My best products of 2016

Heh, 3 aastat bloginud ja alles nüüd jõudsin sinnamaani, kus panen kirja oma eelmise aasta lemmikud. No worries, eks mul on blogis neid "kohustuslikke" postitusi päris palju puudu (a la 100 000 fakti minust, elukaaslane teeb minu meiki jne). Ikka lähen oma rada ning kohe üldse ei võta teemasse hetkel moes olevaid postitusi. Hehe :P.

Ilma pikema sissejuhatuseta esitlen teile tooteid, mis jäid mulle 2016. aastal nii meelele ja keelele! PS! Neid on terve posu, ärge ära ehmuge :D!



Klorane shampoon mandlipiimaga

Ãœlimõnus shampoon! Meeldis nii mulle kui ka Härrale. Juuksed jäid pehmed, puhtad ning läikivad. Ei mingit reaktsiooni ega kuivust. Juuksed olid 1 päeva võrra kauem rasuvabad! Lõhn on meeldivalt tagasihoidlik. Mina tellisin Lookfantastic'ust alla 8 €, Eestis võib seda leiduda Apotheka apteekides (vähemalt nende netiapteegis), kuid hind jääb siis 13 € kanti.


Teine lemmikshampoon! Sobib ideaalselt suviseks ajaks, sest pakub ka UV-kaitset. Eriti meeldib mulle see, et koostises on kasutatud paljude taimede ekstrakte ning on lähtutud orgaanilisusest ning loodusest. Juuksed püsisid pikemalt puhtana ning olid igatpidi mõnusad. Lõhn oli natukene spetsiifilisem ning lähtus loodusest. Osta saab Salon+'ist!


Väga asjalik mask! Juuksed jäid mõnusalt pehmed ning kammitavad! Kahju, et nii kiiresti otsa sai :/ (sain väikese testerversiooni Lookfantasticu beauty box'ist). 


Praegusel talvisel ajal ülihead mask-palsamid! Juuksed jäävad mõnusalt läikivad ning niisutatud, kuid samas kerged. Mul on igal talvel probleeme staatikaga ning see toode likvideerib elektri juustest täielikult! Selle ja eelmise talve hitt-toode! Hask'il on viimasel ajal tulnud välja väga palju variatsioone ning iga üks leiab endale oma! Võib leida nii Kaubamajast kui ka Selverist.


Kes otsib endale head juukseõli, siis siin on midagi teile! Lõhnab ülimõnusalt ning jätab juuksed niisutatuks ning kahuvabaks. Boonuseks UV- ning kuumakaitse. Osta saab näiteks Salon+'ist!


Seda teavad vist kõik, et see mask on taevalik! Tekstuuri poolest väga iseäralik - tuubist tuleb välja tavalise vorstina, kuid näppude vahel hõõrudes justkui kaob ära. Niisamuti on lõhn hästi iseäralik - selline veider kummikommilik, kuid mulle meeldib! Soovitatakse peas hoida 5 minutit, kui ma jätan alati vähemalt mingi 20 minutiks. Et ikka korralikult mõjuks! Leidub hästi varustatud poodides!


Hehe Invisibobble'i hullusega ma kaasa ei läinud, kuid tundub, et Lookfantasticul olid muud plaanid, sest sarnased MiTi patsikad leidsin nende juulikuisest beauty box'ist. Ja siis armusin neisse! Mõnus ja lihtne kasutada, hoiavad kenasti vormi ning ei ole juustele nii koormavad kui tavalised patsikad.


Alguses olin suure eelarvamusega, et on mingi üleshaibitud shampoon, kuid uudishimu ei andnud rahu, et kuidas see toimib. Ninanips mulle! Järjekordne super shampoon! Juuksed jäävad kerged ja kammitavad. Juuksed püsivad pool päeva puhtamana kui tavaliste shampoonidega (minu rasuste juuste jaoks on see juba suur võit!). Saadaval hästi varustatud poodides ning otse loomulikult Lookfantstic'us!

Alterna Bamboo sügavpuhastav shampoon

Jälle shampoon, kuid seekord sügavpuhastav. Eemaldab viimistlusvahendite jäägid ning väliskeskkonnast tingitud mustuse, et taastada juuste loomulik läige ja sära. Ohutu ka värvitud juustele! Tekitab ülirikkaliku ja tihke vahu. Lõhn on omapärane (bambuslik?). Sügavpuhastava toote kohta ei kuivata juukseid väga. Pakendit on on ülimugav kasutada, sest tal ei ole klassikalist korki, vaid pudelit tuleb pigistada ning alt avavusest potsatab sobiv kogus toodet peopessa. Osta saab näiteks Salon+'ist!


Mmmm kui übermõnusa kookoslõhnaga juustesse jäetav hooldusvedelik! Armusin juba ainuüksi lõhna! Toode ise on ka hea, pakkudes 10 erinevat juuksehooldust ühes tuubis (alates kaunilt läikivatest juustest, kahukontrollist kuni kuumakaitseni ja UVA/UVB kiirgusevastase kaitseni). Taaskord avastus LF beauty box'ist.




Avene Hydrance Optimale UV Light niisutav kreem

Ülikerge tekstuuriga kiiresti imenduv kreem! Matistab, niisutab, rahustab. Igatpidi täiuslik minu punetavale segatüüpi (põsed kuivad, T-tsoon rasune) nahale. Ei jäta kiskuvat tunnet nahale. Apteegikosmeetika lõhnaga (heas mõttes!). Sisaldab UV-kaitset suurusjärgus SPF 20. Leida võib apteekidest ning loomulikult ka (odavama hinnaga) Lookfantastic'ust.


Talviseks ajaks ideaalne kätekreem. Kasutan eelkõige öösiti, kui kasutan eriti mõnusat paksemat kihti ning hommikul ärkan eriti pehmete ja niisutatud kätega. Sobib ka väga kuivale nahale! Lõhn on nii mõnus kanepine(?). Mul läheb juba 3. tuub!


Talvine must-have toode! Üdini looduslik ning tõhusalt toimiv! Ei tekita huultele sellist kilejat tunnet, vaid niisutab sügavuti ning tervendab ketendavaid huuli. Sobib väga hästi ka nohust räsitud ninaalusele! Saadaval nii Kaubamajas kui ka looduspoodides ning kindlasti nende kodulehel!


Tihti ülistatakse Madara puhastusvahtu ning jäetakse puhastuspiim tahaplaanile, kuid mitte sel korral! Tegemist on tõelise lemmikuga, mida ostan üha uuesti ning uuesti ja uuesti. Puhastab ilusti ning ei kuivata näonahka. Talvisel ajal on vaja kasutada näokreemi, suvisel ajal võib kreem-geeliga natukene aega isegi oodata, sest niivõrd vähe kuivatab. Soovitan täiega! Saadaval Kaubamajas, MyLook'is ja nende kodulehel ning isegi Lookfantastic'us. 


Looduslike aktiivsete hapetega kooriv kerge sädelusega AHA mask. Ãœlikerge kasutada ning töötab hästi. Tekstuur on selline kahltane hapupiimalaadne ning lõhn hapukas. Minusugusele laisale inimesele väga paslik mask! Saadaval Kaubamajas, MyLook'is ja nende kodulehel ning isegi Lookfantastic'us. 


Ahh, mu lemmik! Ei ütleks küll, et tegemist on tualettveega, sest püsivus on täiesti võrreldav parfüümide omaga! Sobib neile, kes armastavad värsket kuid samas tummisemat naiselikku lõhna. 


Looduslik ja õrn mikroemulsioon koos vaarikast pärinevate vitamiinide ja hüaluroonhappega puhastab tõhusalt meigi ning jätab näonaha värskeks ning niisutatuks. 2016 ka Iluguru iluteemandiga pärjatud "Parim Kvaliteetkosmeetikatoode". Kui ei kasuta Madara puhastuspiima, siis haarab mu käsi just selle pudeli järgi. Väga hea leid! Btw Mossa on Madara rahakotisõbralikum väiksem Ãµde ;). Müügil olen näinud seda brändi Kaubamajas ning I.L.U's. 

Dermix Absolute Dry antiperspirant

Meie pere lemmik! Meil ei ole higihaisuga probleeme olnud enam kui aasta, sest leidsime endale sellise abimehe nagu Dermix. Töötab väga hästi - olenevalt füüsilisest tööst peab vastu kuni 7 päeva ning ennetab ebameeldiva lõhna. Eriti hästi sobib see hüperhidroosi ehk liighigistamise all kannatavatele inimestele, kuid sobib ka kõigile. Ainus ebamugavustunne tekib siis, kui seda kaenlaalustele kanda. Sõltuvalt inimestest võib see antiperspirant need üpris sügelevaks muuta. Sellepärast tulebki seda õhtul enne magamaminekut viimase asjana teha. Hommikul ärgates ei tunen enam midagi ning võib oma päevaga alustada. Saadaval apteekides.


Vahest, kui tahame eriti tõhusat ning kiiret tulemust, siis haarame elukaaslasega võidu ka teradega koorijate järgi. Eriti Acure koorija järgi. Merevetikas ning sidruni koor koorivad tõhusalt ning Prantuses roheline savi puhastab poorid ning hoiab naha niiskustasakaalu. Nii on see neil tootetutvustuses kirjas ning nii see ka reaalselt töötab. Näonahk jääb siidiselt pehme ning sile. Värvuselt on tumeroheline nagu vetikale kohane. Lõhnalt vetika ja sidruni ristsugutis :D. Saadaval iHerb'is. 

Signe Seebid roosiõie vannipiim

Ma pole vannis käimisel sellist naudingut varem tundnud kui koos selle vannipiimaga. Ylang-ylang ja sidrunhein moodustavad tõeliselt naiselikult sensuaalse aroomi. Piimapulber koos roosa saviga muudavad vannivee sametiselt pehmeks ning lausa lust on seal kümmelda! Leitav Kaubamajas ning nende kodulehel.

The Body Shop Fijian Water Lotus tualettvesi

Esiti natukene ehmatav oma eriliselt värskeimast värske lõhnaga, kuid siiski kergelt harjutav ning kiiresti lummav. Fidži paradiisisaarelt pärit lootoseõis täidab kõik meeled ning tipuks võib leida ka mandariini aroomi. Üdini värske ning võiks öelda, et isegi suvine lõhn.



EcoTools 4-osaline complexion set ja EcoTools 3-minitootega komplekt

Väga head pintslid! Pehmed ning hästi vastupidavad. Ma ei saaks rohkem rahul olla. 4 osalisest komplektist kasutan kõige rohkem Skin Perfecting pintslit (kabuki asmele) ning 3'st seltskonnast seda nurga all pintslit kulmupintslina (parim kulmupintsel, mida kasutanud!). IHerb'ist tellides on neil naeruväärselt madalad hinnad ning hinna-kvaliteedi suhe nihkub raskelt viimase kasuks. Eestis olen näinud neid karvasema hinna eest müüdamas Kaubamajas ning ka netipoodides.


NYX on andnud sellele loosungi "ime potsikus". Seda see ka on. Koosnedes ainult 100% mineraalsest ränist, teeb see imepeenete osakestega puuder ülihead tööd. Annab värvitu ning mati lõpptulemuse. Saadaval Kaubamajas!

Maybelline Lash Sensational ripmsetušš

Algul ei saanud me üldse läbi. Asi läks isegi nii hulluks, et ma ei kasutanudki seda mõnda aega, kuniks tuli jälle vajadus. Ja siis ma sain aru, kui hea tušš see on! Annab volüümi, eraldab, natukene ka pikendab. Päeva lõpuks näevad ripsmed peaaegu samasugused välja, kui alguses. Ja ei anna pandasilmasid. Ennem mulle Maybelline ripsmetuššid ei meeldinud (tavaharjade pärast), kuid kui nad tulid turule kummiharjaga, siis asi muutus. Well done! Saadaval peaaegu igas hästivarustatud toidupoes!


Täpsemalt siis toon "Milk". Ülihea alustoon, mis annab kõikidele lauvärvidele juurde kirkust. Sobib kasutamiseks igal pool näos (YouTube on täis Halloween'i meigitutoriale) ning annab selle valge, mida ükski teine pliiats ei suuda anda. NYX'i kultustoode! Saadaval Kaubamajas!


Üks vähestest laineritest, mis minu laugudel ka reaalselt püsib (ja nii hommikust õhtuni). Omastasin Kaubamajast.

NYX Butter Gloss huuleläige

Järgmine NYX kultustoode. Jätab huuled ülimõnusalt pehmeks ning annab kauni värvitooni. Butter Glossil on 34 erinevat tooni. On, mida valida. Minul on hetkel toon "Peaches and Cream". Olen ülirahul ning armastan seda väga! Saadaval Kaubamajas!


Värvilised kauapüsivad silmalainerid on need, mis annavad selle kelmika viimase lihvi ning muudavad päeva kohe säravamaks. Kui ei viitsi midagi muud teha, kuid tahaks ikka särtsakas välja näha, siis haaran just selle toote! Saadaval Kaubamajas!

Hi Impact Brows silma- ja kulmupalett

Minu praegune lemmiktoode. Püsib hommikust õhtani (kui kulme mitte nühkida). Sõltuvalt tujust saan valida endale meelepärase pruunika tooni ning off I go. Kahjuks  must toon on rohkem sinaka varjundiga tumehall.

Maybelline Brow Satin kulmupliiats

Kasutasin nii hoogsalt, et enne, kui aru sain, oli juba otsas. Ostaks uuesti, kuid teised tooted on vaja ennem ära kasutada :). Väga kergesti käsitletav ning andestav pliiats. Teises otsas on svamm, mis võimaldas värvi ilusasti hajutada. Toon "Blonde" oli täpselt mulle sobiv kardulatooni pruun. Saadaval peaaegu igas hästivarustatud kaupluses!


Oih, sai täitsa pikk loetelu :D. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram