstarbelise kuivõliga, mida võib kasutada nii näol, kehal kui ka juustes(!?). See viimane kasutuskoht on minu jaoks veel natukene kahtlane. Igasugust õli ka ikka pähe ei topiks ju. Kuivõli sees on tibatillukesed säratükid, mis  tunduvad reaalselt nii suured olevat, et äkki saabki seda aind karnevalil kasutada :D!? Olen natukene umbusklik nende tükkide suhtes, kuid elame ja näeme. Jalgade peal olen katsetanud ning sääred jäid sillerdavad, kuid midagi hullu ei juhtunud :).
This Dry Gold Oil is a multi-usage dry oil that gives a golden shimmer to your face, body and hair. Thanks to its small golden particles, skin glitters and reveals its beauty whenever a person moves. I haven't never before used such shimmery body oil before and have some doubts and prejudice about it. This kind of oil in hair?! I am scared to try it :D. In my opinion the golden particles are a bit too big, but hey it's just me and I have used it only once on my feet.


3) Bellapierre Cosmetics Cheek&lip Stain - Full size (16,45 €)

Sellel huule-põsepumatil on täitsa jumet (pun intended :D). Minu esimene Bellapierre toode :). Kasutanud veel ei ole, kuid tõotab täitsa põnev potsikukene olema.
Blendable and buildable, the stain can be applied sparingly for a subtle look, or layered for more intense finish. Use as a lip balm or on the apples of your cheeks for a sheer veil of colour. Haven't used it yet but looking forward to it!


4) Kebelo Silk Anti-Frizz Cream - Travel size (15 ml ~6,5 €)

Antud toote juures jään sõnadega ahtraks, sest ei ole veel tuubi avanud. Samas olen lugenud arvustusi, kus seda kiidetakse, et tõesti toimib ja kahused juuksed saavad taltsutatud. Lõhn on väga magus, seda on tunda isegi kinnisest potsikust.
Helping to reduce styling time, the cream contributes to maintaining healthy and strong hair through not requiring overwork. I have read reviews that praise the cream as it really works and the frizzy hair are tamed. Even though I haven't opened the tube, I can smell it and the scent is sweeeeet.


5) This Work In Transit Camera Close-up mask, moisturiser and primer - Travel size (20 ml ~19 €)

Huvitav toode - pisikene reisisuuruses tuub, mis peaks olema niisutaja, mask ja praimer kõik ühes. Pealekandmine on imelihtne ja tekstuur on sarnane tavalisele näokreemile. Lõhn on huvitav, meenutades botaanikaaia ekskursiooni :). Ei ole otseselt veel täheldanud, et see meeletult midagi teeks, kui samas niisutajana on ta normaalne.
Interesting product - a handbag-sized gem that evens, plumps and brightens skin and is a mask, moisturiser and a primer all in one. contains a powerful blend of repairing plant oils as well as a boost of caffeine to erase signs of fatigue and make your skin look radiant. It smells strangely herbal, but I like it. I can't yet say if "this works" works, but it is a good addition to my makeup bag.


6) MiTi Professional Hair Tie - Full size (6,45 €)

Nagu me kõik teame, siis oli vahepeal suur Invisibobble hullustus. Jäin sel korral rongist maha, kuid nagu näha siis leidis sarnane patsikumm lõpuks ikka tee minuni. Lähipäevil lähen endale ka Invisibobblet soetama, sest selgus, et mulle täitsa meeldivad sellised patsikad. Juuksed püsivad väga edukalt patsis ning telefonijuhtme kuju saab kasutada ka kammi eest, et patsi tehes ka kõige jonnakamad karvad ritta seada. Olen tähele pannud, et seda patsikummi kasutades ei valuta mu peanahk ka nii palju kui tavalise patsikaga. Veel pole välja veninud. Iga hommik leian enda kõrvalt uuesti väikeseks rõngaks formeerunud patsika.
Unique spiral shape hair tie leaves no indents or kinks, whilst its ultra-comfortable, smooth design minimizes head stress (and is not as painful as ordinary hairband) . It truly s
ecurely holds hair in place without the need for clips and pins. It hasn't stretched out yet and I would hope that it won't either.  Now I have to get the Invisibobble too!


Boonus:

Boonusena oli kaasas juba tavaks saanud järgmise kuu ELLE ajakiri. Lisaks leidus Beauty Box brošüür juuli toodete tutvustusega, kuidas saada imekaunis, läikiv ja kauapüsiv föönisoeng Diva toodetega ning LF tervisesaadik Clean Eting Alice jagas lihtsaid õpetusi, kuidas püsida tervislikult vormis.  Nende ilusaadik Caggie Dunlop jagas natkene ilunõu, mida tema suve lähenedes kasutab (Tangel Teezer, La Roche-Posay, Foreo Luna ja Dr Pawpaw). Lisaks tutvustati ka viimase hetke suvepuhkuse sihtkohti, kus saab ka väga mõnusalt suvekuumust nautida (Costa Brava Hispaanias, Amalfi rand Itaalias ja Lissabon Portugalis).

As a Bonus, LF added ELLE magazine (August issue). Of course I got a July Beauty Box brochure with helpful tricks and treats how to master blow-dry from Diva and how to stay fit and healthy this Summer with LF ambassador Clean Eating Alice. Their beauty ambassador Caggie Dunlop shared some of her favourite products for getting sunshine ready (Tangel Teezer, La Roche-Posay, Foreo Luna and Dr Pawpaw). Lookfantastic also rounded up their top 3 destinations for last minute holidays, which are Costa Brava in Spain, Amalfi Coast in Italy and Lisbon in Portugal, where we could enjoy the sunshine.


Toodete taga olevad hinnad on suuremas osas LF täistoodete liitri hinna järgi kalkuleeritud. Selle järgi sain ma boksi väärtuseks ~77 € + Elle magazine. Karbikesega jäin üpris rahule. Mõned tooted leiavad kasutust ning mõned lähevad tulevasesse blogiloosi (ojaa, see on tulemas, kuid kindlat aega veel ei tea). Tegemist on toodetega, mille hinnaklass jääb taaskord natukene kõrgemale minu tavapärasest piirist. Kordan jälle oma sõnu: iluboksi mõte ongi tutvustada erinevaid uusi tooteid, mida ise ei oskaks või saaks endale soetada. Ja taaskord olen ühe imeliselt ilusa taaskasutatava karbi võrra rikkam ;)!
The prices behind almost every product are calculated after full product prices taken from LF. I got that the box contains about ~77 € worth of products + Elle magazine. I am very pleased with the box! Each and every product will be used (by me or my readers)! Although almost all the products were trial or travel sizes, the main reason of this beauty box is to give people a chance to try high end products. They are expensive, so we get travel sizes to try out. And I just can't get my eyes off from the box itself. Very neat, again! 

Selline siis oligi juulikuine ilukarbike.
Olge tublid!

2 kommentaari:

  1. Mulle meeldis see box väga, just seetõttu et lisatud oli ka dekoratiovkosmeetikat. Augusti karbiga ma ei jäänd nii rahule, tooted on küll head, aga ühe näosprei asemel oleks võinud miskit muud olla :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vaatasin ka, et augusti oma on kuidagi väga ühekülgne ning kaks näospreid ühes karbis on liiast. Seetõttu jätsingi sellekuise karbi tellimata.

      Kustuta

Instagram