Adventcalendars: week #1

Lubasin, et hakkan raporteerima, mis põnevat minu ja Härra advendikalendrites peitub. Nüüd ongi käes aeg, kus teen esimese kokkuvõtte. Mõtlesin, et vahekokkuvõtteid hakkan tegema iga nädala tagant. Paras aeg, kus on ka midagi, millest rääkida :). Võibolla on jõutud ka midagi proovida või mekkida.


Õllekalendris peitusid esimesel nädalal sellised asjandused:


Nr 1 - Raba Pruulikoja "Teiselt mustalt" Strong Black Ale (Eesti) - pruulitud spetsiaalselt just külmaperioodi soojaks joogiks. Tegime degustatsiooni ning üllatusime väga positiivselt. Ale on väga tugeva tummise maitsega ning ülimalt tume. Järelmaitse on magusamapoolne, võibolla isegi karamelline. Sobib ideaalselt talvekülmadeks kuskil kamina ees rahulikuks olemiseks.

Nr 2 - Emelisse Smoked Rye Ipa rukkiõlle (Holland) - Maitse on mõrkjas ning rukkine. Sobiks rohkem millegi kõrvaseks.

Nr 3 - Õllenaut pruulikoda "Tume pool: Dark Saison" (Eesti) - "Tume šokolaadine seison mis pruulitud seitsme erineva linnase ja Austraalia humalaga Topaz. Sobib suurepäraselt ahjukana, šokolaadikoogi või laagerdunud goudaga." Ei ole veel mekkinud.

Nr 4 - Ayinger Celebrator Doppelbock (Saksamaa) - Ei ole veel mekkinud, kuid arvustusi lugedes sai selgeks, et tegemist on kreemja kehaga nautimisõlu oma parimas tähenduses.


Lookfantastic kalendris leidus: 


Nr 1 - Pixi Glow Tonic kooriv toonik (~2 €)


Nr 4 - This Works Deep Sleep Pillow Spray (12,45 €)

Ieloomustusi polnud võimalik juurde panna, sest ühtki toodet pole veel proovinud. Vaatan neid riiulil armastava pilguga ning ei raatsi kuidagi lahti teha. :).


Järgmisel nädalal juba uued leiud ;)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram