Sportsdirect for Him #2

Tegime natukene aega tagasi uue tellimuse SportsDirectist ning taaskord sai õnnelikuks kauba omanikuks Härra. Suvega kulus tema eelmistele tennistele päris suur auk sisse ning vaja oli uusi. Samuti leidis Härra, et üks uus särk mahub alati kummutisse ära (khm võta teatavaks, et enam ikka eriti ei mahu küll!). 
Some time ago we made a new order from SportsDirect. By "we" I mean Mister chose (as he got all the items) and I made the order and transaction. Mister really needed a new pair of sneakers and as a bonus got a really good looking T-shirt too.


Tenniseid hindab mugavuse alusel Härra kõrgelt. Selletõttu on neid meie majapidamisest läbi käinud mitmeid paare kuni hingusele saatmiseni. Ainus kriteerium SD'st tenniste tellimisel on meil hind - jalanõud ei tohi maksta üle 20 €. See on ka põhjus, miks me kohalikus SD's eriti ei shoppa. Hinnad on seal tavaliselt ~10 € võrra kõrgemad. Need Dunlop tennised on eriti tubli hinnaklassiga - 13,19 €. Humoorikas on see, tellides ei pannud kumbki meist tähele, et tegu on pruuni värvi isenditega. Kodulehe pildil nägid nad palju rohelisemad välja ning kasti avades oleksite võinud meie nägusid näha, kui avastasime sealt hoopis pruunid papud :D. Aga muidu ilusad ning see väike hele- ja tumepruuni mustrimäng on ka tore! Välispind on kanga asemel hoopis kummine ning sobivad ka vihmasema ilmaga. Kahjuks see kummisus ajab jalgu ka natukene rohkem higistama. Suurus vastab reaalsusele ehk UK 8 = 42.


Although we have here in Estonia several SportsDirect shops, we still order from SD residing in UK as their prices are almost 10 € cheaper. In summer, Mister loves to wear canvas shoes and he wears them out quite often and with such an ease that it is ridiculous to buy expensive replacements. These Dunlop trainers cost only 13,19 €. What a bargain! They look very smart and are true to size (UK 8 = 42). Fun fact: we thought that we ordered these trainers in green (at the web picture they look more green than brown) and then we opened the shoe box, we had a huge surprise as we discovered that the sneakers are really brown :D. Upsy-daisy :P.

Mister is wearing size M.
T-särki saab lahterdada fännisärgi kategooriasse, sest kes veel ei tea, siis Rainbow on Briti rockbänd, mis tegutsenud aastast 1975. Selle koosseisus on olnud nii palju tuntud rokkareid, et hoia ja keela. Igastahes Härrale Rainbow meeldib (mulle ka!) ning nii see särk tellitud sai. Hind oli sellise  (ülihea) kvaliteedi eest normaalne - 11,99 €. Pilt on mõnusalt pehme ning kanga sisse prinditud(?). Pragunema see ei hakka, vaid aastatega lihtsalt kulub. Kangas ise on ka väga kobe ning selline pehmem puuvill. Väga õnnestunud ost!
Mister is a big fan of English rock band Rainbow. As he saw that SD is selling official Rainbow T-shirt, he really wanted it. And I as a really good spouse (:D) didn't mind. Price wasn't too high (11,99 €) too. It is a really good T-shirt. Material is really soft cotton. The print is very soft and will fade in time/years (not crack as I dreaded). Overall a good purchase!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram