Ilusõnum 2016: Sügis + OOTD

Käes on messiaeg! Otsustasin Ilu Sõnum messi külastada üleeile ehk laupäeval ja khm natukene kahetsen. Kui me lõuna ajal kohale jõudsime, oli rahvast ülipalju ning probleeme oli nii sissesaamisega, garderoobiga (mis oli täis ja polnud võimalust ülariideid kusagile panna) kui ka messiala endaga, sest see oli rahvast paksult täis ning kohati oli suhteliselt võimatu kusagile ligi pääseda. Selle viimase tõttu jätsin nii mõnegi boxi külastamata. NYX box'ile oli järjekord, mis ulatus umbkaudu 10-15 minutini!?! Jätsin selle meeliülendava järjekorra kasutamata ning lohutasin ennast sellega, et selle nädala laupäeval (22.oktoobril!) avatakse Kaubamajas NYX shop-in-shop, kus on võimalik nende tooteid rahulikumas atmosfääris kaeda ;).

Kui see kõik negatiivne kõrvale jätta, siis tegelikult mulle mess väga meeldis. Lahkusin sealt ülipositiivsete emotsioonidega ning kindla veendumusega, et järgmine kord jälle (kuid siis juba näiteks kas reedesel või pühapäevasel päeval) :P. Sissepääs maksis see aasta 6 € (kui ma ei eksi, siis eelmistel kordadel oli see 5 €?) ning prinditud flaieriga 3 €, kuid õnneks kostitas mind Salon+ messikutsetega ning saime sõbrannaga rahulikult sisse kulgeda. Väljusime kerge rahakoti ning üliraskete kottidega :D.

Instagram, here I come :D!
Mis siis messilt endaga kaasa veetud sai? Ikka head ja paremat. Mõned asjad oleks veel lisakski tulnud, kuid eelarvet tuleb ka jälgida. 


Pro Kosmeetikast valisin välja nunnu roosa Mini Volume Iron juuretõstja/krepptangid, musta värvi Invisibobble'd ja Mitomo näomaskid (pakkumine: 3=2). Beauty Pro'st sai haaratud Jenoris pistaatsiapalsam. Oleks midagi veel vaadanud, kuid boxis oli liigse rahvamassi tõttu suht võimatu liikuda. Salon+'ist leidis ülihäid pakkumisi ning raske oli valikut langetada. Koju rändas komplekt, mis koosnes kahest Tigi Pro juukselakist ning kolmest Rich juukseharjast ehk lakkide eest maksin ning harjad tulid boonusena peale. Boxis sai ka Instapilt tehtud :D. Ilukummut'ist otsisin ekstreemsusi ja hankisin erkroosa Venita poolpüsiva vaht-juuksevärvi. Kehakinituseks degusteerisin MyBody boxis erinevaid batoonikesi ning kaasa rändasid All Natural kaerabatoonid. Töö juures hea lõuna ajal näksida ning üks mure vähem. Loomulikult ei saanud ma ei üle ega ümber Mokai'st ning täpsemalt selle uuest õuna-maasika maitsest. Poodides pole veel eriti müügil näinud. Kohal oli ka Catwalk, mis on uus moe-ja ilukeskkond Delfis. Catwalk pakkus tasuta võimalust messikülastus ka FotoBox'is jäädvustada ning seda me ka tegime :).

ReFocus'es sai silmade kiirtesti teha ning loomulikult kasutasin juhust. Esmase uuringu järel selgus, et mu silmade näidud on piiripeal ja teha saaks aravatavasti ainult nende kõige uuema põlvkonna laseroperatsiooni - SMILE. Messipakkumisena sain silmauuringu tasuta ning operatsioonisoodustuse 10%. Eks lähen vaatan, mida mulle koha peal uuringutel räägitakse.


Loomulikult krabasin endaga kaasa ka Iluguru ajakirja. Oleks tahtnud koha peal ka seda sirvida, sest messi kohta oli kirjas palju huvitavat, kuid noh kiire oli!


Lisaks messilobale tahtsin ma Teile näidata oma uut lemmikuimat outfitti. Tunnen selles ennast nagu "moodumutt" :D. Ütleme nii, et 90% outfitist pärineb Lindex'ist (isegi mantel ning sall, mis pildil puudu). No olen lihtsalt Lindex'i masti inimene ja no vaadake seda Holly&White kassipluusi! Kes saaks sellele vastu!? Seelik on ka minu viimase aja lemmikuimast lemmik. Venib parajalt, materjal on paksem ning võimaldab rahulikult kõndida. Viimased eksemplarid jäänud veel poodidesse! Sinise H&M jaki krabasin Humanast 2 € päevalt. 
Everything except blazer - Lindex
Blazer - thrifted (H&M)
Silence at the sea ..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram