Jõulueri

Üks elulisem postitus ka vahepeale :). Aeg on päris kiirelt läinud ning jõulud on juba kaugel eelmises aastas. Isegi kuused on suuremal osal välja viidud. Esimest korda minu ja Härra ühisel teekonnal tõime tuppa ka ehtsa kuuse. Tegelikult küll sõbra üliagaral õhutusel, kuid siiski. Oh te oleksite pidanud nägema, mis nägu Dio ja Hati-Knat selle peale tegid :D! Nad olid nii elevil ning proovisid ülespaneku ajal seda ikka korralikult töödelda (loe: käpaga anda ja hammustada). Eeldasin küll, et järgmiseks hommikuks on kuusk põrandal pikali, kuid täitsa imelikult kombel pole nad seda siiamaani uppi löönud (oma esimesel eluaastal armastas Dio ikka kunstkuuskede otsa ronida). Tublid kassid! Kuusk pole meil veel välja viidud, sest ta on ikka veel nii elujõuline ning pole peaaegu ühtki okast maha kukutanud. Tunduks lihtsalt raiskamisena. Seega hoiame teda veel natukene aega. Aga nüüd siis meenutusi jõuludest.


Viimased jõulud möödusid sel korral meie pisikesele perekonnale täiesti teistmoodi. Ei seilanud me mööda kaugemaid radu, vaid võtsime suuna ainult minu perekonna poole, kes elavad meile üpris lähedal. Vennanaine tegi oma ilmatuma kuulsat kringlit, lisaks sai ülimaitsvat kräsupea kooki. Okei, soolast oli ka, kuid mina kui maiasmokk nillin alati seda magusamat osa :D.

Kingifeile juhtus mul täpselt 2. Esimene oli see, et tellisin vennatütrele algul valed telefoniümbrised. Kui lõpuks teada sain, siis oli paanikaosakond lahti, et kust ma talle nii lühikese ajaga uued õiged saan. Õnneks leidsin amazon.de'st päris kenad telefoniümbrised. Esimese feili teine osa oli see, et ainult üks ümbris jõudis enne pühi kohale ja teise sain 2 päeva pärast pühi kätte. Natukene pelgasin kvaliteedi pärast, kuid võin kinnitada, et see oli superb :). Teine feil oli natukene suurem. Tellisin novembris sõpradele UK'st ühise kingituse. Sealt peaks ju ikka ruttu tulema onju. Võta näpust! Ei jõudnud see jõuludeks midagi kohale :/. Seega ei läinudki me neile jõulude ajal külla, vaid hoopis aastavahetusel. Minu endagi üllatuseks koos selle kingitusega, sest 30. detsembril täpselt mõned minutid enne maale sõitmist helistasin Omniva klienditeenidusse ja pärisin, ega minu nimele ühtki pakki pole. Oligi! Vot kus vedamine :)!

Osalesin samuti blogijate jõululoosis ning pakk jõudis kohale jõulunädala neljapäeval. Kahjuks suurte vigastustega. Pakki automaadist välja võttes vaatasin, et imelik - midagi kõvemat ümber ei ole, ainult hunnikute viisi toidukile. Kodus lähemalt uurides selgus, et saadetises oli olnud veinipudel, mis transpordi käigus purunes ning oli vigastanud kõiki ümbritsevaid pakke. Loodan, et mitte väga suurel määral. Kujutan ette, kuidas Omniva kuller võis ilusaid sõnu loopida. Õnneks jäid pakis olnud 2 veinipokaali terveks ning vaniljelõhnalised küünlad värvusid ainult roosaks :). Võib vist eeldada, et oli punane vein. Kaasas oli ka käsitsi kirjutatud kiri, mis oli suuri kahjustusi saanud. Mõte oli hea ning oleks sobinud mulle hästi. Väike veininina nagu ma olen :). Aitäh Kristjan!

Ise tegin kingituse Anule. Mul oli tegelikult üks teine mõte peas, kuid pelgasin, et äkki see ei sobi ning valisin klassikalise tee ehk midagi enda keha poputamiseks. Naisterahvad soovivad ikka enda eest hoolitseda ju :). Lõpptulemus ei tulnud ikkagi päris see, nagu lootsin. See on see netist tellimise värk. Hea, et post üldse õigeks ajaks minuni jõudis (tellisin samast Inglismaa netipoest, kust ka selle eelnevalt kirjeldatud sõprade ühiskingi, mis jõuludeks kohale ei jõudnud). Loodan, et saajale natukenegi sobis :).

Selline oli siis meie jõulutervitus. Kuusk oli võõras, koer ka :D

Enam häid jõule soovida ei saa, head uut aastat ka mitte, kuid loodan, et teil, kallid lugejad, tuleb tore ning edukas edaspidine aasta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram